0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Определено не стоиш гладен при диетата на Дюкан имаш хранене обяд и вечеря но можеш и да ги прилагаш сутрин и обяд а за вечеря чай.

Определено не стоиш гладен при диетата на Дюкан имаш хранене обяд и вечеря но можеш и да ги прилагаш сутрин и обяд а за вечеря чай.

Пиши ми повече инфо на личния, че се отклоняваме от темата . Ще съм ти много благодарна мила. :P :P
*
Здравейте момичета ето и от мен малко информация отностно отслабването.Преди 2 седмици ме заинтригува много интересна книга казва се Да отслабнем за винаги на Пиер Дюкан.Прочетох я много внимателно и научих много нови неща за отслабването ,препоръчвам Ви я горещо.За една седмица на протеинова диета се отслабва от 2 до 10 кг но за всяка жена това е различно.Ако някой иска повече информация с удоволствие ще отговоря.Аз вече я прилагам и за сега съм с 2кг по-малко .
Не е ли вредно за здравето такова драстично отсладване все пак 10 кг за 7 дена  8O

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
За Дюкан  - бях я започнала, свалих 3 кг. за три дни, ама не ми стигна упоритостта да я продължа, за това минах на лично мое си меню! След 5 дни протеини, всичко ми стана безвкусно и противно! Но, това си е лично мое мнение! Дава резултати, но е трудно.

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Мимочите, ми аз със мотите 49.5 кг, кво да правя, нали трява поне малко да кача, трябва доста да се запраня  :(

Зависи от теглото на всяка от нас.Принципно ако тежиш повече от 100 кг то 10 за една седмица е нормално но ако тежиш под 80кг то 2-3кг на седмица е нормално а наистина не стоиш гладен. Довечера ще ви сканирам една страница за да видите примерно мени.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Ех..., Ох...., Божеееее!!!!
Човек да не ви остави за няколко дни, от сутринта не съм правила нищо друго освен да чета, едвааааам изчетох трите дена... а се правя че работя... сега ми е малко каша в главата коя/какво, ама ще се опитам да не ви объркам.   :wink:
Първо да благодаря че не сте ме забравили, и сте усетили че ме няма :) Абе като казвам аз че много си ви Обичкам - то си е от душа!!!!  :balk_104:
До колкото знам, има няколко девойки които трябва да се отчитат днес с ++++???  Силвичкааааа душа какво става????  :crossfingers:
На тези които са видяли  :bfn: - искам да кажа че нищо не е окончателно докато не ви дойде гадната лелка, несе отказвайте!!!
Имаме и нови попълнения  :welcome3: - в нашего голямо и щуро семейство! С нас няма да ви е скучно, но пък не ви щем тук за дълго, надувайте тумбаците и беж към бременелките.
Новилка, ти мила ме караш да се смея през сълзи!!! Обичам те, душа за знайш!!!!  :balk_602:
Симони, сладур, питала ли питала за мен! :) Ей, никакво отчайване и никакви такива, заедно сме знаеш в кюпа и не само хихихи  :lol: ще те подкрепям до като не постигнеме целта, и послееееее ще се разхождаме двечките с тумбачетата горди-горди!!!
Виждам за диетки се отворила дума тук... не знам дали да ви казвам, но това които преживях неделя и понеделник, сигурно съм свалила дори повече от това което е трябвало. Изкарах някаква Остра Вирусно-бактериална Инфекция с яко повръщане и разстройство... Не искам да ви казвам... едвам оцелях, мислех че умирам. Но пък както ми каза някой "хубав човек, лоши работи не държи", та сега съм се изчистила от всичко лошо, и съм готова за отпуската която с милото ще ходиме в Кушадасъ...  :lol:
Е, тва е! споделих ви, дано не ви е дошло в повече, извинявам се ако е така! Сори и за дългия пост!
Обичам ви! Прегръщам ви! А сега ще се опитам да поработя малко

*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Хей момичета,ако си ги пращате тези диети на лични...моля пратете и на мен!Имам към 10кг излишни и.... :scale:Ем искам да отслабна,ем пък...нали искаме бебе...май не е много полезно така да ти играят килограмите...Бях спряла за една седмица да вечерям...след 18ч си позволявах само по един грейпфрут и ...коремни пресички  :balk_185: :balk_186: :balk_185:и....смъкнах 2 килограма...май пак ще откажа вечерята....ем не гладувам много,ем смъквам...след втори-трети ден свикваш с липсата на вечеря и даже ти е по-добре...Ами аз май ще спра да вечерям,но вие все пак пратете и на мен диетките си,моляяя :bighug: :bighug: :bighug:
Ами то май всички искаме да отслабнем? Та ако може и на мен някоя да ми прати изпробвана диетка. Родила съм преди 12 години и не бях толкова дебела колкото сега качих за 1 месец!?!

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
Здравейте момичета, от 3 дена се чудя дали да пиша или не. Просто защото още не съм 100% сигурна, че съм бременна.Онзи ден правих тест ПРЕСТО излезе ми  :bfp1:бледа черта, ама много бледа, даже си мислих че само аз си я виждам. Вчера взех един Шуър Чек , и на него ми излезе бледа  :bfp1: чертичка.Иначе от 10 дена си имам всички симптоми. Подути гърди, придърпване долу ниско, постоянно ми се спи, все съм гладна.Температурата ми варира 36,9/ 37. Незнам дали да се радвам още.По принцип трябва да ми дойде утре, но тестовете показаха преди да ми е закъсняло, възможно ли е да е някаква грешка и да е от предстоящата М.Желая ви приятен ден и скоро много :bfp: :bfp: :bfp:

Ех..., Ох...., Божеееее!!!!
Човек да не ви остави за няколко дни, от сутринта не съм правила нищо друго освен да чета, едвааааам изчетох трите дена... а се правя че работя... сега ми е малко каша в главата коя/какво, ама ще се опитам да не ви объркам.   :wink:
Първо да благодаря че не сте ме забравили, и сте усетили че ме няма :) Абе като казвам аз че много си ви Обичкам - то си е от душа!!!!  :balk_104:
До колкото знам, има няколко девойки които трябва да се отчитат днес с ++++???  Силвичкааааа душа какво става????  :crossfingers:
На тези които са видяли  :bfn: - искам да кажа че нищо не е окончателно докато не ви дойде гадната лелка, несе отказвайте!!!
Имаме и нови попълнения  :welcome3: - в нашего голямо и щуро семейство! С нас няма да ви е скучно, но пък не ви щем тук за дълго, надувайте тумбаците и беж към бременелките.
Новилка, ти мила ме караш да се смея през сълзи!!! Обичам те, душа за знайш!!!!  :balk_602:
Симони, сладур, питала ли питала за мен! :) Ей, никакво отчайване и никакви такива, заедно сме знаеш в кюпа и не само хихихи  :lol: ще те подкрепям до като не постигнеме целта, и послееееее ще се разхождаме двечките с тумбачетата горди-горди!!!
Виждам за диетки се отворила дума тук... не знам дали да ви казвам, но това които преживях неделя и понеделник, сигурно съм свалила дори повече от това което е трябвало. Изкарах някаква Остра Вирусно-бактериална Инфекция с яко повръщане и разстройство... Не искам да ви казвам... едвам оцелях, мислех че умирам. Но пък както ми каза някой "хубав човек, лоши работи не държи", та сега съм се изчистила от всичко лошо, и съм готова за отпуската която с милото ще ходиме в Кушадасъ...  :lol:
Е, тва е! споделих ви, дано не ви е дошло в повече, извинявам се ако е така! Сори и за дългия пост!
Обичам ви! Прегръщам ви! А сега ще се опитам да поработя малко

Ооооо,мила здравей. Радвам се, че си по-добре вече. Дано да успяваш да работиш. Аз знаеш ли какво правя? Идва клиент и ме пита " Извинете може ли да ви попитам нещо?"
А аз : " Само може да питатате, не мога да ви правя справки защото програмата не работи". Е как да работя в програмата и да ви следя? Направих избор днес- Не искам да работя, Искам да съм с вас във форумчето.
А ако знаете как им отговарям на клиентите? ! Ужас. Разсейват ме днес. Вместо да ме оставят да си ви чета, те " Защо банкомата ви не ми дава пари?" "Защо ми го няма превода"? " Какви заеми отпускате?"- На този въпрос вече ми беше писнало и им отговарям че днес банката не отпуска никакви заеми.  8) 8)
Здравейте момичета, от 3 дена се чудя дали да пиша или не. Просто защото още не съм 100% сигурна, че съм бременна.Онзи ден правих тест ПРЕСТО излезе ми  :bfp1:бледа черта, ама много бледа, даже си мислих че само аз си я виждам. Вчера взех един Шуър Чек , и на него ми излезе бледа  :bfp1: чертичка.Иначе от 10 дена си имам всички симптоми. Подути гърди, придърпване долу ниско, постоянно ми се спи, все съм гладна.Температурата ми варира 36,9/ 37. Незнам дали да се радвам още.По принцип трябва да ми дойде утре, но тестовете показаха преди да ми е закъсняло, възможно ли е да е някаква грешка и да е от предстоящата М.Желая ви приятен ден и скоро много :bfp: :bfp: :bfp:

Мила, стискаме всички палци. Ако аз бях на твое място, бих направила още един тест вдруги ден, а не утре. Едно тихичко Честито. Много се радвам.
И друг път не се чуди дали да пишеш или не.!  :o Направо си пиши.
*
Тихичко честито  :D Имахме нужда някой да се похвали най накрая :wink:

*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
 :bighug: :secret:Честито миличка!Искрено се радваме за теб!И ...другите са прави...не се замисляй ....направо пиши!

Пожелавам ти и следващите тестчета да са с две чертички.
И в скоро време всяка една от форома да се похвали с двете чертички.
Успех! Дано! Дано! Дано!

*
Момичета, много, много, много късмет на всички.
Аника, и от мен тихичко честито.
Не разбрах какво стана със Силвичка - ехоооо, потъмня ли ти втората чертичка?
ОХ, ДАНО,ДАНО,ДАНО,
Сасано и на теб :crossfingers:
Дани, много рядко се радваме нещо на твоето добро настроение и присъствие.
Любе, а ти къде се скри?
Новилка, благодаря ти за заразителният смях  :lol: /то не бяха кебапченца, то не беше чудо/  :lol: :lol: :lol:
   В този дъждовен ден на мен ми е хубаво на душата, защото ви има, и в мъка и в радост сме си заедно  :lol: Днес е в радост  :lol: и в диетки  :lol:
   Благодаря ви за всичко, остана само да усетим "...сърце под моето сърце"
Днес ви изпращам само много :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

*
Здравейте пак момичета.Извинявайте че ви натоварвам с мойте мрачни мисли днес но просто няма с кой да споделя.Току-що се прибрах от работа казвайки на шефа си че не ми е добре и немога да спра да плача.Незнам защо този месец ми е най тежкия от всички.За капак най добрата ми дружка която е бременна ми се обади да пита дали неиска да й правя компания утре на лекар.Как да и обясня...тя няма да разбере какво изпитвам само вие можете да разберете.Anika85 тихичко ти честитя двете чертички с пожелание да станат все по наситени след няколко дни.Благодаря ви че ме изтърпяхте :bighug:

Аника85, бледа или не - втората чертичка си е втора :D Съвсем естествено е да е бледа в първите дни от закъснението. Често дори не се появява. Е, ние това си го знаем, но - чук, чук на дърво - внимаваме да не бързаме с радостта, че току виж...  :(
И аз съм в същото положение - вчера ходих до гинеколога ми да си записвам час за цветна снимка, а днес - втора бледа черта... вчера-днес уж (не) трябваше да ми дойде... и ето... едва-едва се вижда, но... там е, черта е!

И аз ти казвам тихичко честито, но - истинско честито!!!
« Последна редакция: Април 09, 2008, 15:02:27 pm от Saule_Nova »
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Аника 85, стопли ми душата ти днес!  :crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers:
Хайде направи още едно тестче и дано да е пак  :bfp: