ЗДРАВЕЙТЕ МАЦКИ, СПРЕТЕ СЕ НЕ МОГА ДА ВИ ПРОЧИТАМ, ГУБЯ ИНФОРМАЦИЯ. иМА ТОЛКОВА МНОГО НОВИ, КОИТО ВЕЧЕ НЕ СА НОВИЧКИ, но аз не съм ги срещала!
:lol:Вчера с ема, боже не помня дали ви писах, но ако съм простети за повторението- СМАХВАМ СЕ, тази работа не ми се отразява добре.Айде да напълним шкембетата и да се отдадем на почивка от работата!
:wink:Та, вчера с Ема бяхме в църквата, направих ме всичко както ви казах- беше приятно много!Дано да ни се чуят молитвите, или по- скоро дано да има резултат от това наше единство....и наистина да ни стигне по- бързо. Аз се отплеснах за което сори, но писането ми все по- рядко позволява да ви пиша по- дълго
:wink:Вчера имаше толкова много мами с надути шкембета!!!А, аз днес трябва да ми дойде ама....го няма. А иначе не мога да разбера има ли ми нещо, от два три дни ме сърбят цицките?
8OАма дори и не смея да си мисля нещо, че нали доки. каза че тоз месец едва ли????яде ми се доста повече от обикновено, онзи ден и кръст ме наболяваше....може и да са пред менстр.????
:ask:незнам но ще се разбере