0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #260 -: Април 22, 2008, 22:57:40 pm »
Момичета, занете ли какво... ами на мен ми липсва много Катето - Любопитка! Някой да знае нещо за нея?!

Мисля,че има нужда от малко почивка и глътка свеж въздух и вероятно ще се появи напълно освежена и оптимизирана съвсем скоро....НАДЯВАМ СЕ /и с +++++ новинка/

Ха, дано! От твоите уста, знаеш къде ! :lol: :crossfingers:

А бе къде хукнахте всичките да спите! Аз едва одеве приключих с чистенето, че от празници, именни и рожденни дни време за домакинстване не остана! Гледам, че ефирния гледа някъв мач... и си помислих, че тук ще има доста народ, пък вие - по леглата... ама поне гледайте да не спите, а да покривате нормативи!  :lol: Хм! :? отивам в банята тогава!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #261 -: Април 22, 2008, 22:59:03 pm »
Добър вечер,от мен, момичета!
Вие,може би , си лягате ,но аз сега влизам и тепърва ще се връщам да чета изписаното.Успях да разбера само,че има една прекрасна новина,честитоооооооооо!!!!!!И една не толкова,Ифи,съжалявам за напразните надежди,но нали знаеш,че и това е част от изпитанието ни.

Момичета,имам една идея във връзка със списъчето за Руската църква,но трябва СИМОНИ да се съгласи и вие да го одобрите.
Мислех си ,ако е възможно,Симони да ни каже в колко часа ще отиде до църквата.И ние всички да се разберем в този момент ,където и да се намира всяка от нас,да се усамоти за минутка и да се помоли за себе си и за всички нас.Представете си Симони е в църкавата,а всяка от нас е в своя град-някъде,правейки нещо различно - но в точно  определения час,всички заедно ще отправим молитвата си . И ТЯ НЕ МОЖЕ ДА НЕ БЪДЕ ЧУТА!!!!!!!!!!
Струва ми се ,че ще е страхотно ,ако може да обединим мислите и молитвите си в един и същ момент.

:bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Не знам как ви се струва идеята?!?Може и да не я одобрите :balk_144: ,но аз мисля,че няма да е толкова лошо.Дайте ,моля ви ,мнения и предложения.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #262 -: Април 22, 2008, 23:02:49 pm »
ВиЛиЛи, идеята ти е вече напълно разработена! В повечето случаи правим точно така - Симони казва в колко часа ще ходи и ние сме винаги мислено с нея. Единствено на Цветница като ходи не искаше да казва час, за да може през целия ден да носим тази мисъл в сърцата и главата си.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #263 -: Април 22, 2008, 23:14:38 pm »
Вие,може би , си лягате ,но аз сега влизам и тепърва ще се връщам да чета изписаното.

Не си сама...и аз сега сядам, а бандата изчезнаааааа.
Относно твоята идея, харесва ми с едно единствено допълнение ако може?!
Вероятно всяка една подписала се в този списък е вярваща, иначе просто не виждам смисъл.....Та... Може би повечето, а защо не и всички, ще ходим на църква в събота вечерта точно преди Великден или в неделя сутринта точно на празника....Ако всяка една отиде в местния храм по едно и също време с всички останали и прочете този списък в своя собствена молитва....мисля,че не може да останем нечути. Въпреки,че съм убедена че Бог знае нашите желания, би било прекрасно ако споделим в един миг НАПЪЛНО нашите мечти и желания....А пък и така не само ще подкрепим Симони, а всички ще се крепим взаимно.

« Последна редакция: Април 22, 2008, 23:18:42 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #264 -: Април 22, 2008, 23:25:12 pm »
Sof,ми нали знаеш че съм сравнително отскоро тук и тези подробности не ги знаех.Но виждаш ли ,още едно потвърждение,че мислим еднакво.
everyting_possible,колкото по-едновременно,толкова по-добре,но дали всички ще са свободни по едно и също време, не знам.Аз съм твърдо ЗА!!!!

Ми кво като си тръгнаха всички,ние нали сме тук.Ще си заформим едно самосиндикално купонче. :kaos7:
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #265 -: Април 22, 2008, 23:39:49 pm »
Благодаря ви момичета, Танче, Дани, Вети за пожеланията!!!! Държим се засега и дерзаем напред!!! :))) И дано както казахте догодина с бебчееее :))))
Ифи, много съжалявам!!!! И на мен ми се е случвало и знам, че е мноооого кофти! За напред ти препоръчвам да не правиш тестове преди да ти закъснее. Аз се отказах от ранните тестове и се чувствам по-добре емоционално! Като изключим този месец, че много се надявах този път!!!
Ноооо нищо - тя новата О направо си дойде аз докато се съвземам :))) Така че тези дни се мятаме с милото:))))
*

everything_possible

• 957
« Отговор #266 -: Април 22, 2008, 23:44:54 pm »
Ми кво като си тръгнаха всички,ние нали сме тук.Ще си заформим едно самосиндикално купонче. :kaos7:

Ми, наздраве!  :kaos7:

Предполагам,че повечето ще отидем в събота през нощта да обикаляме църквата....какво по хубаво и точно време от това, а който не може....от вкъщи.

Вили,мила...купона щеше да е мноооого як, ама и на мен взЯ да ми са спи.....
Лека нощ! /за втори път, и ако потретя-незнам.../
*
« Отговор #267 -: Април 23, 2008, 07:19:49 am »
Добро утро мили дами!!!
Пожелавам ви един страхотен ден!

Ифи,Олимпия,Виксън, не се депресирайте! Съвсем скоро ще изгрее слънце и на нашата улица,ще видите.

Дани,обичам те мила!! Толкова се радвам ,когато имаш настроение...   :D

Аз няма да мога да ида в църквата преди Великден,но мислено ще съм с вас и ще се моля за всички ни...На времето,когато бях дете,на Разпети Петък винаги пеех в църковния хор..Сега съм далеч от това,но ми липсва честно казано..

Днес ще имам много работа,но ще ви наблюдавам да знаете.. Целувам ви!
*
« Отговор #268 -: Април 23, 2008, 07:52:31 am »
Добро утро момичета! :D
Ифи-много съжалявам знам какво е да умрат всичките ти надежди-за месеца де но.....Другияте само НАШ.
Същото си отнася и за Олимпия- :hbirth:със закъснение и с пожелание да ти закъснее следващият път заради  :babyflips:
Иначе ви желая приятен и успешен ден.Аз днес съм при доки да видим ще си каже ли тежката дума. :P

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #269 -: Април 23, 2008, 08:43:33 am »
ДОБРО УТРО!!!!

Порадвайте се на слънчицето днес, че ако са познали с прогнозата, ще е само до обяд!
Хей, Новилка вече два дни никаква я няма....  :ask: дано всичко да е наред с нея!
Иначе за църквата, аз винаги съм подкрепяла тези идеи. За съжаление не знам дали и кога ще отида на църква, но ако знам в колко часа вие ще сте там, ще се моля заедно с вас.
Хубав ден и дано и днес някой ни зарадва! :)
« Отговор #270 -: Април 23, 2008, 08:47:51 am »
Добро утро мимичета, много успешен ден ви пожелавам и много стиснати палци :)

П.П. 35 ден - лелка няма

Добър вечер,от мен, момичета!
Вие,може би , си лягате ,но аз сега влизам и тепърва ще се връщам да чета изписаното.Успях да разбера само,че има една прекрасна новина,честитоооооооооо!!!!!!И една не толкова,Ифи,съжалявам за напразните надежди,но нали знаеш,че и това е част от изпитанието ни.

Момичета,имам една идея във връзка със списъчето за Руската църква,но трябва СИМОНИ да се съгласи и вие да го одобрите.
Мислех си ,ако е възможно,Симони да ни каже в колко часа ще отиде до църквата.И ние всички да се разберем в този момент ,където и да се намира всяка от нас,да се усамоти за минутка и да се помоли за себе си и за всички нас.Представете си Симони е в църкавата,а всяка от нас е в своя град-някъде,правейки нещо различно - но в точно  определения час,всички заедно ще отправим молитвата си . И ТЯ НЕ МОЖЕ ДА НЕ БЪДЕ ЧУТА!!!!!!!!!!
Струва ми се ,че ще е страхотно ,ако може да обединим мислите и молитвите си в един и същ момент.

:bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Не знам как ви се струва идеята?!?Може и да не я одобрите :balk_144: ,но аз мисля,че няма да е толкова лошо.Дайте ,моля ви ,мнения и предложения.

Аз съм "ЗА" :lol:
« Отговор #271 -: Април 23, 2008, 08:49:46 am »
, мили мои!
Аз след малко тръгвам при чичи доктор и ми се е свило сърчицето от притеснения - какво ли ще види??? Ама се отбих набързо да си ви видя, за да ми започне хубаво деня  :D!
Хайде, аз ще се глася, а после като се върна, ще ви дочитам...
Don't worry, be hippy
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #272 -: Април 23, 2008, 08:51:46 am »
Сладурки, добро утро и от мен! Ето ви доза сутрешно кафе, че на мен без него ми е мнооого трудно да проговоря! След вчерашните две чертички на Илянка, да се надяваме, че бента на бременелките ще се отприщи! Желая ви слънчев и усмихнат ден!

Уфффф, още съм заспала!
Олимпия, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици!

Здравичка да си, мъжо да те слуша много, а догодина да гушкаш своята рожбичка!

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #273 -: Април 23, 2008, 09:17:20 am »
Добро утро, милички!
Как спахте?
Гушкахте ли много, миличките?
Тази сутрин се събудих с много хубаво чувство.
Спах много сладко, прегърната от най-скъпия ми човек.
И се замислих какви щастливки сме всички, щастливки обичане от страхотни и наши си мъже.
Защото сме заедно двамата в тази трудни моменти и това е най-голямото изпитание за любовта ни.
И Господ ще ни възнагради като увенчае любовта ни с най-сладките бебчета.
Защото имам много познати, които забременяха от раз, дори и понякога без да го искат, но не се обичат и разбират - като че ли детето ги задължава да са заедно.
А ние сме щастливки - най-важни са любимите мъже до нас и Бог ще възнагради нашата сила и вяра, че ще гушкаме нашето бебче, което ще бъде създадено и отгледано с много, много любов!
И когато за пореден път ни изненада гаднярката не трябва да се отчайваме, а да прегърнем любимия човек, защото той е най-важен и заедно, без отчаяние ще се справим с проблемите.

Относно идеята на Вилили съм съгласна, но да ви кажа честно напоследък не обичам да ходя на църква по празниците. Онзи ден на цветница беше поредното доказателство за това - пълна и препълнена църква - отвсякъде се блъскат, не можеш да си запалиш свещичка спокойно, да не говорим за блъскането за върбички. Имаше дори и един глупак отвън, който беше отрязал върбови клонки и ги продаваше, отвратих се от него, но пък повече от хората, които ги купуваха. :x Само и само да имат върбичка - нищо че не е осветена. :x И по принцип хората си мислят, че върбичката като такава ще им помогне - те не са чисти в душите, ходят само на празници като че ли по задължение. Не е важното това. И честно казано предпочитам да ида на църква не на празник, за да мога да се вглъбя и отправя истинка молитва без да бъда притесняване и блъскана.
Много хубава идея за общата молитва - наистина ще е хубаво да се помолим заедно, дори и да нямаме възможност всички да сме по едно и също време в църква. Пък и нали ви казвам, дори и да съм тогава на църква - няма да мога да отправя истинска и сълна молитва без да бъда притеснявана и ръчкана.

Ифи, съжалявам, мила, но горните ми размисли са и за теб, и за всички нас - замисли се над това, че милото е най-скъпия и важен човек и щом сте заедно в това - ще се справите заедно.
 :bighug:
Илиянка, честито мила, ти го заслужаваш - наслаждавай се на най-хубавите 9 месеца и след това цял живот на най-сладкото и толкова дълго чакано бебче!
Прегръщам ви всички!
Желая ви хубав ден и приятно ловуване! :bed: :pipy_longstocking: :bed: :pipy_longstocking: :bed:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

everything_possible

• 957
« Отговор #274 -: Април 23, 2008, 09:51:00 am »

Добрутро!
Приятен и спорен ден!

И честно казано предпочитам да ида на църква не на празник, за да мога да се вглъбя и отправя истинка молитва без да бъда притесняване и блъскана.

Напълно те подкрепям! Ако ти не можеш да се усамотиш и изразиш добре в молитвата си....тогава по-добре в делничен ден. Аз специално бих отишла, защото в такива моменти ме завладяват съвършено различни емоции.
« Отговор #275 -: Април 23, 2008, 09:54:26 am »
Добро утро!
Днес искам да ви почерпя виртуално, че милото има рожден ден! :band: :band: :band: :drunk: :coke: :wine: beer:: ::cake::
За съжаление само с това мога да ви почерпя,че все още не съм се научила да качвам картинки :oops:
Целувам ви и ви пожелавам прекрасен ден!
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #276 -: Април 23, 2008, 09:58:01 am »
Добро утро и от мен красавици!!!
Днес настроението е добро, надявам се целият ден да е такъв.
Аз малко съм уморна, много работа но напълно подкрепям идеятя за молитвата, в един ден в един час всички заедно  :bighug:
Днес се събудих с главоболие и продължава въпреки чаша с кафе.
Наистина NOWILKA я няма вече два дни, но пък съм сигурно че е добре и че ще ни зарадва с него ново и интересно.
Пожелавам ви лек и успешен ден мили дами.
shu6enceto честит рожденник, да ти ежив и здрав и скоро едно  :babyflips: за най-големият му подарък.

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #277 -: Април 23, 2008, 10:10:04 am »

Напълно те подкрепям! Ако ти не можеш да се усамотиш и изразиш добре в молитвата си....тогава по-добре в делничен ден. Аз специално бих отишла, защото в такива моменти ме завладяват съвършено различни емоции.
Да, аз също обичам да отида в празничен ден - наистина емоцията и чувството, което ме завладява е страхотно, но вътре всички бутащи и блъскащи се ме карат да се ядосвам, а не  е добре в Божия храм да ме обземат такива настроения..
Просто незнам защо хората са толкова лоши :(

Shu6enceto   - да ти е жив и здрав мъжа, все така да се подкрепяте и обичате и в най-скоро време да стане татко!

Прегръдки на всички и хубав и усмихнат слънчев ден от мен!

:bighug: :bighug: :bighug:

:sunshine: :swing: :sunshine:

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #278 -: Април 23, 2008, 10:18:44 am »
Добро утро , милички !
Сега се връщам от док , фоликула се е спукал  :D
Дано след две седмици лелката забрави за мен  :wink:

Успешен ден на всички !

Shu6enceto , да ти е жив и здрав мъжа и да те дари с най-сладкото бебче   :happy_birthday_1:
« Последна редакция: Април 23, 2008, 10:22:52 am от krasiko »
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #279 -: Април 23, 2008, 10:29:35 am »
Добро утро , милички !
Сега се връщам от док , фоликула се е спукал  :D
Дано след две седмици лелката забрави за мен  :wink:

Успешен ден на всички !

:bighug: :bighug: :bighug: :balk_602: :balk_602: :balk_602:
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: