0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ani4ka78

• 220
  • Моята принцеса
добър хирург ли е д-р Стаменов?
« -: Януари 22, 2006, 23:01:09 pm »
Моля ви момичета, който има наблюдения дали д-р Стаменов е добър хирург нека сподели. Благодаря!!!
« Отговор #1 -: Януари 23, 2006, 00:01:10 am »
Да, добър хирург е!
*

Ani4ka78

• 220
  • Моята принцеса
« Отговор #2 -: Януари 23, 2006, 13:22:48 pm »
Благодаря ти мила за отговора, дано и някой друг се включи!!!
*

Emmanuella

« Отговор #3 -: Януари 25, 2006, 13:45:46 pm »
Д-р Стаменов е добър и като хирург. Довери му се!
*
« Отговор #4 -: Февруари 15, 2006, 11:41:52 am »
Здравейте,
Искам да ви попитам, за д-р Стаменов от клиника Надежда, ли става въпрос, защото другата седмица имам час при него?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Февруари 15, 2006, 11:46:32 am »
Да.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
страхотен е!!
« Отговор #6 -: Февруари 15, 2006, 13:31:53 pm »
И аз искам да кажа, че Д-р Стаменов  емного готин човек и лекар....аз също съм при него и съм много доволна от него. Така, че не му мисли, а действай!!!Успех ти желая!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Neva

« Отговор #7 -: Февруари 15, 2006, 18:38:27 pm »
Момичета,може въпросът ми да ви се стори глупав но може ли някой да ми отговори  дали  има успешни  инсета при Д-р Стаменов ?Питам не защото му нямам доверие/като на мой лекар/ а от чисто любопитство-скоро правихме инсе там и все още чакам отговора :oops:
*
« Отговор #8 -: Февруари 16, 2006, 00:02:15 am »
Дали има успешни инсета - със сигурност има и ти пожелавам да си от тях!!! Това което мога да кажа е, че е добър специалист, коректен, човечен, честен, внимателен, няма да те прати за "зелен хайвер" на поредното изследване или манипулация, за да ти вземе парите, нито пък ще ти каже "давай да действаме нещо, пък ще видим-какво му мислиш толкова". На мен тази комбинация ми харесва и не знам какво още би могло да се желае, а другото- късмет!
Дано думите ми не прозвучат като пресилени суперлативи, но наистина така смятам и силно се надявам да не се разочаровам за пореден път!
Успех на всички в избора на "моят лекар":-)
AngelExtazy
« Отговор #9 -: Февруари 20, 2006, 16:38:31 pm »
д-р Стаменов  ?  за пластичен хирург ли става вапрос ...? Акое така ще дадете ли малко повече информация за това в кои град работи и адреса му ..?
Re: AngelExtazy
« Отговор #10 -: Февруари 20, 2006, 16:46:06 pm »
Цитат на: AngelExtazy
д-р Стаменов  ?  за пластичен хирург ли става вапрос ...? Акое така ще дадете ли малко повече информация за това в кои град работи и адреса му ..?

Стаменов е гинеколог и има център за репродуктивно здраве "НАДЕЖДА"....и не е пластичен хирург
« Отговор #11 -: Февруари 20, 2006, 18:16:52 pm »

Обаче пластичните хирурзи са блозо до него - в клиника Малинов ;)
*

Anonymous

« Отговор #12 -: Февруари 27, 2006, 23:13:56 pm »
Цитат на: little_rabbit

Mojete li da mi dadete to4ni koordinati ? v grad Plovdiv li e - kv Nadejda ? a ulica nomer ...ili ne6to takova ?
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #13 -: Февруари 27, 2006, 23:37:05 pm »
Цитат на: Anonymous

Mojete li da mi dadete to4ni koordinati ? v grad Plovdiv li e - kv Nadejda ? a ulica nomer ...ili ne6to takova ?

Клиника " Малинов " се намира в София! :idea:
 Д-р Георги  Стаменов работи  на 4 етаж. на тази клиника. http://www.invitro-bg.com/
Но ще подчертая, че той е Акушер гинеколог, занимаващ се с репродуктивна медицина.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #14 -: Февруари 27, 2006, 23:54:38 pm »
Лита, моля пиши защо го подчертаваш! Имаш ли нещо предвид относно способностите му на хирург?
« Отговор #15 -: Февруари 28, 2006, 06:50:57 am »
Цитат на: Andia
Лита, моля пиши защо го подчертаваш! Имаш ли нещо предвид относно способностите му на хирург?

Това е в светлината на питането на момичето - тя се интересува от пластичен хирург ;)

Като АГ хирург д-р Стаменов е добър!
*
« Отговор #16 -: Март 01, 2006, 19:05:38 pm »
Благодаря Зайо!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #17 -: Март 12, 2006, 23:01:32 pm »
Цитат на: Andia

Това е в светлината на питането на момичето - тя се интересува от пластичен хирург ;)

Като АГ хирург д-р Стаменов е добър!

Благодаря Зайо ... много си прозорлив !  :balk_21:

Андиа, точно това  визирам в отговора си.  :wink:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Re: добър хирург ли е д-р Стаменов?
« Отговор #18 -: Юни 23, 2008, 23:47:12 pm »
Аз имам записан час за първичен час при др.Стаменов,КОЙТО НЯМА ДА ПОЛЗВАМ.Ако на някоя от вас свърши работа ще са радвам да го отстъпя.За тази събота е.Ако се обади някой на лична ще уточня.