0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: проблемна бременност
« Отговор #20 -: Април 07, 2008, 17:15:31 pm »
Момичета аз съм в 3 г.с.но преди 2 дни корема ми страшно се поду,направо ми спира дъха,тежко ми е като вървя,освен това ми се гади непрекъснато.Някой имал ли е такъв случай,Док ми каза да пия Тертензиф по 1 на ден,и ми каза че било нормално.Чудя се защо се подувам чак сега?Неприятна история.Дали няма да ми навреди на бременноста?
Как разбра че си в 3г.с.? Тогава още не е ясна бремеността. Седмиците се изчисляват от датата на последната М. А по въпроса със симптомите, така е. Но минават до края на третия.
« Отговор #21 -: Април 07, 2008, 17:47:23 pm »
Може би неправилно се изразих-17-ти ден от трансфер е най точно.
*
« Отговор #22 -: Април 07, 2008, 17:55:55 pm »
Може би неправилно се изразих-17-ти ден от трансфер е най точно.
Трябва да прибавиш дните, които са от пункцията до трансфера и 14 дни (приема се, че О е на 14ти ден от М). Така излиза че си на 4г.с. и няколко дни. Ти ще си сметнеш най-точно.
« Отговор #23 -: Април 07, 2008, 18:00:40 pm »
Мимка да права си така е.Но защо е това подуване?
*
« Отговор #24 -: Април 07, 2008, 18:27:00 pm »
Ами да ти кажа и аз се чувствах подута първите седмици (дори преди да разбера че съм бремена), нищо че забременях спонтанно. При теб може да е и от стимулацията, а може просто от бремеността.
« Отговор #25 -: Април 07, 2008, 19:41:29 pm »
След трансфера и аз се чувствах подута. Не само карема, а и лицето. Не съм била хиперстимулирана, даже ми бяха малко яйцекленките.
*
« Отговор #26 -: Април 09, 2008, 08:12:15 am »
marinalz, за подуването нищо не мога да ти кажа, не си спомням, но мисля, че е нормално. За гаденето обаче, репликата чувана от бабите "Повръщаш - значи здраво бебе!" е доста вярна, след като дори в учебника по акушерство потвърждават, че е така! И от опит мога да го потвърдя. Така че от мен - щастливо бременнеене!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #27 -: Април 09, 2008, 10:18:58 am »
"Повръщаш - значи здраво бебе!" е доста вярна, след като дори в учебника по акушерство потвърждават, че е така! И от опит мога да го потвърдя.

Ми не съм съгласна. Това не е показател. Просто някои бременни повръщат, на други само им се гади, трети въобще нямат такива тревоги и пак имат лека бременност и здрави бебета след това.
*
« Отговор #28 -: Април 11, 2008, 12:48:36 pm »
здравеите момичета!сега се връщам от преглед.според доктора вече е повече от сигурно че бебето ще е едно.дори видяхме сърцицето :).много се радвам-казва че кризисния период е преминал вече и отново се връщам на работа.благодаря ви много за подкрепата.ЦЕЛУВКИ!
*
« Отговор #29 -: Април 11, 2008, 19:43:17 pm »
здравеите момичета!сега се връщам от преглед.според доктора вече е повече от сигурно че бебето ще е едно.дори видяхме сърцицето :).много се радвам-казва че кризисния период е преминал вече и отново се връщам на работа.благодаря ви много за подкрепата.ЦЕЛУВКИ!
Браво за добрите новини!
Не бързай с работата.
Пази се!
*
« Отговор #30 -: Април 12, 2008, 15:50:16 pm »
Супер! И от мен - пази се. Сега твоето здраве и спокойствие са най-важни!  :balk_46: Много целувки от мен.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #31 -: Юни 07, 2008, 08:27:05 am »
привет.малко съм притеснена-отново.уж всичко е добре а бебето е само 9 сантиметра.това не е ли малко за 15 г.с.?
« Отговор #32 -: Юни 07, 2008, 08:56:03 am »

*
« Отговор #33 -: Юли 01, 2008, 15:01:39 pm »
ПРИВЕТ!таиничко се надявах да не ми се налага повече да пиша в този форум....само че ето ме отново тук.Смених гинеколога си.И оказва се не ми е направил наи необходимите и важни изследвания.днес ми правиха цитонамазка.новата ми гинеколожка не е от наи любезните хора.Каза че имам много гъбички и когато са ми готови и другите иследвания започваме лечение.Притеснена съм и много ме е страх.Тези "гъби" можело да навредят на бебето.Някои минавал ли е такова лечение?Моля ви да споделите опита си....Благодаря ви! :(