0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Университетска болница в Плевен
« -: Април 03, 2008, 13:12:50 pm »
Здравейте! Някой ходил ли е в Университетска болница в Плевен при гинеколозите? Какви са отзивите? Предварително благодаря!
Re: Университетска болница в Плевен
« Отговор #1 -: Април 03, 2008, 13:17:16 pm »
Ходила съм преди 4 години във втора база. Там ми махаха полип. Д-р Аспарух Георгиев. Той и за първи път ми назначи Бромокриптин за повишения пролактин. Изчистихме тези причини и ми каза да изчакаме 2-3 месеца, да си меря БТ и такива. А това съм го правила 6 години преди това. Затова спрях да ходя там.
« Отговор #2 -: Април 03, 2008, 17:04:48 pm »
И аз съм ходила там веднъж преди около 2 години, май и аз бях при Д-р Георгиев (не съм 100% сигурна дали така му беше името). Установи, че имам гъбички на базата на обикновен преглед, без да ми направи микробиология и ми изписа лечение. Повече неотидох там.
*
« Отговор #3 -: Април 04, 2008, 22:46:59 pm »
Много ви благодаря! На мен ми казаха за някакъв професор от Университетска болница в Плевен. Ама аз не видях да има професор!  :(
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #4 -: Април 04, 2008, 22:56:13 pm »
Изи, все пак не е лошо да уточниш по какъв проблем искаш да посетиш университетската болница. Иначе, за протокола, има професори там - например проф. Горчев http://www.svmarina.com/gortchev/biografia.htm  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #5 -: Април 05, 2008, 04:08:35 am »
Да, наистина там работи професор Горчев, много добър специалист, но доколкото знам не се занимава с проблемно забременяване
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #6 -: Април 06, 2008, 15:25:35 pm »
Теди, "проблемно забременяване" е една много широка територия. Има много причини за безплодие, част от тях са онкологичните заболявания на половите органи, тяхното лечение, оперативното отстраняване на части от тях така, че да се съхранят репродуктивните възможности на жената, лапароскопските операции, т.е. все неща, с които проф. Горчев се занимава на най-високо ниво. Не по-маловажно е и наличието на съвременна апаратура за лапароскопски интервенции http://telec.mu-pleven.bg/index.php.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #7 -: Април 06, 2008, 15:38:28 pm »
Цитат
Теди, "проблемно забременяване" е една много широка територия. Има много причини за безплодие, част от тях са онкологичните заболявания на половите органи, тяхното лечение, оперативното отстраняване на части от тях така, че да се съхранят репродуктивните възможности на жената, лапароскопските операции, т.е. все неща, с които проф. Горчев се занимава на най-високо ниво. Не по-маловажно е и наличието на съвременна апаратура за лапароскопски интервенции http://telec.mu-pleven.bg/index.php.

Да, съгласна съм. Не съм се изказала правилно. Имах в предвид, че не правят наблюдения на овулации, инсеминации, инвитро - в този смисъл. Аз лично се познавам с професор Горчев и съвсем не омаловажам работата му.
*
« Отговор #8 -: Април 07, 2008, 09:36:49 am »
Проблемът ми е чест  и продължителен цикъл! Хормонални проблеми и СПЯ. Цикълът ми продължава 14 дни и ми идва през 12-14 дена. Там има ли специалист към когото да се обърна? Предварително благодаря!