миличка пожелавам ви успех, но имай едно наум, аз имам една много близка приятелка, която мина по вашият път с мъжки стерилитет, много инсеминации вътрешноматочни и какво ли не повече от 5 години, той се лекува с какво ли не,но нищо не ставаше.той й предложи донорска инсеминация, при нея всичко беше наред даже потвърдиха с лапароскопия и взе и забременя най-после. тя беше и е много щастлива живот и април ще ражда, а той тотално се промени, каза че не може да приеме детето като свое, тръгна с любовница да се доказва че може да има собственно дете, но нищо не става, а любовницата е която много е по млада от него уж е съгласна да се лиши от дете, само да се оженят.иначе с моята приятелка имат 12 брак. представете си какво преживя и преживя приятелката ми. и аз съм бременна в момента, та се опитвам да й вдъхна кураж, че тя си постигнала заветната мечта, и ако трябва наистина да се разведе и живот и здраве още малко и животът й ще има други измерения, или трябва да го търпи така, че нали знаете финансите не са на последно място, а той всеоще носи някакви пари, и после след време да се махне от него.просто не знам, но ето бяха толкова добро семейство, сега не й остава друго освен да се надява че като се роди бебето той ще преосмисли нещата.но не знам просто, а тя много страда и никой не очаквал този мъж така да се промени.дано твой мъж да не откачи като въпросният, пожелавам ви успех, но не трябва никога да изключим гореописаното като реален факт.просто нямам думи защо трябва милата да преживее и това.извинявайте за дългият разказ.