0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
silvi4ka , стискам палци всичко да е ОК :crossfingers:
Ох, благодаря ви милички  :grouphug2: !Възможно ли е да е от теста , да е дефектен или да се дължи на нещо друго покачването на хормона! Ще се побъркам направо.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Ако втората чертичка се е показала минути ,а не часове след препишкването всичко е ОК  :D
*
Ех наи накрая някай да ми вдигне настроението с хубава новинка :band:

*
Меги,съгласна съм с теб мила!Аз му казах,че този месец иска или не ще правим всеки ден секс,а когато може и по два пъти!Горкия реши да си взима отпуск!Но аз твърдо съм решила,че бебе 2009 ще бъде от нашият форум!Хей,ама ние всички може да го спечелим,защото във всеки град си избират бебе на годината!Ооооо,това ще са нашите бебета!Дори и да не са избрани от комисия те ще са избрани от нас!

Мисля, че не във всеки град се избира бебе на годината, а от цялата страна. Ако има родени в един и същи час доколкото знам се тегли жребий.
Но това естествено не пречи да е от нас бебето на 2009 :-)

*

hrisig

• *
  • 31
  • чакаме те бебо
silvi4ka ,и аз я видях-имаш втора чертичка,дано до вторник стане по наситена втората чертивка,стискам ти и аз силно палци :balk_47:дано.дано,дано има хубави новини,крайно време е вече......
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
Силви,утре сутрин направи пак тестче,може и кръвен ако ти се дават повече парички.Стискам палци,ти си ни надеждата.
*
silvi4ka  :balk_46: :balk_46: :balk_46:  :wave:
Чакаме и следващия тест,но съм сигурна,че ще е +++!
Ей това се казва хубава новина!!!!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!

ДОБРО УТРО!

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЕДИН ПРЕКРАСЕН УСМИХНАТ ДЕН И МНОГО +++ РЕЗУЛТАТИ !!!
*

Добро утро милички :) Аз вчера не съм ставала от леглото,защото май се опитва да ме разболее..Няма да му се давам обаче..

Дани,разбира се че не ти се сърдя,как бих могла?! Ти си ми такава слабост ,че не е възможно да ти се разсърдя... :)

Силвичка,много бих се радвала ,ако този тест се потвърди..Пожелавам ти го от сърце и душа...

Момичета ,аз днес съм на диетолог пак и много ми е гадно ,защото от две седмици ям всякакви боклуци и сякаш волята ми се изпари от веднъж... Постоянно съм гладна и не мога да си наложа да върна диетата...Днес ще опитам да остана в офиса,защото там най-малко неща ме съблазняват...кой знае колко съм качила..Но да не ви занимавам с глупости!

Пожелавам ви топла и приятна седмица ,подкрепена с много поводи за щастие..
Обичам ви !!!

Добро утро момиченца. Как сте?
Силвичка от мен едно тихо честито. Какво става с другия тест? Какъв е резултатът? :P
*
Добро утро милички!!!Ставайте,че навънка едно хубаво слънчице напича и така зарежда с позитивни мисли и чувства!Желая ви успешен старт на седмицата,много усмивки и добро настроение!Дано тази седмица ни зарадва с много +++ резултати!
 :balk_64: :balk_46: :balk_69: :balk_47: :balk_64:
                          :blowingdust2:
*
Добро утро на всички :DСилвичка пожелавам теста да се затвърди и всичко да е на шест.Най накрая някой да ми повдигне настроението с хубава новинка.Желая ви прекрасен слънчев ден и не на последно място ползотворен. :wink:

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.

Добро утро дами!
Приятен и усмихнат ден!
Слънчева и мнооого +++++++ седмица!
Пожелавам Ви много ведро настроение и положителни и запомнящи се преживявания!
Слънцето да грее и да топли душите ви!
Птичките да пеят и да радват сърцата ви!
Да сте заобиколени само от деца и да мислите за предстоящите събития!
ОБИЧАМ ВИ!!!!!

Любче,   :balk_21: и не се давай на .....,дори няма да я споменавам,защото си ЗДРАВА!!!!!
А диетата хич не ти трябва, нали ще дебелеем....какви диети,той организма си знае работата.

« Последна редакция: Април 07, 2008, 08:35:55 am от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!

Мацки, тук при нас продължава да е мрачно, но поне спря да вали, което е обнадеждаващо! Пожелавам много ++++ емоционална седмица на всички!
Силвичка, и аз разгледах снимките в албумчето, и наистина се вижда втора бледа чертичка! Много тихичко "честито", и стискам палци на следващия тест чертичката да е по-ярка!
« Последна редакция: Април 07, 2008, 09:35:14 am от sof »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Добро утро мацки пожелавам ви мн усмивки тази седмица
 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ей,къде се изгубихте?  :P Някой няма ли да ни зарадва понеделнишки с ++++++++? :lol:
Оф, аз съм на работа и чакам да ни дойдат гостите от Централата. Добре,че нямаме клиенти. :D
Най-накрая ви прочетох какви сте ги вършели през почивните дни.  8O 8) :lol:
Момичета,добро утро или по-скоро добър ден!!!! :D
Пожелавам ви много ++++++ резултати тази седмица,стискам палци на Силвичка да се засили цвета на 2-та чертичка.
Любче,не се предавай на гадните вируси,а за диетата -всеки има такива периоди,като гледам по лентичката се справяш добре,продължавай в същия дух!!! :balk_47:
Успешна и много щастлива седмица на всички :D
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Добро утре и от мен!! Силвичка, стискам палци, втората чертичка да се засили още повече.
Дано тази седмица търгне с повече ++++, аз нещо се отчаях, май пропуснах всички шансове този месец, но пък ще дойде другитя.
Успешен ден на всички.  :P

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
Здравейте момичета. Първо честито на силвичка, и аз видях втората бледа чертичка, но след няколко дена ще бъде вече тъмно червена. Второ искам да ви попитам, възможно ли е , 3 дена, преди предполагаемата менструация БТ  да ми е 37 грдуса, тоет вчера и днес.Колко дни преди М би трябвало да намалява температурата. :ask: :ask: :ask: