0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #480 -: Април 17, 2008, 14:37:19 pm »
Пожелай си нещо и го запомни! Каквото искаш! Всичко, което искаш! Пожела ли си? Добре! Сега повярвай, че може да се сбъдне! Никога не знаеш от къде ще дойде чудото, следващата усмивка, следващото сбъднато желание... Но ако вярваш в това, че е точно зад ъгъла... и отвориш сърцето си, и ума си, да го срещнеш, да се убедите в това...може и да го получите това, за което си мечтаете! Светът е пълен с магия, просто трябва да го повярвате... Така че, пожелайте си нещо! Пожелахте ли си? Добре. Сега го повярвайте.....с цялото си сърце!
:thankyousign: :thankyousign: :thankyousign:
 :bighug: :bighug: :bighug:
Страхотно е това, миличка!
Благодаря за хубавите думи!
Наистина трябва да повярваме със сърцето си и да го искаме много, много силно!
Така ще гушнем нашето дългоочаквано бебенце.
А при нас трябва да стане, още повече, че сме толкова много заедно и се молим една за друга!
 :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2:
Прегръдки и целувки!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #481 -: Април 17, 2008, 15:03:07 pm »
Пожелай си нещо и го запомни! Каквото искаш! Всичко, което искаш! Пожела ли си? Добре! Сега повярвай, че може да се сбъдне! Никога не знаеш от къде ще дойде чудото, следващата усмивка, следващото сбъднато желание... Но ако вярваш в това, че е точно зад ъгъла... и отвориш сърцето си, и ума си, да го срещнеш, да се убедите в това...може и да го получите това, за което си мечтаете! Светът е пълен с магия, просто трябва да го повярвате... Така че, пожелайте си нещо! Пожелахте ли си? Добре. Сега го повярвайте.....с цялото си сърце!

:good_post: :good_post: :good_post:
07.10.2009
« Отговор #482 -: Април 17, 2008, 15:29:28 pm »
Много е прекрасно Соф!!! :lol:

Момичета искам да ви се отчета и на вас:
При мен все още няма лелка, днес ми е 29 ден, обикновено ми идва между 28-34 ден.
Вчера ходих при д-р Начев, обясних му всичко, той каза че ако няма следена ову в течение на 3 месеца /фоликулометрия/ няма основание за подобни изводи от моя док /т.е. че нямам ову и че съм с дисфункция на яйчниците/. Ако в тези 3 месеца, се докаже че липсва ову, то тогава ще ме хоспитализират в ендокринологията за да ми направят необходимите изследвания. Като гинеколози, Начев ми препоръча д-р Владимиров и д-р Стаменов.
« Отговор #483 -: Април 17, 2008, 16:11:12 pm »
Благодаря за стиснатите палци, засега действат  :lol: :lol: :lol:
БТ падна още мъничко, нооооо лелка няма /уххххххххххх/ ...
Както каза Дани, дано наистина "часовника" ми да е спрял за 9 месеца ДАНО,ДАНО,ДАНО

Меги, Хриси и на вас ви стискам палци!!!
И за Джина има още надежда, не се появява, но и гледам графиката ... ДАНО, ДАНО, ДАНО !!!
Снуки, радвам се за теб и се надявам да те пропусне лелището този месец!!!
  Софи и на мен ми хареса това с желанието, аз даже съм го изпитвала преди години веднъж - успешно
 Олимпия, приятно изкарване, като се появиш ще разкажеш как е минало и ще ти честитим
 Деси, какво стана с теста? Повтори ли го днес? Аз заложих на +++
Трябва вече да продължа да работя, довечера ще ви навестя пак ...

Пожелавам ви светлина в очите и радост в душите!!!
« Отговор #484 -: Април 17, 2008, 16:47:54 pm »
Бисерче,Меги,Джинка :crossfingers:Дано не идва онази  :xпоне  :cloud9:
Илимпия ,весело изкараване на р.д .
snuki,успех и знае ли се може пък да ни изненадаш приятно с  :crossfingers:
Соф ,хубав постинг.Наистина всичко се сбъдва ако силно вярваме .
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #485 -: Април 17, 2008, 16:53:41 pm »
Благодаря за пожеланията, ще се опитаме да се позабавляваме добреее :) сега отивам да понапазаря :))))) И за вас ще сложа нещо в количката!!!
Соф, мнооооого хубави думи!!! Дано на всички се изпълнят намислените желания !!!
А аз няма да забравя да ви стискам палци и като се върна в понеделник да има много похвалили се - на първо място Меги и Бисерче :))))
*
« Отговор #486 -: Април 17, 2008, 16:56:56 pm »
Соф  :bighug:
Бисерче  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: дано дано да не идва....
неши - да не пропуснете да изпробвате новия диван  :bed:? знае ли се къде ще се получи бебчо :babyflips:? :wink:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарn
« Отговор #487 -: Април 17, 2008, 17:02:47 pm »
Олимпия, весело изкарване, в понеделник ще си честитим! :)
Соф, много хубав пост, ще се постарая и аз да последвам съвета
Мегги, Бисерче, Джина - моля се за вас, и не спирам да стискам  :crossfingers:

Абе да ви питам, вече два дена не пия Дуфастон, но още не ми е дошло, днес по обяд ме боля корема доста, но за сега нищо, колко според вас може да ми закъснее от Дуфастона? Днес ми е май 35 ден? Имам само едно зацапване от няколко дни...
« Последна редакция: Април 17, 2008, 17:07:30 pm от Vickson »
*
« Отговор #488 -: Април 17, 2008, 17:03:41 pm »
Ей, благодаря ви много за стиснатите палци, имам чувството, че вече ви болят ръцете да ми стискате, и на мен, и на Бисерче.
Олимпия: много весел празник ти пожелавам и в стила на Софито си намисли едно желание и си го повтаряй и то ще се сбъдне, сигурна съм.
Симони: много работа бе душа, Ема как е, надявам се, че е по-добре вече.
Бисерче: не си си писала днес температурата и сега ми е дерт дали е паднала още или не. Стискай да не идва онази гадина  :D

« Отговор #489 -: Април 17, 2008, 17:08:36 pm »
Момичета на бързо се отбивам да ви кажа че бях на преглед и за сега всичко е наред.Имаме си сърчице ама докато доктора го види аз вече бях ни жива ни умряла.Премести ме на друг апарат с вагинален видеозон за да се види че не можа да види сърчицето с обикновенния, докато каже "Има сърдечна дейност" аз не знаех къде се намирам.Просто не мога да ви опиша стреса, дори не мога да се зарадвам още.Имах чувството че се повтаря случката от първия път ...уффф стига съм се оплаквала, важното е че си имаме сърчице  (макар че аз не си го видях щото апарата беше завъртян към док  :?)Ама мъж ми го видя :D
*
« Отговор #490 -: Април 17, 2008, 17:15:01 pm »
Супер, Лейдибейби, много се радвам, че всичко е наред, от тук нататък спокойствие и силна храна, както са казали хората, остави всякакви страхове назад.

*
« Отговор #491 -: Април 17, 2008, 17:15:49 pm »
Е хайде честито Лейди!! Чудесна новина е това!!! Сега се отпусни и се наслаждавай на великия момент... :)
*
« Отговор #492 -: Април 17, 2008, 17:20:27 pm »
Абе да ви питам, вече два дена не пия Дуфастон, но още не ми е дошло, днес по обяд ме боля корема доста, но за сега нищо, колко според вас може да ми закъснее от Дуфастона? Днес ми е май 35 ден? Имам само едно зацапване от няколко дни...

Тъкмо ти гледах графиката и ми се стори странна малко и видях, че си писала, че и ти се чудиш. По принцип би трябвало да ти дойде до два-три дни, а пък ако не ти дойде ще бъде супер, така че не бързай да ти идва.

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #493 -: Април 17, 2008, 17:24:21 pm »
Vickson и на мен при 1-то ми инсе от дуфастона ми закъсня поне 3 дни.Но защо не го пиеш от 2 дни? Нали казват да го спреш щом ти дойде. Успех и много много стиснати палци от мен :lol:
*
« Отговор #494 -: Април 17, 2008, 17:26:55 pm »
Vickson и на мен при 1-то ми инсе от дуфастона ми закъсня поне 3 дни.Но защо не го пиеш от 2 дни? Нали казват да го спреш щом ти дойде. Успех и много много стиснати палци от мен :lol:

На мен ми казаха да го спра след два дни закъснение и теста е отрицателен, ама като не им вярвам много на тези тестове и продължавам, само че утрогестан. Все пак не ми е дошло, Виксън. Мисля, че и на теб не ти е дошло, защо тогава си го спряла?

« Отговор #495 -: Април 17, 2008, 17:30:54 pm »
Лейди ,браво ,имаш си туптящо сърчице :bighug:
Виксън ,и аз като пиех дуфастон ми закъсня 3-4 дни.Дано твоето закъснение е от хубавите 9 месечни :D
*
« Отговор #496 -: Април 17, 2008, 17:36:01 pm »
Момичета да ви се оплача и този месец не ме подмина онази червената "гостенка" - тази сутрин ми се натресе с пълна сила - така че аз отпадам този месец, но дано всички други очакващи да зърнат +++++++++ резултати! Аз оставам за другия месец.
*
« Отговор #497 -: Април 17, 2008, 17:39:16 pm »

ОЧАКВАЩИ:   :bfp:

Meggy             13-14.04.
titali            14.04
dgina             16.04
dianka            16-17.03
biserche          19.04
biberonka         19.04
Mishelle9999      20.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
hrisig            22-24.04
iliyanas          21-22.04
eveishan          25.04
Dragica           28-29.04
tancheto          28-29.04
rossy*            05-06.05

ЛОВУВАЩИ:    :00001754:

ivaqna   
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni     
lubaboiko   
lqlyo   
anjela80   
eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs
_Elfita_   
tina_72

Tani77: Махам те от списъчето, но запоследно да знаеш, другия месец без гостенки :-)

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #498 -: Април 17, 2008, 17:40:37 pm »
Здравейте и честито на Лейди :)
Виксън само да вметна че теста за бременност д-р Владимирова на мен ми каза да го направя в деня ,който се пада като последен за дуфастон.и ако е положителен продължавам поне с едно хапче на ден още малко .а ако е отрицателен-тогава го спирам и чакам..по принцип докторите казват че може и да се забави до 5 дена-не е опасно :) дано се окаже права роузи и не ти дойде 9 месеца :):) целувки от мен
*
« Отговор #499 -: Април 17, 2008, 17:41:37 pm »
rouzi-anna: как я караш, мила, гледам малко странна графика имаш, не си мериш и БТ? Надявам се, че всичко е ОК