0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Имам ли време
« -: Април 28, 2008, 18:27:01 pm »
Не знам как точно да започна.Правим опити за бебе от 4 години.Първо беше мъжки проблем и мъжа ми се оперира от варикоцеле.Нещата се подобриха, но не достатъчно. Записах час при д-р Владимиров преди година и ето ти изненада - откри миома.По негова препоръка д-р Славчев ме оперира ноември.Направи и "дупчене" на яйчниците /без да ме пита между другото/.Сега пак не се получава и искам да ида на лекар, но часове има при д-р Владимиров чак октомври, при д-р Стаменов април, при Персенска - октомври.Притеснява ме не само въррастта ми /на 36 съм/, но и това, че миомата може да се появи пак.Мислите ли, че мога да чакам до октомври? То май нямам и алтернатива...

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Имам ли време
« Отговор #1 -: Април 28, 2008, 19:19:33 pm »
Не разбрах ин витро ли искаш на правиш?
*
« Отговор #2 -: Април 28, 2008, 19:41:51 pm »
Bora, мисля, че трябва да си изкараш едно хубаво и релаксиращо лято и през октомври да отидеш при д-р Персенска или д-р Владимиров. А, кой знае, може междувременно и да ти се случи това, което искаш. Пожелавам ти го от сърце!
Ако имаш съмнения, че може да ти се наложи някаква оперативна интервенция /не дай Боже пак миома/, по-добрият вариант е д-р Персенска.
Успех!
 :hug2:
« Отговор #3 -: Април 28, 2008, 20:14:34 pm »
Аз мисля, че и по-рано можеш да отидеш при Владимиров. Просто кажи, че не ти е първичен преглед, както си е всъщност.
Успех, каквото и да решиш!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #4 -: Април 28, 2008, 20:29:58 pm »
аз те съветвам да отидеш при Владимиров, да почакаш пред кабинета колкото трябва и да му обясниш статуса ви
Той ще ви посъветва как да постъпите. Може наистина да прекарате едно хубаво релаксиращо лято, но паралелно да се подготвяте за процедура. Дай боже по естествен път, но не разчитайте на това.

Колко се е подобрила спермограмата ви?
*
« Отговор #5 -: Април 29, 2008, 11:35:09 am »
аз те съветвам да отидеш при Владимиров, да почакаш пред кабинета колкото трябва...

Това е и моят съвет.
Той ще те приеме, като си изчакаш реда. Само за първичен преглед ти е необходим час, а до колкото разбрах ти вече си негова пациентка.
Успех!
*
« Отговор #6 -: Април 29, 2008, 14:52:43 pm »
здравейте момичета,мен също ме интересува,миомен възел около 2 см.би ли попречил при едно икси :(извинявам се,че се намесвам така в темата ,но реших че е излишно да пускам нова.благодаря ви.
« Отговор #7 -: Април 30, 2008, 15:40:57 pm »
Бора, ако можеш да отидеш по-рано на лекар - хубаво, но иначе не се притеснявай - 36 е съвсем прилична възраст тепърва да се работи за бебе. За миомата  - на мен ми е махана такава през 2000г и за щастие след това проблеми не съм имала. Избягвай стимулациите, ако е възможно, аз поне така правех.

Успех :D
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #8 -: Април 30, 2008, 15:43:19 pm »
здравейте момичета,мен също ме интересува,миомен възел около 2 см.би ли попречил при едно икси :(извинявам се,че се намесвам така в темата ,но реших че е излишно да пускам нова.благодаря ви.

От личен опит мога да ти кажа, че едва ли лекар ще ти даде категоричен отговор. зависи от местоположение, нараства ли и други неща сигурно.

Успех!
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #9 -: Май 04, 2008, 18:05:40 pm »
Аз мисля, че и по-рано можеш да отидеш при Владимиров. Просто кажи, че не ти е първичен преглед, както си е всъщност.
Успех, каквото и да решиш!
Много правилен съвет. Успех
*
« Отговор #10 -: Май 04, 2008, 21:44:23 pm »
Бора,момичетата са те посъветвали съвсем правилно...Само да вметна,защото долавям ноткапритеснение в това"че са ти надупчили яйчниците " без твое съгласие.доктор Славчев е мнооооого добър и така и така са те били отворили.Тва не ти вреди по никакъв начин,само помага за овулацията.Възможно е да е видял ,че яйчниците сас дебела обвивка...
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #11 -: Май 04, 2008, 22:32:24 pm »
След "надупчването" се очаква да се получи бременност до 6 месеца. После вече няма ефект от фенестрацията.
Така че по-добре не чакай, а направо иди пред кабинета и не се притеснявай. Ти си си негова пациентка.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #12 -: Май 05, 2008, 17:53:19 pm »
Бора, и моят съвет е като на момичетата- не чакай до октомври, отиди в клиниката, обясни му на д-р Владимиров какво е положението, и ще те приеме, а що се отнася до д-р Славчев, не се притеснявай, добър специалист е, на мен октомври ми прави хистероскопия.

Стискам палци, и после да пишеш. :lol: