0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #380 -: Април 24, 2008, 14:36:58 pm »
Аз изтрих тези дето се вижда разликата на тях.. Иначе имам много снимки там..

Влизаш в snimka.bg потребителското ни име е zachatie2008 и паролата е 2008... Сложи си една да те видим
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #381 -: Април 24, 2008, 14:47:44 pm »
Благодаря ти, миличка, но сега не мога да влезна.
Че на работа сме със складова програма и по принцип не трябва да влизаме в нета, за да не влезе някакъв вирус и за се скапе програмата.
И сега не ме допуска да вляза в снимка.бг. :(
Довечера като се прибера ще ви видя и ще ви сложа и моя снимка.
Ще ме видите каква конкуренция съм на eveishan  - ама то по-скоро на мен няма кой да ми е, че съм 150 см и 40 кг :oops:
Прегръщам ви и нямам търпение да ви видя довечера! :bighug: :bighug: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #382 -: Април 24, 2008, 15:25:21 pm »
Аз пък съм 1,78-70 ксг.Как е а?
Ама не ми пука изобщо и точка.И дупето ми е голямо, че ми е неудобно да кажа гъз...
Ама ям не ям - се тя.Не свалям.Ама то така се сваля- с тези напрежения и отровни дни и периоди.Аз от стрес пълнея.Който слабее-честито .Ама важното е да не ви пука.Неска съм се замислила за едни неща-ще кажете че съм луда.
Ама гледам милото какво е утрепано от работа.Чак е взел да забравя , а това за него е невероятно просто... И си мисля след години като станем на 70 да речем, как ли ще сме тогава.С кръстове артрити ревматизми и кви ли не л..на още от бач.Изкукали ще сме сто процента от тези напрежения и стресове .И ЗА КАКВО.И КАКВО КАТО СЪМ СЕГА 70. По-лошо си живея живота ли кво, по-безмислен ли е ? Глупости-грижете се преди всичко за душеввното си равновесие.То е по- важно от това дали тук там имаш сланинка или не. Като ти е як на душата , ще грееш- със или без сланинки.
Любе, Бойко не та е върнал зарад тез перки дет не успях да ги видя нали?
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #383 -: Април 24, 2008, 16:14:14 pm »
Аз дебелея от стрес и от болести. Когато съм болна винаги качвам килограми- отвратително и когато след болест ме видят хора само ми разправят как по- добре изглеждам. Страно но факт!!!
« Отговор #384 -: Април 24, 2008, 16:19:19 pm »
Любче,ама защо махна снимките,ааа искам да видя и аз пък :lol:
Я не си трови главицата с лоши мисли,наслаждавай се на подготовката около сватбата и няма да усетиш как ще си най-прекрасната булка.
Дани ,много хубав сладур си имаш в подписа.Пожелавам на всяка по един ,два или три сладура.
*
« Отговор #385 -: Април 24, 2008, 17:16:00 pm »
Олимпия-щом днес е денят взимайте да хващате яйцето че Великден идва :DМомичета миналия месец когато мислех че е станало нещо много ме боля корема няколко дни там където се намира матката.Както и да е оказа се че нищо не е станало,но този месец пак ме боли а ову-то според доки е минало.Кажете на какво може да се дължи при положение че такова нещо никога не ми се е случвало.Да поясня че не пия и никакви лекарства за да си мисля че може да е от тях.
Целувчици :wink: на всички и най вече на Люба-най готината булка която ще си имаме във форума.

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #386 -: Април 24, 2008, 18:34:04 pm »
Къде сте днес всички?Хайде,този месец да е нашият!Дано се сбъднат мечтите ни!
 :bighug:всички!
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #387 -: Април 24, 2008, 18:45:36 pm »
Миличкиииииииииииии :bighug: :bighug: :bighug:
За пръв път влезнах в албума в снимка.бг!
Всички сте много сладки и много ви обичам :bighug: :bighug: :bighug:
Колко е хубаво, че вече свързах образ с личност!
Много сте хубави всички - но това е така заради доброто ви сърце, блясъка в очите ви и искреното желание и готовност да бъдете най-добрите майчици на света!
Така е - всички ще бъдем най-добрите майки на най-хубавите и здравички деца!

А Любето незнам за какво се притеснява - толкова си хубава, сладка и невероятно чаровна - казвам ти го от сърце! :bighug:

Много, много ви гушкам и целувам всички! :bighug: :balk_21: :bighug:

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #388 -: Април 24, 2008, 18:46:46 pm »
ааааааа
сетих се - аз също  добавих някои снимчици и може да ме видите как блестя с цялата си "прелест" :lol: :lol: :lol:

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #389 -: Април 24, 2008, 19:34:04 pm »
Момичета имам нужда от помощ!При мен М идва на 27-28 ден!Сега си оправил лентичката и взех да си броя дните!То днес ми е 28 ден!Стискайте палци чудото да е станало и моля някой да погледне графиката ми да ми каже дали не съм в грешка!
*
« Отговор #390 -: Април 24, 2008, 19:38:30 pm »
Момичета имам нужда от помощ!При мен М идва на 27-28 ден!Сега си оправил лентичката и взех да си броя дните!То днес ми е 28 ден!Стискайте палци чудото да е станало и моля някой да погледне графиката ми да ми каже дали не съм в грешка!
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #391 -: Април 24, 2008, 19:51:08 pm »
Мацкиии,боядисахте ли яйцата:-))) :balk_40:
Дано Великден да отключи положителните тестове в форумчето;-) Желая ви от сърце късмет :bighug:
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #392 -: Април 24, 2008, 19:56:51 pm »
eveishan стискай здраво,не я пускай лелята и да ни зарадваш тия дни.. :bfp1:
Девойки,едва успявам да ви изчета на работа,ако ме хване шефа..  8O
Аз нечакам лелището на Великден,ама днес едни такива болки от пъпа,надолу..все едно ще ми дойде..незнам какво да мисля..рано ми е за каквото и да било..само мога да се надявам като всички вас :bighug: :bighug: :bighug:
Прегръщам ви всички до една!

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #393 -: Април 24, 2008, 19:58:56 pm »
Момичета здравейте :) как сте днес ? Аз да ви кажа днес се прибирам от работа и както винаги си хвърлям чантата в стаята и на среща ми един бял гълъб..Леко е оставил мъжа ми днес отворен прозореца,ама винаги го оставяме така и никога не се е случвало..Толкова красив бял гълъб не съм виждала през живота си.. Дали е на хубаво :) някой знае ли... Сега чакам мъжлето да дойде и да го пусне да си ходи.. :)
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #394 -: Април 24, 2008, 20:33:51 pm »
Любче, ще сме си много готини бременни булки - стига си мрънкала, че ше те няшляпам по д-то!Мен пък днес само ми зацапва - ама нищо не разбирам! Ужким ми е редовен цикъла - 30-32 дни тече си лелката около 7 дни а тая ранна изцепка ква беше  8O Е добре си поревах поне!  :balk_146: :balk_146: :balk_146: :balk_146: :balk_146: ама ми мина и даже сега не му обръщам внимание - кво пък може да се намества за да стане най-хубавото бебче  :biglove:  :bori_021: :bori_019:
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #395 -: Април 24, 2008, 20:35:38 pm »
Момичета здравейте :) как сте днес ? Аз да ви кажа днес се прибирам от работа и както винаги си хвърлям чантата в стаята и на среща ми един бял гълъб..Леко е оставил мъжа ми днес отворен прозореца,ама винаги го оставяме така и никога не се е случвало..Толкова красив бял гълъб не съм виждала през живота си.. Дали е на хубаво :) някой знае ли... Сега чакам мъжлето да дойде и да го пусне да си ходи.. :)
Само едно може да значи - ПОЖЕлАЙ СИ НЕЩО!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #396 -: Април 24, 2008, 20:38:55 pm »
НЕПРЕМЕННО :) ей сега си го гледах пак ама отдалече че ме е страх да отида до него :) благодаря ти Iffi.13
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #397 -: Април 24, 2008, 20:39:57 pm »
 :blowingdust: :blowingdust2: :blowingdust: :balk_103:
*

saraapl

• 2009
« Отговор #398 -: Април 24, 2008, 20:42:06 pm »
Искам да си пожелая едно бебче на всяка една от нас... Пожелавам ви чрез това гълъбче скоро да се зарадвате на едно красиво бебче :) до скоро
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #399 -: Април 24, 2008, 20:43:51 pm »
Стискам ти палци! Ако имаш нерви изтрай още ден-два!  :balk_103: :balk_103: :balk_103:

Че аз с мойто нетърпение си причиних травмичка лееееко душевна...
« Последна редакция: Април 24, 2008, 20:46:03 pm от Iffi.13 »