0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #100 -: Април 21, 2008, 11:03:55 am »
ОЧАКВАЩИ: 

titali            14.04
dgina             16.04
dianka            16-17.03
biserche          19.04
biberonka         19.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
hrisig            22-24.04
iliyanas          21-22.04
eveishan          25.04
Lqlyo             27-28.o4
Dragica           28-29.04
tancheto          28-29.04
rossy*            05-06.05
anjela80          30-04.
siska_rs          05-06.05

ЛОВУВАЩИ: 

ivaqna
svetal4y
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
parsi
saraapl
Raliuna
_Elfita_
tina_72
ВиЛиЛи
clevergirl_75
vmj
power
sof
bibica

Включена си, бибица, същото, което писах на Соф се отнася и за теб :-)
Успех, милички!

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #101 -: Април 21, 2008, 11:15:06 am »
ЗДРАВЕЙТЕ МАЦКИ, СПРЕТЕ СЕ НЕ МОГА ДА ВИ ПРОЧИТАМ, ГУБЯ ИНФОРМАЦИЯ. иМА ТОЛКОВА МНОГО НОВИ, КОИТО ВЕЧЕ НЕ СА НОВИЧКИ, но аз не съм ги срещала! :) :D :lol:Вчера с ема, боже не помня дали ви писах, но ако съм простети за повторението- СМАХВАМ СЕ, тази работа не ми се отразява добре.Айде да напълним шкембетата и да се отдадем на почивка от работата! :lol: :wink:Та, вчера с Ема бяхме в църквата, направих ме всичко както ви казах- беше приятно много!Дано да ни се чуят молитвите, или по- скоро дано да има резултат от това наше единство....и наистина да ни стигне по- бързо. Аз се отплеснах за което сори, но писането ми все по- рядко позволява да ви пиша по- дълго :wink: :P :wink:Вчера имаше толкова много мами с надути шкембета!!!А, аз днес трябва да ми дойде ама....го няма. А иначе не мога да разбера има ли ми нещо, от два три дни ме сърбят цицките? :D 8O 8OАма дори и не смея да си мисля нещо, че нали доки. каза че тоз месец едва ли????яде ми се доста повече от обикновено, онзи ден и кръст ме наболяваше....може и да са пред менстр.???? :ask: :ask:незнам но ще се разбере
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #102 -: Април 21, 2008, 11:15:29 am »
Благодаря ти Мегии  :bighug: :bighug:

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #103 -: Април 21, 2008, 11:18:39 am »
ЗДРАВЕЙТЕ МАЦКИ, СПРЕТЕ СЕ НЕ МОГА ДА ВИ ПРОЧИТАМ, ГУБЯ ИНФОРМАЦИЯ. иМА ТОЛКОВА МНОГО НОВИ, КОИТО ВЕЧЕ НЕ СА НОВИЧКИ, но аз не съм ги срещала! :) :D :lol:Вчера с ема, боже не помня дали ви писах, но ако съм простети за повторението- СМАХВАМ СЕ, тази работа не ми се отразява добре.Айде да напълним шкембетата и да се отдадем на почивка от работата! :lol: :wink:Та, вчера с Ема бяхме в църквата, направих ме всичко както ви казах- беше приятно много!Дано да ни се чуят молитвите, или по- скоро дано да има резултат от това наше единство....и наистина да ни стигне по- бързо. Аз се отплеснах за което сори, но писането ми все по- рядко позволява да ви пиша по- дълго :wink: :P :wink:Вчера имаше толкова много мами с надути шкембета!!!А, аз днес трябва да ми дойде ама....го няма. А иначе не мога да разбера има ли ми нещо, от два три дни ме сърбят цицките? :D 8O 8OАма дори и не смея да си мисля нещо, че нали доки. каза че тоз месец едва ли????яде ми се доста повече от обикновено, онзи ден и кръст ме наболяваше....може и да са пред менстр.???? :ask: :ask:незнам но ще се разбере :balk_21:

Симони мила първо да ти благодаря за църцкава, да нацелуваш хубаво Емка, и докато я няма лелката  :crossfingers: негуби надежда, щъркелчето меже вче да е кацнало при теб.  :bighug:

*
« Отговор #104 -: Април 21, 2008, 11:31:11 am »
Симони да нацелуваш малката сладурка и дано този месец я зарадвош с едно братче или сестриче :PАз отивам да си взема мойто слънце от училище и после ме чака косене на трева-нали съм си селянка :D

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #105 -: Април 21, 2008, 11:38:52 am »
еййй мацки колко много сте изписали бре:-) Честита да е новата темичка и дано е по-плодородна от предните;-))) Стискам палци на всички за ++++ тестове и Любче а дано се окаже това зацапване добрата великденска вест :goodluck: :bighug: :stroller:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #106 -: Април 21, 2008, 11:41:26 am »
ЗДРАВЕЙТЕ МАЦКИ, СПРЕТЕ СЕ НЕ МОГА ДА ВИ ПРОЧИТАМ, ГУБЯ ИНФОРМАЦИЯ. иМА ТОЛКОВА МНОГО НОВИ, КОИТО ВЕЧЕ НЕ СА НОВИЧКИ, но аз не съм ги срещала! :) :D :lol:Вчера с ема, боже не помня дали ви писах, но ако съм простети за повторението- СМАХВАМ СЕ, тази работа не ми се отразява добре.Айде да напълним шкембетата и да се отдадем на почивка от работата! :lol: :wink:Та, вчера с Ема бяхме в църквата, направих ме всичко както ви казах- беше приятно много!Дано да ни се чуят молитвите, или по- скоро дано да има резултат от това наше единство....и наистина да ни стигне по- бързо. Аз се отплеснах за което сори, но писането ми все по- рядко позволява да ви пиша по- дълго :wink: :P :wink:Вчера имаше толкова много мами с надути шкембета!!!А, аз днес трябва да ми дойде ама....го няма. А иначе не мога да разбера има ли ми нещо, от два три дни ме сърбят цицките? :D 8O 8OАма дори и не смея да си мисля нещо, че нали доки. каза че тоз месец едва ли????яде ми се доста повече от обикновено, онзи ден и кръст ме наболяваше....може и да са пред менстр.???? :ask: :ask:незнам но ще се разбере

Мила, стискам палци! :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug:
Няма нищо по-благородно от това да се помолиш за другия - както направихте с Ема - дано Господ те възнагради за доброто ти сърце.
Прегръщам те и ти желая хубав слънчев ден!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #107 -: Април 21, 2008, 11:49:41 am »
Роси, мен къде ме забрави бе, слънчице? Ааааа, и аз искам две чертички този месец!  :lol:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #108 -: Април 21, 2008, 12:21:23 pm »
Симони, благодаря ви с Ема за това че сте се помолили за нас,
дано Бог чуе молитвите ни!!! А ти като така пишеш, то верно че може и да са ПМС ама може ида не са... хм  :balk_602: айде дано, ще се моля за теб и ще стискам палци силно
« Отговор #109 -: Април 21, 2008, 13:04:03 pm »
Успешна седмичка момичета.Нека с наближаването на Великия празник във всеки дом има много радост и така дългоочакваните бебчета.
Соф,това че овуто ти е на такъв специален ден е хубав знак.Дано това е твоят месец.
Виксън ,много е сладък малкия пухо от аватара ти :D
Симонка ,благодаря ти мила.Нека Бог те възнагради за всичката ти доброта и тези дни да видиш своето  :bfp: :crossfingers:Хубави симптоми имаш,дано,дано....
Любче,послушй момичетата и се обади н доки,просто за да си и ти по спокойна.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #110 -: Април 21, 2008, 14:08:43 pm »
БЛАГОДАРЯ rouzi-anna!!!!!   :balk_104:
Тя е мойта гордост!!! Е, сега вече не изглежда така, на снимката е на 3 месеца, но точно така изглеждаща се влюбих в нея щом я видях, сега е блондинка и то от най-яките!!! хихихихихи
« Последна редакция: Април 21, 2008, 14:15:04 pm от Vickson »
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #111 -: Април 21, 2008, 14:21:00 pm »
Здравейте момичета!
Моля някой да ми каже , как се бие прегнил  :ask:
Мускулно ли , подкожно ли  :dontknow:
*
« Отговор #112 -: Април 21, 2008, 15:14:13 pm »
Здравейте, мами!!!
Пожелавам ви една страстна, изпълнена с любов седмица и мноооого ++++++++++++++++
Аз днес съм по-рано вкъ6ти, разходих се малко и сега ми е драго 4е мога да съм с вас тук.
Соф, успе6ен лов, натискай мъжлето и успех :crossfingers:
Симони, БЛАГОДАРЯ НА ТЕБ И ЕМА. Господ 6те ти се отблагодари за добротата.  :balk_21: и на двете ви.
Люба, отиди на лекар, за да не си вкарва6 филми. Филмът, който те о4аква е "мама и бебе  на разходка", пожелавам ти го от сърце.
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:на вси4ки които о4акват благата вест и много  :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #113 -: Април 21, 2008, 15:19:41 pm »
Момичета, много успех ви пожелавам!!!

Искам с вас да споделя нещо:
Днес ми е 33 ден.
1. Има ли ЦС по време на бременност, каква е тя/ако има/?
2. Когато цкъла е 28-35 дни на кой ден да се направи тест?
*
« Отговор #114 -: Април 21, 2008, 15:38:52 pm »
Момичета, много успех ви пожелавам!!!

Искам с вас да споделя нещо:
Днес ми е 33 ден.
1. Има ли ЦС по време на бременност, каква е тя/ако има/?
2. Когато цкъла е 28-35 дни на кой ден да се направи тест?
На мен доки ми беше казала при нередовен цикъл 14 дни след датата на евентуално оплождане може да се направи тест. :)

« Отговор #115 -: Април 21, 2008, 15:47:21 pm »
krasiko,на мен като ми биха Прегнил ,беше в  :cul2:мускулно ли е това ,мисля че да.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #116 -: Април 21, 2008, 16:02:12 pm »
krasiko,на мен като ми биха Прегнил ,беше в  :cul2:мускулно ли е това ,мисля че да.

Мерси ! Баш си е мускулно  :lol:
Утре милото ще ми дупчи дупето значи  :mrgreen:
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #117 -: Април 21, 2008, 16:03:52 pm »
Здравейте мацки! Днес ме пуснаха от работа защото както каза шефката ми съм бяла като платно  8O и ми е лошо и кръст и корем и гръб и гърди, изобщо не ми се яде обаче се насилих и към 13 ч тъкмо хапнах и тогава се сгади цялата ситуация пък онзи мнооого блед тест преди няколко дни, ама е раничко да повторя та съм изпаднала в едни размисли пък и за доктор е раншко... Отдох на църква и запалих свещичка и за всички вас! Стискайте палци остават 5 дни!  :bighug:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #118 -: Април 21, 2008, 16:04:23 pm »
Утре милото ще ми дупчи дупето значи  :mrgreen:

Краси, имаш силлллллллллллллллно стиснати палци от мен!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #119 -: Април 21, 2008, 16:09:30 pm »
Здравейте мацки! Днес ме пуснаха от работа защото както каза шефката ми съм бяла като платно  8O и ми е лошо и кръст и корем и гръб и гърди, изобщо не ми се яде обаче се насилих и към 13 ч тъкмо хапнах и тогава се сгади цялата ситуация пък онзи мнооого блед тест преди няколко дни, ама е раничко да повторя та съм изпаднала в едни размисли пък и за доктор е раншко... Отдох на църква и запалих свещичка и за всички вас! Стискайте палци остават 5 дни!  :bighug:
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: стискаме и о6те как. успех мила