Ами аз не съм много съгласна, че всяко събуждане е свързано с глад и трябва да им се предлага храна. През първите два месеца моят се събуждаше на 10-15мин. както през деня, така и през нощта. Събужда се, пооглежда се, дори заплаква, ако не види никой. Ако съм до него, успокоява се и заспива за 10-15мин, а след това отново се събужда. Единственият му непрекъснат сън беше от 22.00 до към 01.00. След това започна да се буди по-малко. А понякога /дори и сега/ се събужда и започва да се радва на играчките си... и така докато не се умори и не заспи отново. Ако продължа да го храня нощем си мисля че само ще затвърдя навика да се събужда и ще му натоварвам допълнително стомаха. От седмица насам започнах да се опитвам да изместя храненето от 3.00 към 4-5.00. И се оказах права - първите два дни се събуждаше в 3.00, но като му дам биберона заспива за още 30-40мин. Следващите дни се събуждаше, но не в 3.00, а в различни часове и в момента се храним между 4 и 5 сутринта, а следващото хранене е 8.30-9.00. Ако е много гладен и не издържа - предполагам, ч