0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

болки в гърдите,озна4ава ли 4е............?
« -: Януари 23, 2006, 14:59:02 pm »
Здравеите момичета,имам един въпрос, Преди седмица бе трансфера на 2те ми яйцеклетки,гърдите ме болят ужасно много,зърната ми са супер чувствителни,може ли това да означава че съм бременна или просто е от стимулацията и от всички лекарства,остават ми още 4 дена до теста и ве4е не издържам да разбера какъв е резултата,побъркавам се ,а други симптоми нямам  и тайничко се надявам че може ..............., от друга страна мина ли са само 9дена а аз искам да имам симптоми. :)  :)
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #1 -: Януари 23, 2006, 15:01:45 pm »
Мен понякога във втората половина на някои цикли ме болят гърдите и зърната са чувствителни, но мисля че е от прогестерона.
Още малко остава :lol:
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
Missi hrisi
« Отговор #2 -: Януари 23, 2006, 16:48:55 pm »
Може да значи, може и да не значи...
при мен след първия и втория трансфер имах такива признаци, първия път не бях бременна, втория се оказах бременна.

Така че, изчакай си кръвния тест още 3-4 дена.

Поздрави

Ема_
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
« Отговор #3 -: Януари 23, 2006, 18:16:59 pm »
Може да е от прогестероновия препарат, винаги ми стават така гърдите като упортебявам прогестерон. Това не е 100% признак.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #4 -: Януари 23, 2006, 21:30:52 pm »
Здравейте, от както се помня / е от 94/  всеки месец ме болят гърдите и зърната..... и т.н. Дори и да забременея / дано/ незнам дали мога да определя имам ли признаци или не.
 Съжалявам че се включвам тук, но искам един съвет от вас момичета - вече 8 месеца правим опити - трябва ли вече да се обърнем към съответните специалисти или да изчакаме да стане 1 год. :)  :oops:
 Благода ря ви предварително.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Януари 23, 2006, 21:32:28 pm »
Трябва.
« Отговор #6 -: Януари 24, 2006, 21:25:55 pm »
Цитат на: jeji_jenq
Здравейте, от както се помня / е от 94/  всеки месец ме болят гърдите и зърната..... и т.н. Дори и да забременея / дано/ незнам дали мога да определя имам ли признаци или не.
 Съжалявам че се включвам тук, но искам един съвет от вас момичета - вече 8 месеца правим опити - трябва ли вече да се обърнем към съответните специалисти или да изчакаме да стане 1 год. :)  :oops:
 Благода ря ви предварително.

Няма смисъл да чакаш, а направо действай. Направете спермограма, фуликолометрия...започни от А и Б. Започни да четеш във форума и статиите. Така ще избегнеш някои от нашите грешки и дано бързо постигнете желания резултат.
« Отговор #7 -: Януари 25, 2006, 11:42:06 am »
Благодаря ви момичета, че ми отговорихте макар че не е моя темата. Отдавна влизам тук и чета всичко което ми попадне и интересува. Ходя на генеколог само за профилактичен, но явно трябва вече да се отнеса по-сериозно :!: .Съпруга ми е много внимателен и е съгласен със спермограмата. Много ме подкрепя - във всичко. Ще изчакам и този път да ми дойде за да отида в първите дни на новия цикъл.
 Благодаря ви още веднъж и ви желая много щтастие и успех
 :wave: