0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пред дилема???
« -: Април 25, 2008, 16:27:19 pm »
Моля за съвет имам един неуспешен опит при д-р Стаменов и сега се чудя за втория при него или при д-р Щерев. Всичко в ,,Надежда,, е ок притесняваме само това всички минаваме като на на поточна линия. И това че ме преглеждаха на няколко дни веднаж. Не са ми правени нито генетични нито имунологични изследвания.
Re: Пред дилема???
« Отговор #1 -: Април 25, 2008, 16:29:18 pm »
А и още не съм ходила на преглед а вече минаха два месеца.  8O
*
« Отговор #2 -: Април 25, 2008, 17:05:24 pm »
Здравей.Това за поточната линия рано или късно след толко реклама и след отзивите за високата успеваемост навсякъде се получава.Успелите момичета ще ти препоръчат да си останеш при д-р Стаменов и аз съм от тях,но пък нямам впечатления от клиниката на Щерев.
*
« Отговор #3 -: Април 25, 2008, 17:57:50 pm »
sisiidani,поговори с д-р Стаменов за имунологични и генетични
изследвания.А и не разбрах защо още не си ходила на преглед?
« Отговор #4 -: Април 26, 2008, 18:24:21 pm »
Моля за съвет имам един неуспешен опит при д-р Стаменов и сега се чудя за втория при него или при д-р Щерев. Всичко в ,,Надежда,, е ок притесняваме само това всички минаваме като на на поточна линия. И това че ме преглеждаха на няколко дни веднаж. Не са ми правени нито генетични нито имунологични изследвания.

Здравей мисля че ти трябва да решиш сама какво да правиш.Това че не е станало от първия път не всеки път става.Аз например съм в клиниката на Щерев имам един опит ин витро който на стана после последва замразен трансфер и за мое учудване той стана но уви до 6гс. :( и продължавам да съм тяхна пациентка.За изследванията аз лично накарах моята лекарка да ги пуснем.През цялата стимулация за ин витро всеки ден ме гледаха .
Каквото и да решиш ти пожелавам успех и не се отчайваи. :bighug:

*
« Отговор #5 -: Април 26, 2008, 19:28:38 pm »

При д-р Щерев има много добри специалисти, но моето впечатление е, че ако там нещата не станат от раз, някак си вдигат ръце.
Д-р Стаменов преследва проблема, докато не го реши. Мое мнение.
Sisiidani, мисля, че трябва да отидеш на преглед възможно най-скоро /ако решиш да останеш там/ и да пуснеш генетични и имунологични. 
Успех и горе главата!
 :hug2:
*
« Отговор #6 -: Април 26, 2008, 21:55:54 pm »
sisiidani, не мога да ти дам съвет, но аз правя опити в Германия и по време на стимулацията ме гледаха на узи през 3-4 дена, както и ми взимаха кръв всеки път.

Желая ти да намериш правилното решение!  :bighug:

*
« Отговор #7 -: Април 28, 2008, 11:50:19 am »
sisiidani,и аз съм от успелите момичета,и аз 14 години ходих по мъките,но няма място за отчаяние и отказване имам зад гърба си четери неуспешни опита инвитро но вървах силно,че и аз все някога ще стана майка и станах.Първият ми опит беше при Щерев,а другите при д-р Стаменов но при него е съвсем различно и макар опитите да бяха неуспешни нито за миг не се поколебах да му се доверя отново и отново и успяхме.Това за поточната линия не го намирам за сериозно,но имаш възможноста да отидеш при други и да се увериш сама.Това е мое мнение и ти пожелавам да не се отчаиваш и успех.
url=http://www.mamaibebe.com][/url]