0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

къде да си направя кариотипиране
« -: Април 03, 2008, 12:01:04 pm »
здравейте!
Имам голям проблем-лабораториятя в която се прави изследване на кариотипа в София не работи вече месеци наред.Къде мога да направя това изследване на друго място в София.Минахме с мъжа ми през генетична консултация,необходимо ни е самото изпълнение на изследването.
Re: къде да си направя кариотипиране
« Отговор #1 -: Април 03, 2008, 12:29:58 pm »
Аз съм правила в клиника "Малинов".
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #2 -: Април 03, 2008, 12:47:44 pm »
Аз съм правила в клиника "Малинов".
Благодаря за инфото.Аз чух че и в Малинов се прави.Само ако мжеш ми кажи преди колко време си го направила?
« Отговор #3 -: Април 03, 2008, 13:12:32 pm »
в клиника "Малинов" ходи генетичка, която работи в Националната генетична лаборатория в Майчин дом на последния етаж.
« Отговор #4 -: Април 03, 2008, 13:40:10 pm »
в клиника "Малинов" ходи генетичка, която работи в Националната генетична лаборатория в Майчин дом на последния етаж.
Аз ходих в генетичната лаборатория в Майчин дом на 14 етаж.Консултира ме генетик Доц.Георгиева.Назначи ми цитогенетични изследвания,но лабораториятя им не работи.Затова питам каде на друго място може.Утре ще ходя пак в Майчин дом в Катедрата по медицинска генетика-там ме прати Доц.Георгиева като резервен вариант.Но ми каза че има вероятност да не се съгласят да ги направят.
« Отговор #5 -: Април 03, 2008, 14:05:17 pm »
Друг вариант е Плевен. Щом имаш консултацията с генетик, можеш да се обадиш в центъра на д-р Конова и да изпратиш кръв по куриер. Изследванията всъщност се правят в медицински университет Плевен.
« Отговор #6 -: Април 03, 2008, 14:12:48 pm »
Мерси!И този вариант го мисля,но исках в София... :(