0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Re: Ще погледнете ли и моята графика
« Отговор #40 -: Юни 09, 2008, 15:08:53 pm »
Извинете ме за глупавия въпрос,но за какво се пие прогестерона и как влиае тои за по ниската БТ през ЛФ.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #41 -: Юни 09, 2008, 20:24:07 pm »
Денис........
..
Добре е да се мери след М - колкото повече стойности има , толкова е по-точно определянето на О.
Според тестовете, а и според това покачване на БТ - мисля, че е имало О. на 13/14 ден от МЦ.
Бт се покачва от 1 до 5 дни след О. и се задържа висока поне до деня преди следващата М.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #42 -: Юни 09, 2008, 23:22:09 pm »
Благодаря ти много за отговора!Това ме интересуваше до колко дни след ову се покачва БТ!Беше много изчерпателна,отговори ми точно на въпроса!Благодаря още веднъж!
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #43 -: Юни 13, 2008, 16:48:16 pm »
Хей мила не се отчайвай за много лекия спад на БТ това може да е имплантация нали знаеш, дано утре се вдигне и дано твоето бебче вече да е на път и да му се радваш цял живот. Успех и целувки. :youwoman: :bfp: :bighug:

« Отговор #44 -: Юни 14, 2008, 13:04:06 pm »
Здравейте, любими мои!!!Аз да ви кажа вчера много ме заболя коремчето за известно време, но днес вече съм по-добре.Мислех си,че вчера ще дойде гадината,защото и БТ падна от 37.00 на 36.80, но днес отново е 37.00 и си направих тест, който за жалост е  :bfn: (теста е от тези с ОВУ тестовете-клиър овю)Но лелката още я няма и още има надежда.Ако не дойде до 3-4 дни ще направя нов.
А мислите ли,че вчера може да е била имплантацията и днес да е било рано за тест?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #45 -: Юни 15, 2008, 09:51:56 am »
Може да е рано още за тест, не се отчайвай
Колкото до имплантацията тя е от 7 до 10 ден след зачеването
Дано да е станало  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #46 -: Юли 05, 2008, 07:15:51 am »
Денис,здравей,миличка!Ще погледнеш ли графиката ми!? По принцип О съм засичала на 18-19 ден,а този месец от няколко дни тя е постоянна 36.60,а днес ми е 19-ти ден.Това нормално ли е или има повод за притеснение? :( Надявам се да ми отговориш скоро,че се притеснявам много.Този месец не съм ходила и на фоликуметрия и не знам какво да очаквам.Благодаря ти!
« Отговор #47 -: Юли 05, 2008, 16:50:07 pm »
  Може този месец да е по - късно ову. Прави  и тестове , паралелно с меренето на БТ.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #48 -: Юли 05, 2008, 20:27:26 pm »
Графиката ти не показва да е имало О. /до тук/
Дано да е имало - БТ се покачва до 5 дни след О.

ПП. Подкрепям fatalwoman - добре е да правиш и тестове за О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #49 -: Юли 09, 2008, 07:20:51 am »
Здравей, мила Денис!Искам да те попитам следното нещо : мерих си БТ в 4.00 часа ,тогава се събудих, и беше 36.7.След това не съм ставала , а заспах отново и в 6.00 часа отново я премерих.БТ беше 36.9.Въпроса ми е коя от стойностите да запиша в графиката си?
Благодаря ти !!!
« Отговор #50 -: Юли 09, 2008, 20:41:20 pm »
Миличка, сигурна съм че Денис би казала - по-високата е вярната температура :)
/щом не си ставала запиши нея, по-висока е защото, Т. се покачва с напредване на деня/:)

« Отговор #51 -: Юли 10, 2008, 07:02:50 am »
Здравейте отново!Аз отново имам въпрос.Може ли някой да ми погледне графиката и да каже дали според нея съм имала О този месец,защото обикновено 3-4 дни преди да спра дуфастона започват болки в гърдите,а сега все още няма никаква чуствителност,а утре ми е последен ден на дуфастона?
Благодаря ти Рали за отговора и аз така прецених и затова съм записала по-високата стойност,но за по-сигурно реших да попитам!!!Успех ти пожелавам!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #52 -: Юли 10, 2008, 09:36:29 am »
Здравейте отново!Аз отново имам въпрос.Може ли някой да ми погледне графиката и да каже дали според нея съм имала О този месец,защото обикновено 3-4 дни преди да спра дуфастона започват болки в гърдите,а сега все още няма никаква чуствителност,а утре ми е последен ден на дуфастона?
Благодаря ти Рали за отговора и аз така прецених и затова съм записала по-високата стойност,но за по-сигурно реших да попитам!!!Успех ти пожелавам!
Миличка, според мен е имало О на 20-ти ден, но температурата още малко трябва да се повиши според моето скромно мнение. Но има време и да се повиши още, за да сме сигурни.
Стискам палци - имате хубави сърчица :D, дано да сте хванали яйцето.
Прегръдки и хубав ден от мен!
:bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #53 -: Юли 15, 2008, 07:24:17 am »
Миличка, сигурна съм че Денис би казала - по-високата е вярната температура :)
/щом не си ставала запиши нея, по-висока е защото, Т. се покачва с напредване на деня/:)
:D Подкрепям - а и това е стойността на БТ мерена в обичайното време.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #54 -: Юли 15, 2008, 07:33:52 am »
Здравей ,мила ,Денис!!!Благодаря ти за отговора!Мислиш ли ,че О е била към 20-ти ден?!Ще се радвам ако отговориш отново!Прости ми за нетърпението и постоянните въпроси! :oops:
« Отговор #55 -: Юли 17, 2008, 22:22:40 pm »
Здравей ,мила ,Денис!!!Благодаря ти за отговора!Мислиш ли ,че О е била към 20-ти ден?!Ще се радвам ако отговориш отново!Прости ми за нетърпението и постоянните въпроси!  :oops:
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #56 -: Юли 18, 2008, 13:44:33 pm »
Еи мила загубихме се с тебе и не можем да си поговорим като хората, мисля че наистина Ов е била около 20 както последните 2 месеца, но не се при днешното БТ май нищо не е станало, не се отчайвай нали ти казах. Целувам те и ти желая повече късмет другия месец. :blowingdust2: :blowingdust:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #57 -: Юли 19, 2008, 07:43:59 am »
Да, мисля че О е била на 20 ден от МЦ.
До тук графиката ти е добре - този спад може да е инцидентен.
Дано пак да се повиши БТ  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #58 -: Юли 27, 2008, 06:51:32 am »
Здравей,Денис!Искам да те попитам нормална ли е тази моя БТ -толкова е ниска.Обикновено след като спре менструалното кървене ми се покачва леко-поне около 36.7.А днес ми е 36.2.Меря БТ с дигитален Т, 5 минути.Моля те погледни графиката ми и си кажи мнението-имам ли повод за притеснение?
« Отговор #59 -: Юли 29, 2008, 22:55:44 pm »
Здравей отново мила Денис!Днес бях на док и тя ми погледна графиките на БТ за миналите два цикъла.Каза,че според нея О има,но е към 20-24-ти ден и БТ се покачва и се задържа над и около 37 градуса за много малък период (8-10 дни) и според нея това не е добре.Това означава ли,че ЛФ е много кратка?На какво може да се дължи това?Каква може да бъде причината,защото в скоро време ще трябва да се ориентирам към клиника по стерилитет и бих искала да знам какво да питам и какво да изследвам най-напред.Благодаря ти предварително!!!