Elit13 не се самообвинявай. Това е тежко положение, с което трябва да се борите и двамата с мъжа ти, а не да се обвинявате взаимно. Щом няма физиологичен проблем според док, направете спермограма и ти няколко хормона, за да видите дали всичко там е ок. Освен това коментирайте с док, или направо в клиника по стерилитет. Може пък да няма проблем, а просто да става малко по-бавно. Ние с моя мъж почнахме с опитите преди да се оженим, а виж минаха вече почти три години, чак сега стана чудото
. Е при нас не е като да не е имало проблем, оказаха се малко хормони при мен/нисък прогестерон, малко кисти по яйчниците/, а даже последната ми лекарка ми каза, че матката ми е малко обърната, може и затова да се е забавило, така че само спокойствие му е майката. Тъкмо бяхме решили и ние да търсим вече специалист по стерилитет да правим спермограма и всичко което е необходимо, пък то взело че станало бебе
. Така че кураж и много е важно да се подкрепяте, а не да се вините. Това съвсем не е печаливша стратегия.
Желая ти успех и много сбъднати желания
да видиш скоро