Здравейте момичета на 05.04.08 беше първата ми инсеминация правих я в Пловдив при д.р
Даскалови какво мислите за следните показатели мнението на д-ра беше че реагирам много добре два доминантни фоликула и ендуметрум 12мм.а според Мели материала на първи ден 15млн а на втората реинсеминация 25млн.И двата фоликула са в лявата ми тръба която свободно пропуска а дясната ми не пропусна на снимката.Моля ви споделете мнението ви
да храня ли някакви надежди или не си и помислям.Борим се със вторичен стерилитет имам едно дете преди 13г.Благодаря че ви има .
Стискам ти палци и ти желая успех!
Можеш ли да разкажеш нещо повече за инсеминацията при д-р Даскалов. Колко пъти ходи на преглед за инсе и реинсе, с какво те стимулира, някакви предварителни изследвания, колко струва процедурата и т.н.
Опитай се да си ангажираш мозъчето с някакви мисли, различни от тези за инсето и вярвай, че се е получило. Положителната нагласа е важна. Пък като му дойде времето за тестове ще се разбере как стоят нещата. Като не стане от първия път, ще стане от втория! Късмет!