0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Така като гледам не е нещо необичайно, пък и като се замисля е нормално в деня на овуто или около него да е малко по-висока.

*
Меги от сърце стискам палци да е станало.На всички крайници при това. Въпреки че не съм спец, и нямам мног компетентно мнение, имам положителна енергия и ти я пращам  с всички сили. Както и на всички останали. Аз в момента имам висока температура. Не е като да съм болна но чак телесната ми я усещам.Днес отново поредната бременна в околията тук ми се похвали като на това отгоре под секрет сподели че на нашата улица имало още две....Не успях да се депресирам този път.....Отивам да нападам в луглото за всеки случай....
Лека нощ мацки!
*
 Момичета, знам къде се слагат запетайки, но понеже бързам да пиша и ме мързи да я търся...това като извинение за дългите изречения без препинателни знаци.
Абе нали до трети месец всички крият бременноостите, зао все на мен решават да споделяяяяяяяяяят....
*
Меги от сърце стискам палци да е станало.На всички крайници при това. Въпреки че не съм спец, и нямам мног компетентно мнение, имам положителна енергия и ти я пращам  с всички сили. Както и на всички останали. Аз в момента имам висока температура. Не е като да съм болна но чак телесната ми я усещам.Днес отново поредната бременна в околията тук ми се похвали като на това отгоре под секрет сподели че на нашата улица имало още две....Не успях да се депресирам този път.....Отивам да нападам в луглото за всеки случай....
Лека нощ мацки!

Освен да ти благодаря, Светалче, друго не знам какво да ти кажа, много си мила. Не им се връзвай изобщо, радвай се за тях и ще ти стискам палци и аз на теб много, много скоро да се похвалиш.
П.С. Споко за запетайките :-)

*
Бебе страхотна си!Аз мисля този месец много здраво да поизпотим прозорците у дома та да имаме бебе!Вие какво ще кажете?Аз мисля да правим страстно любов,любов и само любов!

Аз пък викам на моя, то нашето няма да е бебе 2009. И после се усещам, че то още няма нищо, ама аз за части от секундата си помислих, че е станало.

Меги,мила женсата интуйция е много силна.Аз съм сигурна ,че ще си мама на  :babyflips:  малко преди 2009 :bighug:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
вие всички си знаете че си правите чудото сами. Няма ги Вики, тя беше на лекар- ей това е когато някои посети лекаря си и после се бави...... 8) :? 8O
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
то, може да е нищо ама ние от къде да знаем, ние почваме да мислим............................................................................ :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask: :ask:,а аз където и да го мисля то мъсълта е една.............. искам бебе!лека нощ момичетаМ№
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Ей, момичета толкова сте писали, не мога да смогна да чета.Мойто мило досега чакаше да му направя кашкавалки, аз му казвам да почака докато стигна до края.Хи-хи сега влиза в стаята и си носи тбличката, цупи се и казва "ще видиш ти". Значи и сам може :D
Връщам се назад да прочета всичко  написно.
« Последна редакция: Април 04, 2008, 23:12:10 pm от _Elfita_ »
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Е сладури лека нощ!Ние се хващаме на работа да поизпотим прозорците!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Е сладури лека нощ!Ние се хващаме на работа да поизпотим прозорците!
Само така ви искам.
Като гледам май всички сериозно работят по въпроса.Аз нали  не гоня, пък и мъжо зяпа нещо по Дискавъри.
Хванете тия яйца най-сетне. :D
*
Re: Април ни навестява с много положителни ре
« Отговор #390 -: Април 05, 2008, 08:17:53 am »

Хайде да ви е приятен уикенда и мноооого щастие и  :bfp: да има за всички ви... Обичам ви мили мои!!![

« Последна редакция: Април 05, 2008, 08:37:47 am от lubaboiko »
*
Е, Лубац, много си ранобудна днес. Айде аз отивам на работа, после съм на гости и като се върна довечера много ми се иска най-накрая да видим поне един + резултат.
Успех!

*
Дообро утро!!!!
лек и ползотворен ден на всички и +++++ резултатчета

Добро утро! :coffee:
Аз мисля ,че този месец на мен ще се размина добрата новина,защото започнаха да ме болят гърдите ,а това обикновено става около 7 дни преди да ме навести лелката,както е и сега.Но нищо поне ще чакаме следващия опит с нови сили.
На всички нечекащи пожелавам   :bfp1:
« Последна редакция: Април 05, 2008, 09:28:45 am от shu6enceto »
*
Добро утро, мацета, желая ви усмихнат ден. :D :D :D

Добро утро на всички :balk_71: снощи чух в новините че тези дни се работи за бебе :bori_021:  2009

Пожелавам на всички ловуващи много късмет!!!Стискам палци!Дано за великден имаме ++++ резултати!
Аз снощи имах 2 ра бледа черта на ову-то,надявам се днес да денят !!!!!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.

Демек добрутро и приятен уикенд!
[/b]

К'о праити бе банда? Като гледам някои вече са са излюпили. Аз цяла нoщ будувах, чак на разсъмване заспах.

Меггииииии ! Да ги нямаме такиваааа! Ние нали се разбрахме само усмивки да има?! Ох, сега и на работаааааа! А бе тия хора не ти ли дават почивка, ти не им ли каза,че трябва вече да те щадят? Спорен ден и да не се преуморяваш!

Либе Любче! Не мога без тебе да знаиш! Няма купони без тебе, няма забава. Мани, само тъжни физиономии. Да не бегаш по тъч линиятаааа, че ша та фаулирам  !  Тази вечер с Бойко или не,тука!, на купон, ако требе официална покана ша ти прата! Каака ти ши приготви манджата и пиинето, и всички на джумбаре! Охааааа!

Джина, Бисерче, /как и двете си вървите, май не моим да се сетим за едната без да се сетим за другата/, как сте бе дружки, едреете ли? Ей, да знаете че не съм спряла да стискам палци, вие двечките и Мегги обезателно трябва да изкарате +++++++++ на теста. Ще учите ли, не ли, не ме ин-те-ре-су-ва!!!!Ясно!!!
 Не, момичета, майтапа настрана, но аз наистина разчитам да се отпишете вече от тая тема.

Ей, момичета, чухте ли? От 5 до 15 април се правели бебета за термин около нова година. Така,че които им е ред да са в ОВУ да не спят или да си губят времето в форуми или на разходки, имате 10 дни СЕКС СЕКС СЕКС. Блазе им на мъжете ви, моя пак ще каже :"Аз пак останах на сухооооо."

Е, това е, после пак. Приятен ден! Аз днес ама яко ще мързелувам.

« Последна редакция: Април 05, 2008, 09:50:51 am от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Данииии,ако щеш ми вервай како,ма сам се изцъклила в 6.30 тая заран... :) Викам и аз че е време за купон ,вече две седмици не е имало... Тук съм ,нема да бегам обещавам...
*
Добро утро моми4ета!От много времем не съм се вклю4вала,а вие сте написали толковамного 4етрябва6е два дни да 4ета.Много ви се радвам, тук те4е много енергия и позитивизъм. Много сте мили и сплотени. Исках да напи6а много не6та, но дакто про4ета си4кои мисълта ми се изпари.
Искам да благодаря на Симони, Виксън и Бисер4е за молитвите в църквата. Вярвам 4е молитвите са 4ути и скоро този дълъг списък 6те из4езне и вси4ки 6те се запи6ат в друга теми4ка.
Аз моля да ме вклю4ите в ловува6тите. този месец не меря ни6то и се надявам на Божието 4удо. Милото ме ядоса като не отиде за спермограма и ре6их само да го натискам и да 4акам.
Стискам палци на вси4ки о4аква6ти и този месец да има много ++++++++++++++++++ :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Прегръ6там ви силно и ви желая хубав и спокоен ден и много усмивки.
Подкрепям петицията на Симони и се вклю4вам с две ръце.
 :bighug: :bighug: :bighug:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Данииии,ако щеш ми вервай како,ма сам се изцъклила в 6.30 тая заран... :) Викам и аз че е време за купон ,вече две седмици не е имало... Тук съм ,нема да бегам обещавам...

Бравос! Уредихме се!
То да ти кажа аз май от сега съм готова Пуснала съм си любимото латино и ....у дома вече съм започнала разгрявката.

http://www.youtube.com/watch?v=b4BO0dtWMto
http://www.youtube.com/watch?v=1UoqKeqr0to
http://www.youtube.com/watch?v=bhJc01VYXtI
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!