Диме, хубаво е, че си се насочила към истинска клиника, вярно, че най-близо ти е Варна, но и Пловдив не е за пренебрегване. Вярно, че малко по-надалеч, но все пак ... Що се отнася за инсеминация, първо е най-добре да посетиш наистина специалист, да направите спермограма в клиника по стерилитет (ако не сте правили) и тогава да обсъждате с док възможността за инсеминация. Аз например при единия лекар, при когото ходех, смяташе, че сме доста добри за инсе, но сега в Плевен смятат, че няма смисъл да продължаваме повече с инсеминации. Но не се притеснявай от тях и преди всичко помислете и поговорете с половинката си. Аз лично нямам никакъв проблем с моята, съгласен е всичко да направи само и само да станат нещата. Ето вече сме се ориентирали към инвитро (икси) и много се надявам скоро да го направим. Много ми се иска при вас да не се стига до подобни неща, но и ако това стане важното е да иамш подкрепата на най-близкия ти човек. Пожелавам ти всичко най-добро и скоро да ни зарадваш с "бременна" графика.
И извинявай, че ще питам нещо Мимето в твоята тема. Миме, не разбрах нещо май напълно добре. Имаш предвид, че ако кажеш на Наско, че трябва да се прави инсе или нещо по-сериозно няма да е съгласен ли?