0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета, дали би било удобно и аз да се включа към вашата темичка? Ние бебеправим о т5 месеца /все още е кратък срок/ но нещо моя лекар ме закопа - каза ми да го отложим с поне 3 месеца за да съм пиела противозачатъчни, защото ми откри дисфункция на яйчниците . :(
Успех на всички НЕчакащи!!!  :lol:

:welcome3: Желая ти мн положителни емоции и да се похвалиш след 3 месеца

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Вискон браво на мъжлето ти, вкарала си го право в релсите, чудеснооо мила, карайте в същият дух, пдано сега да е била ов при теб, дано дано дано, хайде един счетоводител по малкооо  :P
Бибица - ДАНО, само дето не съм счетоводител  :lol: :lol: , ама ако трябва ще стана де :lol:
то само да дойде  :wink:
Снуки -  :welcome_1: и дано не се задържаш дълго при нас ами да отиваш по-бързо към другите темички на беременелките :)
Благодаря за топлото посрещане, прекрасни сте!!! Ние ще си бебеправим междувременно, пък каквото стане, дай Боже!!!  :lol:
*
Много сте готини всички-добре че ви има за да минава по бързо времето до те :wink:ста

*
Хей мацки, тия бебенца да гледат внимателно отгоре и да ни избират.На това дето ще избере мен сега такова показно му напрайх- най-вкусните милинки на света.И сега ако пак се направи на разсеяно...не знам.
 :welcome_1: Снуки, а така-правете си вие бебе и дано бързо бързо да се преместиш в другата темичка
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Момичета днес много ухилено почнах деня, ама сега.... :balk_144: :balk_145: :balk_146:
Вече знам къде е проблема- имаме лоша спермограма, ще лекуваме сега,  било поправимо ми казаха.Иначе досега аз все си мислех, че аз съм проблема.
Така че вече със сигурност знам, че ако един мъж е имал успех с друга жена това нищо не значи.Макар, че моя шеф(GP) беше сигурен , че мъжът ми е проблема, защото моя организъм е щвейцарски часовник.

Много ми е гадно, защото нали не се вписах в списъка с очакващи.Явно съм знаела, че няма какво да чакам.Егаси и шестото чувство.

ПП. Извинете ме, много ми е тъпо.
ППП. Постнах без да довърша  :balk_150:
« Последна редакция: Април 03, 2008, 17:09:24 pm от _Elfita_ »
*
Re: Април ни навестява с много положителни ре
« Отговор #266 -: Април 03, 2008, 17:01:26 pm »

ОЧАКВАЩИ: :bfp:

dianka           16.(17).03                         
Galichka         23-24.03          
tancheto        31.03
Jael               31.03 - 1.04
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
vmj_              8-9.04
silvi4ka          8-9.04
shu6enceto        8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
Meggy            13-14.04
titali_          14.04.
nomine           17.04
Pipi_M           17.04
hrisig           22-24.04
dgina           16.04
biserche        19.04.

ЛОВУВАЩИ: :00001754:

ivaqna             
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
mikivl
tani77
Момичета позволявам си да копирам списъчето и да се сложа в ловуващите.
« Последна редакция: Април 03, 2008, 17:03:01 pm от tani77 »
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
simoni, винаги като децата съм си пожелавала тайно нещичко при изброените от теб случаи и при други също.Напоследък желанието е все едно и също.
*
Мацки... ще ме добавите ли при ловуващите???  :wink:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
Елфита, жалко че имаш такава новина. Но щом нещата са поправими, значи осъществяването на желанието само се отлага.Но ще стане!!!! :bighug: :bighug: :bighug:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Момичета, моето любимо мъжле се е срещнал с прияте и така са се подредили, че са се уляли в ракията, сега като се прибера ще има яко  :fighting: :bonk: :balk_198:
Заради него ще пропуснем тази вечер, много му се ядосах, а къде ще ми е "ЗДРАВИЯТ СЕКС" :balk_161
Обичам ви много лека вечер скъпички.

*
Здравейте мацкииии ! :) Аз днес не съм влизала ,след това писах писах и EROR..Направо побеснях!! Аз съм пак в новия обект и яко физически труд...Направо ми изгоряха лигавиците от воня и препарати...

Бибица,аз също много мразя Бойко  като пие,направо откачам...Ма си го търпи после де... :)

Момичета липсвате ми и ще ми липсвате още повече идните дни,но пък ще се старая вечер да наваксвам с инфото... Цунки от мен!
*
Еееееееееееееееее, прочетох ви най-накрая, какво да викажа, секса му е майката, така че всички да награбваме мъжете, но и все пак да внимаваме да не ги поосакатим :-).

Здравейте сладурки :D
Бисерче,какво ти изписа доки след инсе да пиеш?На мен ми каза да пия Дуфастон 2х1 до 16.04 и да направя тест.Учудва ме,че на тебе ти е казал да правиш тест толкова късно. 8O
Обичам ви много! :D
Няма смисъл да правиш тест по-рано /на 16-ти/,според моя доки, но нямам обяснение "защо". Освен това ми е казал да не спирам прогестерона /дуфастон - 3х1 на ден/ до 19.04. и тогава да правя тест. Ако е + продължавам да го пия, ако е - го спирам. Понякога закъснението се дължи на прогестероновите препарати, но на мен при предишното инсе ми дойде съвсем навреме, въпреки дуфастона. Всичко е индивидуално, аз вярвам на доктора си и този път ще го послушам за теста.

На мен ми изписа Утрогестан 2 х 2 от 17 ден, 14 дни и след два дни закъснение тогава чак тест, защото по-рано нямало смисъл (естествено, че ако ми закъснее). Ако   дойде по часовник както обикновено, то е ясно :-)

*
Re: Април ни навестява с много положителни ре
« Отговор #273 -: Април 03, 2008, 18:38:15 pm »
ОЧАКВАЩИ::bfp:
dianka           16.(17).03                         
Galichka         23-24.03           
tancheto        31.03
Jael               31.03 - 1.04
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
vmj_              8-9.04
silvi4ka          8-9.04
shu6enceto        8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
Meggy            13-14.04
titali_          14.04.
nomine           17.04
Pipi_M           17.04
hrisig           22-24.04
dgina           16.04
biserche        19.04.

ЛОВУВАЩИ: :00001754:

ivaqna             
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
mikivl
tani77
malkoto_dqvolche

*
Здравейте момичета!!!Защо ми се струва,че настроението днес не е много добро  :ask:.То и аз нещо съм се скофтила,но знам какво ще ни повдигне духа-няколко  :bfp: !
Snuki :welcome_1: и от все сърце ти пожелавам много скоро да се прехвърлиш в темата на бременните,а дотогава ако имаш въпроси или притеснения,всички момичета тук са страшно готини-винаги помагат и винаги са готови да те изслушат!
Момичета вие сте страхотни  :balk_81: :balk_81: :balk_81:
*
Здравейте момичета!!!Защо ми се струва,че настроението днес не е много добро  :ask:.То и аз нещо съм се скофтила,но знам какво ще ни повдигне духа-няколко  :bfp: !
Добро е, добро е, само, че явно не пишат, защото са нагънали мъжете си и секс, секс, ако може без цигара, секс и т.н. :-)

Галичка, грабвай утре теста и после да ни се похвалиш с  :bfp:, че е настанала липса на +++ в темичката.
Меги, на мен от утрогестана ми е зле и затова съм на дуфастон. Ти си преди нас с Джина и яко ще ти стискаме палци /и на краката/!!!
Снуки и от мен  :welcome_1: и след 3 месеца /а може и по-рано/ да ни зарадваш с +++ тест!!!
bebebe, повече усмивки и секс му е майката и "пращай скофтеното на кино"!

Даваме всички по рецептата на Симони - СЕКС ДО ДУПКА  :lol: :lol: :lol:
*
Добро е, добро е, само, че явно не пишат, защото са нагънали мъжете си и секс, секс, ако може без цигара, секс и т.н. :-)

:balk_46: :balk_46: :balk_46: :balk_47: :balk_47: :balk_47:
*