0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #240 -: Април 22, 2008, 19:13:43 pm »
Любе,браво мила!Радвам се,че мсичко е минало нормално!Сега бързо и безпроблемно възстановяване на Бойко!
Честито на Илиянка!Лека бременност и живо и здраво бебче на финала!
Мими 26,ову ми засякоха при преглед!То аз съм била онзи ден и вчера!И аз много се изненадах,но док ми обясни,че е нормално и се случва!
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #241 -: Април 22, 2008, 19:16:00 pm »
ОЧАКВАЩИ:  

dianka            16-17.03
hrisig            22-24.04
eveishan          25.04
Lqlyo             27-28.o4
Dragica           28-29.04
tancheto          28-29.04
rossy*            05-06.05
anjela80          30-04.
siska_rs          05-06.05

ЛОВУВАЩИ:  

ivaqna
svetal4y
nezisgbg
Simoni  
lubaboiko
eveishan
parsi
saraapl
Raliuna
tina_72
ВиЛиЛи
clevergirl_75
vmj
power
sof
bibica
Олимпия

Вписвам се, пък дано да стане.....
Малко още ми е трудно да се настроя.... Ако не - следващия месец сме на инсеминация!!!!
« Отговор #242 -: Април 22, 2008, 19:16:47 pm »
А под Вети,не се ли крие Весска :ask:

Точно тя е! :wink:

Така е, милички, аз съм и се радвам, че ме познахте  :D. ВеТи /идва от Веси и Тишо (моето слънце в живота)/ беше първоначалния ми замисъл за име, ама не знам що се писах, Вессска. Та днес реших да поправя нещата и така се появи ВеТи, която моментално бе разпозната  :balk_71:!
Олимпия, ЧРД на патерици, мила, добре, че си го празнувала, щото на другия ще се грижиш за ревящо бебенце, вервай ми  :balk_21:!
Аз утре съм на доктор, да видим на какво се дължи това огромно закъснение. Прегръщам ви всички! 
Don't worry, be hippy
*
« Отговор #243 -: Април 22, 2008, 19:30:53 pm »
ехоо здравейте момичета ....
Адашче така стискам палци да не ти дойде...
аз все още не мога да ви изчета ама се връщам и няма ставане от компа докато не стигна до тук дано да има някое друго +++

*
« Отговор #244 -: Април 22, 2008, 19:38:46 pm »
Ех, че хубава новина си имаме! Честито Илияна, желая ти лека и безпроблемна бременност и сладко бебче на финала /а защо не и две/! Благодаря ти за пожеланията и дано скоро и ние се похвалим с +++++ резултат!
*
« Отговор #245 -: Април 22, 2008, 19:47:30 pm »
Илияна ,Честито! Пожелавам ти една лека ,приятна и много щастлива бременност,а на края едно много здраво,умно и красиво бебе!

Биберонка,не тъжи скъпа,след време ще се похвалим заедно и ще видиш колко сладко ще бъде и как ще се смеем на сегашните си моменти ма отчаяние.. :)

Момичета ,много ви благодаря за пожеланията,но за бебе дават шанс от 6-я  месец след операцията нататък ...Леле как ще го изтърпя тва време нееезнам!
Аз да ви кажа познах Весето по графиката... :) Иначе съм гола вода..
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #246 -: Април 22, 2008, 20:02:46 pm »
Любче , радвам се , че всичко е минало успешно  :)
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #247 -: Април 22, 2008, 21:01:57 pm »
Честито на Илиянка крайно време беше някой да се похвали!!!
luba_boiko 6 месеца ще минат , а и нали знаеш, че се случват и чудеса
:blowingdust2:
Olimpia :occasion13: и на следващия с бебче на ръце :) :D
От мен - чакам да не ми дойде на Великден  :wink:

*
« Отговор #248 -: Април 22, 2008, 21:02:30 pm »
Любче , радвам се че всико е  минали добре! Прегръщам те многоооооооо силно!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #249 -: Април 22, 2008, 21:45:23 pm »
А от кой ден ти е изписан?Ако е изписан след овуто може да се забременее,но ако е преди ,дуфастона го потиска .Така мисля аз ,ако бъркам някой да ме поправи.

дуфастона ми е изписан от 14 ден - 10 дни по 2 таблетки.Това какво означава?аз не знам кога точно ми е овулацията,защото ми и много нередовен цикъла.
07.10.2009
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #250 -: Април 22, 2008, 22:01:06 pm »
АЗ ЩЕ ИЗПАДНА В ТРАЙНА ДЕПРЕСИЯ ХАХАХХАХАХАХА!!! ДЙДЕ МИ 5 ДНИ ПО-РАНО!  :balk_153: :balk_153: :balk_153: :balk_149: :balk_88: :balk_70: :balk_70:
НАПРАВО СЛЕД ОНЗИ ТЕСТ ТВА МЕ РАЗБИ! Е поне получих новата работа. :balk_102:
АМА КВО ОТ ТОВААААА!!!! МНОГО Е ТЪПО СЛЕД + ТЕСТ ДА ТИ ДОЙДЕ ЕЕЕЕ МНОГО!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #251 -: Април 22, 2008, 22:10:51 pm »
Момичета операцията мина и доки каза че са били много разширените вени,не била само една...Махнал е всичко и е обнадежден за нас...Аз бях плътно до Бойко,само на операцията не присъствах..Отношението беше повече от добро и всичко стана горе долу бързо..Бойко каза че нищо не усеща ,нито болка нито неразположение,но аз подозирам че още не го е отпуснала упойката..Сега ще си почива,а аз ще се заредя с аулин,ако го заболи...

Любче, малко е късно за стискане на палци,нооооооооооо....... да поздравиш Бойко от мен и да му кажеш,че не знам с лупа ли е търсил,нооооооо е случил на жена. Да оздравява бързооооооооо, че работа го чака! С нетърпение чакам вече сватбата ви, иииииииииииии...... да ни почерпиш с шепа пикантни снимки от събитието! Готови ли сте вече или имате още приготовления?....хайде,че то не остана.

Илияна,честито ти две чертички! лека и спокойна!

ВеТи, не че те разпознах,но аватара ми се стори съмнително познат. Нека това ти донесе повече късмет и .....,нали?  :wink:

eveishan , силно ти стискам палци!

Олимпия, не се предавай....."Не се намери бяло знаме,наложи се да победим" -следвай този девиз до постигането на заветната цел! Ифи, за теб се отнася същото! Спомни си.....,нали?!

Хааааааааааайде банда.... ЛЕКА НОЩ, ДА СПИТЕ В КОШ И ДА НЕ СЪНУВАТЕ,че така май човек наййййййййй си отпочива! ! Ако съм пропуснала някого....не е нарочно...

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

everything_possible

• 957
« Отговор #252 -: Април 22, 2008, 22:16:42 pm »
Ако съм пропуснала някого....не е нарочно...[/color]

Ма,че са изцепих и аз. "Ако има"- ми естествено,че има, при толкова много народ. Ама кво да се прави.....тва е положението.....за другите друг път....иначе цял ден няма да ми стигне...
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #253 -: Април 22, 2008, 22:18:14 pm »
АЗ ЩЕ ИЗПАДНА В ТРАЙНА ДЕПРЕСИЯ ХАХАХХАХАХАХА!!! ДЙДЕ МИ 5 ДНИ ПО-РАНО!  :balk_153: :balk_153: :balk_153: :balk_149: :balk_88: :balk_70: :balk_70:
НАПРАВО СЛЕД ОНЗИ ТЕСТ ТВА МЕ РАЗБИ! Е поне получих новата работа. :balk_102:
АМА КВО ОТ ТОВААААА!!!! МНОГО Е ТЪПО СЛЕД + ТЕСТ ДА ТИ ДОЙДЕ ЕЕЕЕ МНОГО!
Iffi.13,съжалявам за лелката ,така се надявах да ни зарадваш,ама карай следващия месец ще имаш  :bfp:
честито и за новата работа,аз преди месец напуснах мойта работа и още не мога да намеря.Ужас направо- нито работа,нито бебе ще се побъркам накрая.

лека вечер на всички и много да се обичате  :balk_21: :cuddle:
07.10.2009
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #254 -: Април 22, 2008, 22:23:42 pm »
ЛЕКА НОЩ МОМИЧТА!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #255 -: Април 22, 2008, 22:40:13 pm »
Супер! Иляна, честито, миличка! Пожелавам ти красива бременност и леко раждане! Не забравяй да ни заплюеш и да повлечеш крачета, че има още много на опашката за "+"!
Т`ва от толкова плюене до сега да се бяхме удавили, ама на, упорити излезнахме всичките!
Любе, браво за развитието при Бойко! Пък щом трябва ше почакаш няколко месеца, ама по-добре момчето ти да се оправи напълно! Ама чак пък 6 месеца... ВЯРВАЙ В ЧУДЕСА!
Виксън, каква е тази агресия, бре моме! Да знаеш аз колко пъти съм искала да напускам, да си сменям работата, тъпо ми е било! Аааааааааааааа ма ха! Стягай се! Такава депресивна не ти утива!
Симони, къде си бе, сладурче! Как така ще ти идва?! Никакво идване, чакаме на Ема братчето!
Момичета, занете ли какво... ами на мен ми липсва много Катето - Любопитка! Някой да знае нещо за нея?!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #256 -: Април 22, 2008, 22:47:52 pm »
Илияна, честит и от мен.Леки девет месеца и се пази много за своето малко съкровище.
Момичета, на всички които чакат стискам палци- не четох, защото настроението ми днес е под нулата.Просто стискам палци и се моля зза всички нас...
*

everything_possible

• 957
« Отговор #257 -: Април 22, 2008, 22:49:26 pm »
Момичета, занете ли какво... ами на мен ми липсва много Катето - Любопитка! Някой да знае нещо за нея?!

Мисля,че има нужда от малко почивка и глътка свеж въздух и вероятно ще се появи напълно освежена и оптимизирана съвсем скоро....НАДЯВАМ СЕ /и с +++++ новинка/
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #258 -: Април 22, 2008, 22:49:53 pm »
Ай, добър вечер кукли!!!
Малко ми се оправи настроението, но знам че утре щом прекрача прага на работата и пак така ще стане... ама карай, нали съм отпуска 2 седмици ще гледам за ми размине, а по-важното е на шефа да му мине мензиса че вече не се трае, а пък да ви кажа НАЙ-важното е ние с милото по време на отпуската да си направиме бебчето, че точно тогава ми се пада овуто :) Суперско!!!
Ифи съжалявам мила, но се губи увереност че ще стане, "Господ забавя, но не забравя" просто е много зает и за това така се получава, но скоро ще дойде и нашия ред!!!
Айде лека нощ от мен, отивам да си гушна рошавото кученце и милото!!!
*

everything_possible

• 957
« Отговор #259 -: Април 22, 2008, 22:57:03 pm »
а пък да ви кажа НАЙ-важното е ние с милото по време на отпуската да си направиме бебчето, че томно тогава ми се пада овуто :) Суперско!!!

:bed: = :bfp1: = :cloud9:  = preggo = :babyflips: и с :stroller: по градинките при др мами