0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Овулационен календар - проблем
« -: Януари 25, 2006, 17:25:26 pm »
Здравейте, аз съм нова във форума, но това не значи че не съм го разглеждала. Много ми беше полезен календара, но днес пробвах да го отворя и ми даде грешка - изобщо не можа да ми отвори никаква страница. Дали има някакъв софтуеърен проблем (например със сървъра) или това ще бъде постоянен проблем. Моля ако знаете нещо по въпроса - да ми кажете. Видях от някои от темите, че календара ще бъде преместен и ще е с нов адрес, но аз кликвам върху банера му от страницата на zachatie.org.
« Отговор #1 -: Януари 25, 2006, 21:13:39 pm »
И при мен има проблем.
 Не работи  препратката от страницата на Зачатие.
Как мога да вляза?
*
« Отговор #2 -: Януари 25, 2006, 21:43:10 pm »
И при мен нещо не се получава с входа в календара. През последната седмица постоянно има проблеми и трудно се влизам, но все пак успявях... до днес...сега съвсем отказа...
*
Проблем с Хостинга
« Отговор #3 -: Януари 25, 2006, 22:12:38 pm »
Здравейте,
днес календара, както и много други интернет приложения разположени в евро.нет са прекратили работа и в момента администраторите усилено работят по възобновяване на нормалната работа на всички сървъри.
Ето и причината за проблема:
Цитат
25.01.2006, Проблем в Ел. Захранването на дата център Евро.нет
Преди отстраняване на проблема електрическото захранване в дата център Евро.нет беше прекратено поради повреда. Генераторите също прекратиха дейност малко след това. Очакваме възобновяване на електричеството.

Очакваме календара в най скоро време да е на линия.
Поздрави.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #4 -: Януари 26, 2006, 08:26:42 am »
Бе то и аз щях да поскам тема защо не мога да отворя, добре че прочетох ....
Благодаря за инфото Бийст!
*
« Отговор #5 -: Януари 26, 2006, 10:44:21 am »
Свързах се и с предишния доставчик който също има сървър в Евро.нет. Оказа се че става дума не за спиране на тока а за токов удар по всички машини в залата.
Повечето са с хардуерни проблеми. На all-soft са им изгорели единия диск и вентилатора на захранването.

Предполагам и сегашния ни доставчик има подони проблеми.
Може днес целия ден календара да не се появи поради тази причина.

Извинявам се за неудобството.
« Отговор #6 -: Януари 26, 2006, 11:24:49 am »
Ще почерпиш и ще ти простим :twisted:
Шегичка де. Ама днес верно ми трябваше, щото бях на преглед и трябваше да си проверя данните, ама.............
Добре че съм си умничка та си помня датата :lol:

Айде, дано скоро го оправят че верно ми е криво без календара!
« Отговор #7 -: Януари 26, 2006, 12:01:40 pm »
е, все пак работим с машини и ел. захранване - всичко е възможно. дано скоро да оправят проблема, много ми е удобен календара
« Отговор #8 -: Януари 26, 2006, 14:13:12 pm »
Наистина е неприятно това с календара, но какво да се прави - случват се такива неща с машинарийките, а с хората да не говорим... :lol:  Не предполагах колко "зависима" съм от това календарче! Хе-хе, това със зависимостта беше малко в рамките на шегата, но наистина няма да се успокоя, докато не си въведа данните в календара. Успех на тружениците, които бачкат около отстраняването на проблема.
 :balk_121:
« Отговор #9 -: Януари 26, 2006, 18:07:26 pm »
Никаква шегичка, moonlight, аз съм си направо зависима. Откакто ползвам този календар, изобщо не записвам нищо на хартия. Дори трудно помня кога ми е била последната М. Та нали календарът е затова?!  Това, което ми остава в главата е "трябва да ми дойде в събота" или "от вторник са ми бебеправещите дни". :BangHead:

Дано не се окаже, че данните са се изгубили. Знам, че уж имат защити, ама знае ли човек...

Леко календаропоправяне на които се занимават с това! :goodluck:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #10 -: Януари 26, 2006, 18:15:16 pm »
Дано не се окаже, че данните са се изгубили. Знам, че уж имат защити, ама знае ли човек...

Убедена съм, че нищо няма да се загуби. Отговорни професионалисти  начело с Бийст и Сигнус се грижат за изчисляването на фертилните ни дни и менструационните ни цикли.
*
« Отговор #11 -: Януари 26, 2006, 19:01:34 pm »
Цитат на: lady_11
Убедена съм, че нищо няма да се загуби. Отговорни професионалисти  начело с Бийст и Сигнус се грижат за изчисляването на фертилните ни дни и менструационните ни цикли.

Надявам се ако има загуби да са максимум нещата вкарани в деня на токовия удар.
Откакто сме на този хостинг не правя отделно архиви защото хостинг компанията прави ежедневен бакъп на цялата машина, отделно машината е с РАИД масив който допълнително подсигурява данните.
*
« Отговор #12 -: Януари 26, 2006, 20:06:25 pm »
Здравейте,
календара работи - поне както виждам аз.
На пръв поглед няма загуба на информация.
В момента имаме 100008 дневни данни и 7377 цикъла.
« Отговор #13 -: Януари 26, 2006, 21:27:01 pm »
Благодаря за свършената работа Бийст.Проверих-при мен всичко е наред.Надявам се при всички да е така-не вярвам да има загубено инфо.
« Отговор #14 -: Януари 27, 2006, 09:46:34 am »
о, да :) вече всичко е наред с календара:) сори, че отворих нова тема с моя пробл. , но дори и да се случи ще зная вече какъв е проблема и няма да изперквам без причинно :)
« Отговор #15 -: Януари 27, 2006, 10:10:13 am »
И при мен всичко е ОК, благодаря :)
« Отговор #16 -: Януари 27, 2006, 19:12:50 pm »
Колко малко му трябва на човек - календарът отново работи и аз съм щастлива! :cheerleader:  Благодаря!
*
« Отговор #17 -: Януари 28, 2006, 09:27:50 am »
Цитат на: sonya78
сори, че отворих нова тема с моя пробл. , но дори и да се случи ще зная вече какъв е проблема и няма да изперквам без причинно :)

Всъщност аз до последно отлагах пускането на тази тема.
Първата информация беще че просто е прекъснато захранването за няколко минути - при това положение сървъра се вдига за 10 минути максимум и няма нужда да се пуска тема, но в последствие нещата се оказаха други.
Т.е. правилно е че си пуснала тема. Грешно е че не я пуснах Аз.
Винаги когато има проблеми с календара търсете начин да ни уведомите - чрез теми, лични съобщения, писма. Никой от нас не следи постоянно какъв е статуса на календара - аз лично го проверявам едва 3-4 пъти дневно - и установяването на проблем възможно най-рано би ни помогнало да го разрешим по бързо.

Поздрави
« Отговор #18 -: Януари 28, 2006, 09:57:26 am »
да, и при мен всичко е наред - няма загубени данни :D
*
« Отговор #19 -: Април 12, 2006, 10:40:51 am »
Извинявам се , но в момента нравя проба дали правилно съм си поставила лентичката и автатара :oops: