0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #220 -: Април 22, 2008, 15:49:47 pm »
Здравейте момичета
След всичко през което минах през тази година и стреса който преживях,днес най-после доживях да видя така дългоочакваният  :bfp:.
Пожелавам ви на всички пишещи тук в скоро време и вас да ви споходи това щастие :jump12:Прегръщам ви силно  :bighug: и ви желая искренно до края на тази година да се похвалите с тази новина към която всички сме се устремили
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #221 -: Април 22, 2008, 15:50:20 pm »
Любче, бравоо мила, радвам се че всичко е минало от добре най-добре  :bighug:
Dragica хайде сега мила да ни зарадваш с ++++++ и после една пълна  :stroller: с ревящо  :bori_004:
Симони ще стискам палци в събота и неделя лелката да не идваа  :crossfingers: :crossfingers:
Времето е ужасно и бързам да напиша защото може и нета да изчезне - много  :bighug: на всички.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #222 -: Април 22, 2008, 15:51:56 pm »
Здравейте момичета
След всичко през което минах през тази година и стреса който преживях,днес най-после доживях да видя така дългоочакваният  :bfp:.
Пожелавам ви на всички пишещи тук в скоро време и вас да ви споходи това щастие :jump12:Прегръщам ви силно  :bighug: и ви желая искренно до края на тази година да се похвалите с тази новина към която всички сме се устремили

:bighug: :bighug: :bighug: :cheerleader: :dance2: честито мила, пожелавам ти много леки 9 месеца и едно чудесно бебенцее.

« Отговор #223 -: Април 22, 2008, 16:24:14 pm »
Любче,браво радвам се че всичко е минало добре,стискам палци и да се случих това за което най много мечтаеш в момента!
iliyanas,честито на теб безпроблемна бременност и едно хубаво бебче!
А аз ще си записвам час за преглед,току-що ми дойде гадната лелка а имах някаква малка надежда!
ще чакам следващата ОВУ.
Мен може да ме извадите от списъка, стискам палци на всички чакащи.
*
« Отговор #224 -: Април 22, 2008, 16:41:26 pm »
Благодаря ви сладури!Искам да ви помоля да стискате много силно палци за мен!Познайте какво?Немога да крия от вас!От 5 дни ми се гади и ми се вие свят!Вчера на докторката й казах и според нея има много голяма вероятност да е бременност!Много е рано да се види,но като ми каза,че пак съм в ову щях да припадна!До миналия месец почти нямах,а този два пъти!Дори не смея да се зарадвам като хората!Стискайте палци да има бебе!
опаааааа много добре! сега ще стискаме всичките си пръсти , не само палците и ще чакаме да се похвалиш! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
Илияна честито мила! Пожелавам ти леки 9 месецаи сладкия подарък накрая да е най-красивият! Хайде заплюй нииии  :bighug:
*
« Отговор #225 -: Април 22, 2008, 16:44:43 pm »
Илияна честито мила.Желая ти най прекрасните 9 месеца и после най прекрасното бебенце. :DИ влачи краката якоооооо

*
« Отговор #226 -: Април 22, 2008, 16:48:04 pm »
Симони при теб изобщо тая лелка да не идва че ще се разправя с мене :fighting:
Абе нещо Олимпия много от отдавна ми се губи :balk_113:дано всичко е наред.

*
« Отговор #227 -: Април 22, 2008, 16:52:42 pm »
Благодаря ви сладури!Искам да ви помоля да стискате много силно палци за мен!Познайте какво?Немога да крия от вас!От 5 дни ми се гади и ми се вие свят!Вчера на докторката й казах и според нея има много голяма вероятност да е бременност!Много е рано да се види,но като ми каза,че пак съм в ову щях да припадна!До миналия месец почти нямах,а този два пъти!Дори не смея да се зарадвам като хората!Стискайте палци да има бебе!
опаааааа много добре! сега ще стискаме всичките си пръсти , не само палците и ще чакаме да се похвалиш! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
Илияна честито мила! Пожелавам ти леки 9 месецаи сладкия подарък накрая да е най-красивият! Хайде заплюй нииии  :bighug:

:goodluck: :crossfingers:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #228 -: Април 22, 2008, 17:03:13 pm »
Любе, много се радвам че е минала добре операцията. Бързо възстановяване на мъжлето и скоро да ни зарадвате с +++ резултатче! :)

Илиана - Честито!!! Време беше някой да се похвали! Леки  :cloud9: и сладко  :babyflips:

Ох, времето се развали и с него и настроението ми нещо изчезна... Много ми е тегаво вече тук... май ще почвам да си търся нова работа  :? пък и парите не струват. Оффф, извинете ме за лиричнто отклонение, но нещо много проблеми напоследък и вече не знам на къде ще избие.....
Айде до довечера, сега ще си тръгвам че иначе може някой от колегите без вина да пострада от избилата ми агресия :balk_153:

« Отговор #229 -: Април 22, 2008, 17:14:53 pm »
iliyanas,честито .Лека бременност и най-прекрасното бебче на финал.Дано си заразна ,и скоро да прихванем и ние от теб :D
Любче,много се радвам ,че всичко е минало  и Бойко се чувства добре.Сега сте на крачка разстояние от вашето бебче.Пожелавам ви го много скоро.
Симонка,Еveishan :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:да ви подмине лелката.
Vickson :bighug:а бой искаш ли?Какво е това настроение бе мила,я вземи намачкай малкия сладур  :DИзлез ,разходи се ,че тая работа ще те сдуха ....
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #230 -: Април 22, 2008, 17:31:27 pm »
iliyanas  , честито мила !Леки и безпроблемни  :cloud9: :goodluck:
*
« Отговор #231 -: Април 22, 2008, 17:39:07 pm »
iliyanas мила ЧЕСТИТО!Лека и безпроблемна бременност и на финала едно много сладко и здраво бебоче ти пожелавам!  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Любче радвам се,че всичко е минало добре!Бързо да се възстановява Бойко и на сватбата да сте трима вече!!  :crossfingers:
eveishan дано скоро да се похвалиш с един хубав  :bfp:  :crossfingers: :crossfingers:
целувки на всички!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #232 -: Април 22, 2008, 17:47:20 pm »
iliyanas,ЧЕСТИТО!Лека и безпроблемна бременност !
Любе,радвам се ,че всичко е минало ОК :) -сега вакаме да ни зарадваш :)

аз имам един малко глупав въпрос,но не знам кой може да ми каже- изписаха ми дуфастон за 6 месеца заради хормоните,та въпросчето ми е мога ли за забременея през тези 6 месеца или трябва да чакам да минат и тогава да почна да се надявам,че ще стане чудото?

07.10.2009
« Отговор #233 -: Април 22, 2008, 17:53:36 pm »
А от кой ден ти е изписан?Ако е изписан след овуто може да се забременее,но ако е преди ,дуфастона го потиска .Така мисля аз ,ако бъркам някой да ме поправи.
*
« Отговор #234 -: Април 22, 2008, 18:06:34 pm »
А как разбраха, че пак си в О? И предната как е засечена?
« Отговор #235 -: Април 22, 2008, 18:23:12 pm »
Любенце, много се радвам, че операцията на Бойко е минала добре! Щом доки е обнадежден, вярвай му на човека, на сватбата ще си с тумбаче  :bighug:
Илияна, честито, миличка! Лека и безпроблемна бременност! Благодаря, че сподели с нас, имахме нужда от добра новина.
eveishan:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:, състоянието ти да се дължи на най-прекрасното нещо на света!
Биберонка:hug2: съжалявам, че е дошла лелката! Гони я бързо и да не се вясва следвашите  :cloud9:
Хубава вечер на моите любими момичета
Don't worry, be hippy
« Отговор #236 -: Април 22, 2008, 18:30:36 pm »
А под Вети,не се ли крие Весска :ask:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #237 -: Април 22, 2008, 18:33:00 pm »

Оооооооо, Ляне! :D
Честито и успешен финал!!!

А под Вети,не се ли крие Весска :ask:

Точно тя е! :wink:
« Последна редакция: Април 22, 2008, 18:35:22 pm от eganeva »
*
« Отговор #238 -: Април 22, 2008, 18:38:47 pm »
Здравйте мами!
Еееех, 4е хубава новина от Любето! Соф е права, на ватбата 6те бъдете тримкаааа :wink: Много се радвам за теб Любе, 4е вси4ко е минало ОК. Сигурна съм 4е скоро твоята съкровена ме4та 6те бъде реалност /филм4ето е "мама и тате се женят"/. Пожелавам ти го от сърце. yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Симони, Еве, стискам палци лелката да ви подмине и да се похвалите с корем4етатат си. Пу, дано. :crossfingers:
Илианка, 4естито мила, Леки 9 месеца и да гу6ка6 най-сладкото бебб4е на финала.
Аз с моя цикъл нередовен не смея да се надявам. Но пък 6те из4акам до края на седмицата и 6те видим накъде духа вятъра.
Прегръдки от мен за вси4ки.
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #239 -: Април 22, 2008, 19:01:33 pm »
Абе нещо Олимпия много от отдавна ми се губи :balk_113:дано всичко е наред.

Ехоооо, ето меее :) Завърнах се от дълго пътешествие :))) Междувременно аз порастнах с още една годинка, а бебе още нямаааа  :balk_145: Ноооооооо ще стане! :) А сега да почерпя както бях обещала - ето:
 :wine: малко винце за опияняване,
 beer:: биричка за изтрезняване
 :balk_170: и мезе за въстановяване :))))

Доста сте изписали! Не съм успяла да прочета всички, но вийдам че има добри новини!
Любе, много се радвам, че всичко е минало добре!
Илиянас, Супер!!!!! Ха дано с всички ни се получи така, че аз този месец много се отчаях!!!! Много леки и щастливи 9 месеца ти желая!
Еве,  :crossfingers: , но така или иначе си пак в Ову, не я пропускайте!!! Ако не е станало сега да стане ти пожелавам!!!! :)