0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
План
« -: Януари 25, 2006, 11:31:19 am »
Сигурно всички които пишат тук са изчели всичко от сайта, но искам да споделя, че моя приятелка след 7 месечно пробване забременя след като е прилажила план описан в материалите. Приложението е било 2 месеца - на втория опит е забременяла. Ако някой желае да се запознае - първо се влиза в всички материали - откъде да започнем - как да запознаем яйцеклетката със сперматозоида. Успех.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
План
« Отговор #1 -: Януари 25, 2006, 11:34:09 am »
Аз предният път забременях на втория месец от опитите.
Първият като не стана - приложих плана.
Всичко, драга  Мiusli, е въпрос на здраве и липса на проблеми.
*
План
« Отговор #2 -: Януари 25, 2006, 11:55:32 am »
А нима първия път си нямала проблеми?
*
План
« Отговор #3 -: Януари 25, 2006, 12:01:59 pm »
Аз този план "да запознаем яйцеклетката със сперматозоида" го прилагах навремето, когато си мислех, че всичко е въпрос на секс около дните на овулация... Тогава даже не знаех, че съществува един използван израз: мъжки фактор. За висок пролактин, да не говоря въобще. Да не говоря, че запознавайки се с тази материя, се интересувах само от БТ и тестове за ову... А то след време какво излезе....
Така че Лали много добре го е казала: Въпрос на здраве и липса на проблеми в тази област.
*
План
« Отговор #4 -: Януари 25, 2006, 12:07:23 pm »
А какъв е бил този план, къде може да се прочете за него? Може пък да е полезен.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
План
« Отговор #5 -: Януари 25, 2006, 12:14:35 pm »
Моят план е:
- при редовен цикъл вадиш от предполагаемата дата на М. 14 дни и приемаш, че това е овулацията
- прави се секс  три дни преди тази дата и два - след
- този план действа  безотказно при първите три месеци на опити.
Ако не успееш - има проблем.
План: Как да запознаем яйцеклетката със спермазотоида
*
План
« Отговор #6 -: Януари 25, 2006, 12:19:15 pm »
Цитат на: Del
А какъв е бил този план, къде може да се прочете за него? Може пък да е полезен.

Ето го: План: Как да “запознаем” яйцеклетката със сперматозоида?  

В началото на подфорум има тема: Полезни статии и връзки.
Там има страшно много теми, които са хубави да прочете всяко момиче което е в началото на опитите си.
Ето го и линка, със списъка (най-отдолу) на всички статии в тази подтема.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

Re: План
« Отговор #7 -: Януари 25, 2006, 12:21:56 pm »
Цитат на: miusli
... как да запознаем яйцеклетката със сперматозоида. Успех.

Ами само да кажа, че аз след 5 месеца безрезултатни  приложих този план......и вече 21 пъти ги запознавам.......и пак няма нищо. :(
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
План
« Отговор #8 -: Януари 25, 2006, 12:30:00 pm »
мерси, сега ще го прочета. Аз вече забременях два пъти, за съжаление с неуспешен край. Но в този сайт, винаги има какво да се прочете. Между другото, в списание 9 месеца имаше една таблица с вероятните и горещи дни за забременяване. Като гледам е подобна, но вероятните дни са повече. Ако някой го интересува, ще пиша повече.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
План
« Отговор #9 -: Януари 25, 2006, 12:33:14 pm »
Дел, когато има проблем, никакви планове не помагат.
*
План
« Отговор #10 -: Януари 25, 2006, 12:43:56 pm »
Да, така е. Знам го от опит. Но нали всички живеем с надеждата, че един ден проблемите ще отминат и тогава, планът може и да помогне. :)
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
План
« Отговор #11 -: Януари 25, 2006, 12:45:13 pm »
Проблемите със сигурност ще отминат, но то ще е защото сама си си помогнала, търсейки добра лекарска помощ.
*
План
« Отговор #12 -: Януари 25, 2006, 15:14:41 pm »
Цитат на: Lali
Дел, когато има проблем, никакви планове не помагат.

За огромно мое съжаление съм съгласна....
*

Anonymous

План
« Отговор #13 -: Януари 26, 2006, 02:23:16 am »
ДЕЛ моля те би ли разказала малко повече, все пак е хубаво и това да се пробва
*
План
« Отговор #14 -: Януари 26, 2006, 09:17:40 am »
Планът, публикуван в  списанието е следният:
при менструален цикъл от 28 дни,  9,10,11, 12 са дадени като вероятни дни за зачеване, 13 - като горещ ден, 14 ден - като най-горещ, следва 15 - като горещ, 16, 17, 18 дни са дадени също като вероятни. Съответно 9-12 ден, с по-голяма вероятност детето да е момиче, от там нататък - момче.