0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Представяне
« -: Април 14, 2008, 20:44:14 pm »
Здравейте , аз съм най - новия член !Много полезен форум надявам се да науча много неща тук разбира се имам и много въпроси !Някои може да ви се видят тъпи ,но се извинявам предварително !
[/url]
Re: Представяне
« Отговор #1 -: Април 14, 2008, 21:20:35 pm »
Не се притеснявай viviq,можеш да споделиш  и попиташ всичко,което те интересува,а тук ще намериш информация в изобилие :wink:
*
« Отговор #2 -: Април 14, 2008, 21:28:33 pm »
Добре дошла, viviq!

Този форум е за взаимопомощ.
Тук има прекрасни момичета, ще срещнеш разбиране и отговори на въпросите си, но дано не се задържаш много дълго при нас! :)

Късмет!
« Отговор #3 -: Април 14, 2008, 21:33:28 pm »
viviq! :welcome: Тук ще намериш много инфо и разбира се много приятели :D
*
« Отговор #4 -: Април 14, 2008, 21:48:08 pm »
Благодаря ви момичета ! в темата дали да се надявам пишете окуражителни неща на всички много мило аз също писах там но да не се повтарям тук посетете въпроса ми там
[/url]
« Отговор #5 -: Април 15, 2008, 08:36:56 am »
Здравей и добре дошла в нашето "семейство" Зачатие. :bighug: Когато аз се регистрирах във форума, не можеш да си представиш какви тъпи въпроси задавах, но момичетата тук са много внимателни и дават винаги точни и адекватни отговори.
*
« Отговор #6 -: Април 15, 2008, 10:21:48 am »
viviq  :welcome_1: !Бъди сигурна,че тук ще получиш много полезни съвети и огромна подкрепа!Всички момичета  са страхотни!!
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #7 -: Април 15, 2008, 12:53:59 pm »
Здрасти Viviq:-) Открила си нашия супер форум ,който помага на много момичета като нас. Хубаво е да срещнеш разбиране от изстрадал  като теб човек. Дано не се задържаш за дълго тук;-) Но иначе питай всичко онова което те вълнува. Важно е също така и да попаднеш на правилния д-р!!! Късмет
« Отговор #8 -: Април 17, 2008, 10:27:04 am »
Здравей Viviq,

Не се притеснявай и аз като теб съм една от най-новите. Но повярвай ми, не се чувсрвам така, наистина всички тук са много мили, дружелюбни и отворени към всякакви съвети. Повярвай ми бързо ще свикнеш тук.  :ballons:
« Отговор #9 -: Април 17, 2008, 15:19:06 pm »
Здравейте мили момичета! Да си призная чета ви от няколко месеца, но едва днес се регистрирах (досега имах регистрация само за овулационния календар). Накратко да се представя- другия месец ставам на 30, а приятеля ми на 32; за бебе пробваме от декември 2007, засега без резултат :( По-сериозни изследвания до момента не сме правили, но вече взех да се замислям... Като чета вашите писания срам ме хваща колко съм неука в терминологията.Сигурно ще задавам доста тъпи въпроси, за което предварително се извинявам.
Всички сте много мили и отзивчиви, давате куп полезна информация на невежи като мен, за което благодаря!

« Отговор #10 -: Април 17, 2008, 16:52:14 pm »
:welcome:shushi13.И дано по скоро се преместиш в другото форумче на големите коремчета :D.Бебеправите отскоро ,така че не се притеснявай ,рано ти е за изследвания.Обичайте се ,правете си кекс и сигурна съм резултата няма да закъснее.Успех.
« Отговор #11 -: Април 17, 2008, 22:44:24 pm »
Здравейте момичета! Ами и аз да се представя във форума. И аз съм от новите попълнения. Много ми харесва форума и вие. Надявам се,че няма да се сърдите ако и аз задавам тъпи въпроси понякога! До скоро!  :hello2:
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=simona1982][/url]
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #12 -: Април 17, 2008, 23:17:34 pm »
Здравей милена :) не се притеснявай за "въпроси" :) ние всички сме ги задавали :):) пожелавам ти скоро да се похвалиш с положителен резултат :) успех
*
« Отговор #13 -: Април 18, 2008, 16:58:16 pm »
Добре дошли на новите сладурки от мен.Желая ви да не се задържате много тук а да се отправяте по-скоро към бремелинките. :welcome_1:

*
« Отговор #14 -: Април 18, 2008, 17:11:37 pm »
Добре дошли момичета! Желая ви скорошно посрещане на ++++++++ резулат!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #15 -: Април 18, 2008, 20:02:26 pm »
 :welcome3: на всички нови момичета.Тук момичетата са много отзивчиви и винаги помогат,така че не си притеснявайте да питате.
07.10.2009
*
« Отговор #16 -: Април 18, 2008, 21:20:09 pm »
 :welcome: на новите ни момичета. Тук всички задаваме въпроси.
Пожелавам ви бързо да се преместите във темата на бремените. :D
*
« Отговор #17 -: Април 18, 2008, 23:11:13 pm »
Добре дошли момичета.И бързо отишли в темата на бременните- от сърце ви го желая
« Отговор #18 -: Април 19, 2008, 12:21:16 pm »
Благодаря на всички!!!  :bighug:
*
« Отговор #19 -: Април 19, 2008, 13:29:24 pm »
Здравейте и от мен сладурки...Това е най-готиния форум скоро ще се убедите в това!!!Всички момичета тук са много мили и готини...
:welcome3: и много скоро да се местим в форума на Бременелките preggo