Ех..., Ох...., Божеееее!!!!
Човек да не ви остави за няколко дни, от сутринта не съм правила нищо друго освен да чета, едвааааам изчетох трите дена... а се правя че работя... сега ми е малко каша в главата коя/какво, ама ще се опитам да не ви объркам.
Първо да благодаря че не сте ме забравили, и сте усетили че ме няма
Абе като казвам аз че много си ви Обичкам - то си е от душа!!!!
До колкото знам, има няколко девойки които трябва да се отчитат днес с ++++??? Силвичкааааа душа какво става????
На тези които са видяли
- искам да кажа че нищо не е окончателно докато не ви дойде гадната лелка, несе отказвайте!!!
Имаме и нови попълнения
- в нашего голямо и щуро семейство! С нас няма да ви е скучно, но пък не ви щем тук за дълго, надувайте тумбаците и беж към бременелките.
Новилка, ти мила ме караш да се смея през сълзи!!! Обичам те, душа за знайш!!!!
Симони, сладур, питала ли питала за мен!
Ей, никакво отчайване и никакви такива, заедно сме знаеш в кюпа и не само хихихи
ще те подкрепям до като не постигнеме целта, и послееееее ще се разхождаме двечките с тумбачетата горди-горди!!!
Виждам за диетки се отворила дума тук... не знам дали да ви казвам, но това които преживях неделя и понеделник, сигурно съм свалила дори повече от това което е трябвало. Изкарах някаква Остра Вирусно-бактериална Инфекция с яко повръщане и разстройство... Не искам да ви казвам... едвам оцелях, мислех че умирам. Но пък както ми каза някой "хубав човек, лоши работи не държи", та сега съм се изчистила от всичко лошо, и съм готова за отпуската която с милото ще ходиме в Кушадасъ...
Е, тва е! споделих ви, дано не ви е дошло в повече, извинявам се ако е така! Сори и за дългия пост!
Обичам ви! Прегръщам ви! А сега ще се опитам да поработя малко