0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #200 -: Април 22, 2008, 12:00:57 pm »
Добър ден и от мен.
Не знам къде да попитам, затова ще питам вас.Какво значи задържане.Приятелката ми в момента излиза от упйка след спонтанен аборт и е много замаяна нищо не можа да ми обясни.
*
« Отговор #201 -: Април 22, 2008, 12:38:45 pm »
Малко дяволче много ми е кофти заради теб :(Но недей да тъжиш самичка въпреки че те разбирам и аз миналия месец бях така-утре ще си по добре. :bighug:
Любе желая ти успех и на теб в" подкрепянето" и на Бойко във "препятствието". :)
Иначе чудесен ден на всички чакащи да гушнат малките душички-Хей пък и с рима го докарах.Ще излезе че съм скрита лимонка. :D

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #202 -: Април 22, 2008, 12:43:15 pm »
Здравейте мили дами!Аз не съм влизала от 2-3 дни и сега ми е криво,защото незнам какво става!Моля да ме извините!Любе,стискам палци!Аз съм този месец с още едно ову!Вчера бях на доктор и се оказа,че пак съм в ову!Незнам дали да се радвам или какво да правя! :oops:
*
« Отговор #203 -: Април 22, 2008, 13:06:19 pm »
Здравейте мили дами!Аз не съм влизала от 2-3 дни и сега ми е криво,защото незнам какво става!Моля да ме извините!Любе,стискам палци!Аз съм този месец с още едно ову!Вчера бях на доктор и се оказа,че пак съм в ову!Незнам дали да се радвам или какво да правя! :oops:
Ами аз не съм много наясно ама това не е ли добре :)

*
« Отговор #204 -: Април 22, 2008, 13:31:53 pm »
Роси, мен къде ме забрави бе, слънчице? Ааааа, и аз искам две чертички този месец!  :lol:
Ама как ще те забравя! ПОЖЕЛАВАМ ТИ НАЙ-ПРЕКРАСНИТЕ 2 ЧЕРТИЧКИ ТОЗИ МЕСЕЦ! :bfp: :bighug:

ИФИ хайде мила  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Любенце успех утре на теб и на Бойко! Пожелавам ви много добри резултати и полсле....   :bfp: , а ако за сватбата си с тумбаче ще е още по-добре! Целувки!

На моето мъжле вчера му махнаха сливиците! Много го боли милят , голям  кошмар  :( Ама ще се оправи де ! Сега ако не се е получило   :babyflips: до другата О. ще е 6 точки и на линия  :wink:

Лек ден момичета !
*
« Отговор #205 -: Април 22, 2008, 13:33:49 pm »
ами как какво ? кекссссс  :bed: :bed: :bed:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #206 -: Април 22, 2008, 14:03:03 pm »
Благодаря ви сладури!Искам да ви помоля да стискате много силно палци за мен!Познайте какво?Немога да крия от вас!От 5 дни ми се гади и ми се вие свят!Вчера на докторката й казах и според нея има много голяма вероятност да е бременност!Много е рано да се види,но като ми каза,че пак съм в ову щях да припадна!До миналия месец почти нямах,а този два пъти!Дори не смея да се зарадвам като хората!Стискайте палци да има бебе!
*
« Отговор #207 -: Април 22, 2008, 14:06:50 pm »
Благодаря ви сладури!Искам да ви помоля да стискате много силно палци за мен!Познайте какво?Немога да крия от вас!От 5 дни ми се гади и ми се вие свят!Вчера на докторката й казах и според нея има много голяма вероятност да е бременност!Много е рано да се види,но като ми каза,че пак съм в ову щях да припадна!До миналия месец почти нямах,а този два пъти!Дори не смея да се зарадвам като хората!Стискайте палци да има бебе!
:dance2: :dance2: :dance2: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :babyflips:

*
« Отговор #208 -: Април 22, 2008, 14:08:24 pm »
Ще стискам всякакъв вид палци-леле дори аз се развълнувах Eveishan.Дано, дано, дано! :wink:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #209 -: Април 22, 2008, 14:13:45 pm »
eveishan - естествено че ще стискаме с всичка сила и на всички крайници!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #210 -: Април 22, 2008, 14:22:48 pm »
Ето я хубавата новина  -  :bighug: :cheerleader: :dance2: :dance2: :balk_21: така се развълнувахх

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #211 -: Април 22, 2008, 14:27:47 pm »
Малко ме е страх да ви кажа честно!Незнам какво да правя!Не искам да мисля дори,защото реално нямам още потвърдена бременност!Благодаря ви,че сте с мен в този момент!Искам да ви питам възможно ли е да съм бременна и пак да имам ову?Струва ми се много странно!А и още повече при мен цикъла е 27-28 дни!Какво става незнам,но дано да е най-хубавото нещо на света!Стискам палци на всички ви!Обичам ви!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #213 -: Април 22, 2008, 14:47:06 pm »
Здравейте и бързам да пиша да не си забравя рапликата- Евер бързо не спирай да мислиш напротив мисли позитивно така ще помогнеш на малчо да се хване силно за мама :Dмисли, мисли, но само хубаво, само хубаво!!!!!! :lol:Така мъничето ще усети как силно го иска мама- бъди спокойна...мисля че всичко ще е готино!! :DАйде, кои още ще се похвали???
Аз до събота съм в очакване, да видим ще ми дойде ли или какво...а ако не ми дойде ще си пия лекарството да дойде-но ми се иска да дойде след 1. 5 :D искам да ви се похваля с един тест положителен!!! :D
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #214 -: Април 22, 2008, 14:58:26 pm »
Дано Симони!Ще стискам палци всичко да се нареди при теб!
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #215 -: Април 22, 2008, 15:01:22 pm »
Люба,от мен имаш през целия ден днес яко сгънати палци да знаеш. Ще се оправи всичко с намесата на кацаров-ще видите;-) :bighug: :goodluck:
Накрая резултата ще е налице  :babyflips:  Ще бутаме количките някой ден:-) :bori_003: :bori_010:
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #216 -: Април 22, 2008, 15:03:50 pm »
Име на теста (изследване) Резултат   Единици Референтни стойности
Progesteron 35,75     nmol/l   жени: фол.ф. 0.27-2.61,лут.ф. 3.28-38.63,овул.ф. 5.25-38.63, менопауза 0.2-0.82; мъже: 0.2-3.37

Мислите ли че това е добър резултат от прогестерона изследван днес на 8 ден от Ову?
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #217 -: Април 22, 2008, 15:06:09 pm »
Име на теста (изследване) Резултат   Единици Референтни стойности
Progesteron 35,75     nmol/l   жени: фол.ф. 0.27-2.61,лут.ф. 3.28-38.63,овул.ф. 5.25-38.63, менопауза 0.2-0.82; мъже: 0.2-3.37

Мислите ли че това е добър резултат от прогестерона изследван днес на 8 ден от Ову?
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #218 -: Април 22, 2008, 15:34:10 pm »
Simoni ,Еveishan , Любче, прегръщам ви и стискам палци! :bighug: :goodluck: :bighug: :goodluck: :bighug: :goodluck:
Целувки! :balk_21: :balk_21: :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #219 -: Април 22, 2008, 15:41:38 pm »
Ха здравейте... Драгице ,ш'та яма да знайш :)Резултата ти е супер,нямаш прогестеронов дефицит :)Дишай спокойно и мисли за бъдещото си дете :)
Евичке,прави секс и ще видиш че това е твоя месец,ако до сега не е станало ,сега на второто ову ще стане :)

Момичета операцията мина и доки каза че са били много разширените вени,не била само една...Махнал е всичко и е обнадежден за нас...Аз бях плътно до Бойко,само на операцията не присъствах..Отношението беше повече от добро и всичко стана горе долу бързо..Бойко каза че нищо не усеща ,нито болка нито неразположение,но аз подозирам че още не го е отпуснала упойката..Сега ще си почива,а аз ще се заредя с аулин,ако го заболи...
Искам да ви благодаря най-искренно за подкрепата и добрите пожелания...Много се надявам да стане скоро..Пожелавам ви в най-скоро време да се радвате на собствените си дечица и всичко нприятно да остане зад гърбовете ви !!!