0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #20 -: Април 12, 2008, 01:28:03 am »
Честита нова тема! Любче, дано да имаш лека ръка и .....да потръгне оттук нататък още по-добре!
Меги, Бисерче, Джина очаквам с нетърпение да се разпишете в тая тема с по един утвърдителен и силно положителен тест!
На ВСИЧКИ останали желая да видят двете ярки , и както каза една от бременилките,"безсрамно тлъсти" червени черти!
На бременилките, много спокойна бременност и да влачат яко крачета!
Любче, а на теб мила, като автор на новата темичка, ти пожелавам точно в нея да се разпишеш с  :bfp:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

hrisig

• *
  • 31
  • чакаме те бебо
« Отговор #21 -: Април 12, 2008, 08:21:08 am »
Момичета добро утро!
Честита нова темичка,дано скоро се напълни с много ++++тестчета.
Ние днес сме на сватба и затова вчера неможах да се включа покрай приготовленията.
А колко ми е кофти дА знаете,защото от вчера милото ми се оплака ,че имал някаво парене ,което се появява когато ходи да пишка,и така от тогаАВА за нас бебеправенето спира,защото ме е страх да не са някви гъбички или нещо друго което да го рпедаде и на мен,а как ме е яд че сега точно ни навеси този проблем,когато два дни последователно ову тестовете ми показваха +++ резултат и може би снощи или днес е била овулацията.Но днес ще ходи на доки,да го види,защото му е дисконфортно,дано само и аз да не съм лепнала нещо.Затова аз оставам вече в чакащите за след 10 дни М..  :balk_145: :balk_145:
lubaboiko,забравих да те поздравя,страхотно си се справила с темичката.
На новите мамчета,лека и безпробламна бременност.
« Последна редакция: Април 12, 2008, 08:27:47 am от hrisig »
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #22 -: Април 12, 2008, 08:22:11 am »
Честита нова тема!Любе,вярвам че имаш лека ръка и скоро тук ще се напълни само с +++++

аз да ви се похваля днес ми дойде лелката и много се радвам,защото този месец ще почвам да пия дуфастон и ще ловувам ама многооо и дано да стане чудото( ако не този месец то поне другия)

:bighug: ви всички
07.10.2009
« Отговор #23 -: Април 12, 2008, 08:29:24 am »
Добро утро и честита нова темичка!
Дано да намалеем драстично до края на седмицата в тази тема и да се прехвърлим в тази на бременните :goodluck:
А как хубаво завършихме миналата тема,ех че прекрасно,но още искам ,още много :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:

:bighug:
« Отговор #24 -: Април 12, 2008, 09:01:33 am »

ОЧАКВАЩИ: 

dianka           16-17.03.                         
Galichka         23-24.03.           
vmj_             8-9.04.
silvi4ka         8-9.04.
shu6enceto       8-9.04.
Anika85          10.04.
Andreqivano      10-11.04.
Meggy            13-14.04.
Vickson          13-14.04.
Олимпия          13-14.04.
titali_          14.04.
Deskata0177      15.04.
sof              15-16.04
dgina            16.04.
nomine           17.04.
mikivl           17.04
biserche         19.04.
biberonka        19.04.   
svetal4y         19-20.04.
malkoto_dqvolche 20.04
hrisig           22-24.04.
radost_I         20.04
silvia_yo        19.04

ЛОВУВАЩИ:  :00001754:
ivaqna             
svetal4y   
nezisgbg
Simoni
bibica
hrisig
rossy*
bebebe
tani77
bebence
tancheto
lqlyo
anjela80
eveishan
parsi
saraapl

Добро утро на всички и от мен  :butterfly:

« Отговор #25 -: Април 12, 2008, 09:06:23 am »
Добро утро момичета!Набързо да погледна какво става тук, да ви пожелая един изпълнен с много весели емоции ден и рабира се с много :bfp: :bfp: :bfp:, а пък а изчезвам по магазините за фаянс и теракота, че трябва да обзавеждам 2 бани, а хич идея си нямам как. За протокола - няма още лелка,4-ти ден закъснение  :D.
Хриси, дано не са гадинки  :crossfingers:и мъжо да се оправя бързо.
Чао! :balk_64:
*

ivkaa80

• *
  • 21
  • ИСКАМ ОЩЕ ЕДНО ДЕТЕ
« Отговор #26 -: Април 12, 2008, 09:18:37 am »
Здравейте мили,след дълго лутане най после се престраших да пиша и да споделя с вас опитите за второ детенце от 10.2007г ,за съжаление неуспешни до сега .Ходих на гинеколог той каза че всичко е ок ,но ми изписа ДУФАСТОН И КЛОСТИЛБЕГИТ който аз НЕ започнах да пия ,зощото прочетох доста неща който ме накараха да задържа топкат :?И ето сега съм в очакване на неканената гостенка датата за М ми е16.04.Вече се уморих от това чакане ,но тук сред вас времето минава  малко по бързо.Ще се радвам да ме приемете във вашия отбор :youwoman:БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #27 -: Април 12, 2008, 09:36:54 am »
Добро утро и от мен!
Любекс, превъзходно си се справила! Усещам, че имаш лека ръка и тази тема ще се взриви от "+"-чета! Освен това си имаме три потенциални бъдещи мами, на които аз лично възлагам големи надежди!
ivkaa80, ДОБРЕ ДОШЛА сред нас! Тук наистина е много весело и чакането не е толкова трудно! ДАНО скоро опитите ви приключат и да усетиш за втор път радостите на бременността!
Аз днес искам да ви почерпя, защото племенницата на мъжо става на две годинки! Малката разбойничка се сдоби за подарък от нас с перфектен детски килим за чисто новата си стая! Довечера ще отиваме да празнуваме и ще я нацелувам! Тя е твърдо убедена, че аз съм "Кака Софи", а не "Чинка Софи", както я учи баба й, което на мен адски ми топли сърчицето!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #28 -: Април 12, 2008, 09:42:41 am »
ivkaa80, :welcome_1: и се надявам скоро чакането ти да завърши с успех! :)

Добро утро на любимите ми хора! Пожелавам ви много спокоен уикенд и приятни емоции,без  :bfp: също няма да минем надявам се.. :)Аз сега като се загледах,забравила съм да добява няколко мадами в списъка,но следващия път ,който и да пусне темата ще няпомня..

Светалчи,ма вие да не сте производители на вино и ракия...Да нямате винпром?! Колко лозя извърза ти?! :)

Меги,Бт днес пак започна да пада и се надявам днес или утре да ми дойде..Също така се надявам твойта да се е покачила вместо моята..

Дани,обичам те! Когато и да се случи ,важното е да се случи...(е да не е след години де):)

За Джина и Бисерче много се надявам..Постоянно мисля за това дали и Тричките с Меги сте успели и все повече вярвам в това...

За сега лек ден от мен :)
« Отговор #29 -: Април 12, 2008, 09:45:32 am »
Здравейте мили,след дълго лутане най после се престраших да пиша и да споделя с вас опитите за второ детенце от 10.2007г ,за съжаление неуспешни до сега .Ходих на гинеколог той каза че всичко е ок ,но ми изписа ДУФАСТОН И КЛОСТИЛБЕГИТ който аз НЕ започнах да пия ,зощото прочетох доста неща който ме накараха да задържа топкат :?И ето сега съм в очакване на неканената гостенка датата за М ми е16.04.Вече се уморих от това чакане ,но тук сред вас времето минава  малко по бързо.Ще се радвам да ме приемете във вашия отбор :youwoman:БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!

Приемаме те естествено, но не задълго  :lol:  :welcome_1: и скоро да се преместиш в "бременните" темички !!! Тук при нас не е страшно и можеш да си пишеш каквото ти е на душата  :lol:

Добро утро теменужки, наближава Цветница и аз ще ви наричам само с "цветни" имена, защото е пролет и април ни дарява с много радост и +++ 
Днес никой още не се е похвалил, но "за протокола" стискаме палци на Силвичка :lol:  :lol:
Софи, да ви е жива и здрава малката разбойничка, голяма да порасте, здрава, умна и разумна!!!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #30 -: Април 12, 2008, 09:46:24 am »
Такаааа, изчетох и последните страници от старата темичка!
VMJ, да ти е живо и здраво момчето! Малко на патерици, ама е от сърце! Дано до следващия рожден ден вече да има една рожба да гушкане! :babbycarrage:
Лейди, на теб, мила ти пожелавам бързо, бързо да оздравяваш! Бебчо ще е добре, успокой се! :crossfingers:
Любче, надявам се да не стигна до показване на лошата си страна, а снаха ми по-скоро да се осъзнае на кой има възможност да разчита!  :bighug:

*

ivkaa80

• *
  • 21
  • ИСКАМ ОЩЕ ЕДНО ДЕТЕ
« Отговор #31 -: Април 12, 2008, 09:53:14 am »
Благодаря ви много сте мили надявам се всички да се махнем бързо от тази тема ,ЖЕЛАЯ ВИ СЛЪНЧЕВ ДЕН И .........ДРУГОТО СИ ГО ЗНАЕТЕ :D
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #32 -: Април 12, 2008, 10:13:14 am »
Здравейте, мили момичета!
И аз като Ivkaa80  се надявам да ме приемете добре, защото от много време само чета седмичните ви темички и съпреживявам тихичко вашите вълнения и стискам много силно палци на всяка от вас :bighug:
Но не се престрашавах да ви пиша. :oops:
Все си мислех, че седмичните темички са за един кръг от момичета, дето се познават и си пишат само те и няма да мога да се впиша... :oops:
Ама то аз съм си такава - напоследък не мога да се трая колко неуверен, черноглед и отчаян човек съм станала. :x
Прегръщам ви, милички, и ви стискам палци от сърце.
А аз незнам в кой списък да се включа - за съжаление от 6 месеца се пазим заради лечение на щитовидната жлеза и не издържам повече :x
Надявах се за този месец, но ендокринологът ми не ми даде и като проверим вече хормоните се надявам за другия месец всичко да е наред и да започнем истинско :bed: :bed: :bed:
А сега си меря бт и днес за пръв път ще запична тестове за ову, пък дано за пръв път видя този месец :bfp:, било то и само на тест за ову. :(
Гушки и хубав и усмихнат слънчев  ден от мен, че и мен ме чакат едни градини и цветя...
Целувки и ви  :blowingdust: много  stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #33 -: Април 12, 2008, 10:16:01 am »
Ivkaa80  :welcome_1:
Пожелавам ти от все сърце да не се задържиш много в тази темичка, а да бягаш при бременелките!
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #34 -: Април 12, 2008, 10:18:37 am »
Наскомими,ма какви са тия притеснения...Остави ги пред вратата и заповядай при нас...Ние тук чакаме благата вест и няма правила за това дали да сме тъжни и весели...Всеки има своите подеми и спадове,тогава другите се включват с подкрепа.. Пожелавам ти много скорошен успешен улов..Най-важното е да си здрава.. Бебето ще дойде и при теб и при всички нас...Борбата ни е за силата да издържим временто за което ще стане.. Пожелавам ти всичко най-хубаво..
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #35 -: Април 12, 2008, 10:29:55 am »
Lubaboiko мила :hug2: :hug2: :hug2:!
Благодаря ти много, мила! :balk_145: - това са сълзи от радост и умиление!
Благодаря за топлите и вдъхващи надежда думи!
Ще ми се да мога да взема и частица от вашата вяра, че на моменти отчаянието ме превзема...
Прегръщам те силно  :balk_21:, прегръщам всички момичета и нямам търпение да ме зарадвате с най-хубавите новини.
 :balk_5: :balk_5: :balk_5:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #36 -: Април 12, 2008, 10:34:14 am »
sof,да ви е жива и здрава племенничката.Да расте умна и красива като кака Софи :)
naskomimi,ivkaa80 :welcome:и много да не се задържате при нас.Очакваме ви скоро с :bfp:
Силве :crossfingers:
Хриска ,весело изкарване на сватбата и скорошно оздравяване на мъжо.
Днес нещо ми е зле  :balk_136:но по късно пак ще ви нагледам :)
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #37 -: Април 12, 2008, 10:35:15 am »
....
Ще ми се да мога да взема и частица от вашата вяра, че на моменти отчаянието ме превзема...
.....

Миличка, тук всяка една от нас е имала своите черни моменти, но хубавото на тази тема е, че всички сме заедно и се подкрепяме! Толкова благородни и добри жени едва ли ще срещнеш на друго място! Любето го беше казала веднъж много правилно - може в градския транспорт да се гледаме на кръв, но тук всички сме приятелки, защото ни свързва една обща цел - борбата да дадем нов живот и да усетим сърце под своето сърце! Остави лошите, черни мисли и се наслаждавай на удоволствието да споделяш и съпреживяваш с "братя по оръжие"! Добре дошла сред нас!

*
« Отговор #38 -: Април 12, 2008, 10:55:59 am »
Соф ,аз забравих да честитя рожденния ден на племенничката ти.. Да ти е жива и здрава и много да ви радва...Вие сте едно голямо семейство ,пълно с деца и дано скоро и ти се запишеш с едно две...:)
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #39 -: Април 12, 2008, 11:00:21 am »
Любекс, Роси, Бисерче, благодаря ви, милички! За сега ще се радваме на децата на братята и на двама ни, а после дано те се радват така на нашите деца!