0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Povtoren opit sled METOTREKSAT
« -: Април 29, 2008, 20:37:24 pm »
Zdaveite momicheta.Ot dosta dalgo vreme se kania da vi popitam neshto.Parvoto mi in vitro prikluchi s izvanmatochna bremenost.vlivaha mi metotreksat na 5.12.2007 I 12.12.2007.Sled kolko vreme moga da povtoria opita si.Poluchavam razlichni otgovori i tova dosta me obarkva.Predvaritelno blagodaria za otgovorite.
Re: Povtoren opit sled METOTREKSAT
« Отговор #1 -: Април 29, 2008, 21:34:00 pm »
Zdaveite momicheta.Ot dosta dalgo vreme se kania da vi popitam neshto.Parvoto mi in vitro prikluchi s izvanmatochna bremenost.vlivaha mi metotreksat na 5.12.2007 I 12.12.2007.Sled kolko vreme moga da povtoria opita si.Poluchavam razlichni otgovori i tova dosta me obarkva.Predvaritelno blagodaria za otgovorite.

Здравей понеже и при мен така се получи и на мен ми вливаха метотрексат .На теб какво ти казаха. Какви отговори получи ако можеш да ми кажеш. :)

« Отговор #2 -: Април 30, 2008, 08:25:35 am »
pravih go v Sofia,sega mislia da e v Plovdiv.Dok ot Pl me pregleda sled parvia mi cikal sled metotreksata i kaza che na sledvashtiat veche sam gotova i vaztanovena za nov opit.A pak kato razpitvam chrez poznati-minimum 6 meseca,drugi godina.prosto neznam.Na tebe kakvo ti kazaha.
*
« Отговор #3 -: Април 30, 2008, 10:23:45 am »
Довери се на лекаря си не на познати!
« Отговор #4 -: Април 30, 2008, 17:25:52 pm »
Моята лекарка каза че е хубаво да мине един цикъл мога да го направя пак.Но мисля първо да си направя лапаро за махане на тръбите и тогава да правя ново ин витро.Доки е против да махна тръбите но ако ги нямах нямаше да стане извънматочно поне аз така мисля.
« Отговор #5 -: Април 30, 2008, 23:09:39 pm »
zashto triabva da se podlagash na takova neshto?Ima si nachin da ti gi "zatvoriat"-ne pomnia dali tova beshe pravilnata duma.popitai za tova.pri sledvashtiat mi opit tova shte e parvoto,koeto shte poiskam.Vtoroto e embriolepiloto.

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Април 30, 2008, 23:14:46 pm от evro »
« Отговор #6 -: Май 01, 2008, 20:34:35 pm »
А ми ако говориш за прекъсване на тръбите съм чувала че понякога те пропускали течност а тя е убиец на ембрионите.Аз преди 4г. се подлагах на пластика и то операцията си беше доста тежка имам разрез долу ниско около 10см..Мисля че това при мен е пречката за неуспех те и без това неми вършат работа.Но доки е против та ще видя какво ще решим на 08.05 дали ще има операция.
Успех от мен :wink:
« Отговор #7 -: Май 01, 2008, 20:38:54 pm »
Само да ти кажа и моето първо ин витро не стана.
А после стана от замразен трансфер но за съжаление до 6гс.
Ти имаш ли замразени ембриончета?
« Отговор #8 -: Май 01, 2008, 21:06:59 pm »
Pri mene stimylaciata beshe s klostilbegit.Izvadiha samo edna qicekletka,koiato izleze godna za oplojdane.Edin varnat embrion,hvana se ,no za kasmet ne se hvana kadeto tribva.Az sashto imam laparo za otpyshvane na trabite,no mai samo sam e pravila.Efekta nikakav ot 5 godini.
« Отговор #9 -: Май 01, 2008, 22:47:10 pm »
Ако искаш да пишем на лични че май ще се скарат .Ти май наси си пуснала лични ето моята поща ако искаш пишими там Lora76@mail.bg
« Отговор #10 -: Май 01, 2008, 22:51:42 pm »
tan4i4, пиши на кирилица. Тук се караме само за определени неща и тях ги пише в Правилата. Няма проблем да си говорите.
« Отговор #11 -: Май 01, 2008, 23:08:07 pm »
Благодаря че можем да продалжим да говорим.
Ако има нещо ще кажете :wink:
« Отговор #12 -: Май 01, 2008, 23:13:29 pm »
Pri mene stimylaciata beshe s klostilbegit.Izvadiha samo edna qicekletka,koiato izleze godna za oplojdane.Edin varnat embrion,hvana se ,no za kasmet ne se hvana kadeto tribva.Az sashto imam laparo za otpyshvane na trabite,no mai samo sam e pravila.Efekta nikakav ot 5 godini.

Аз много не разбирам ама повечето което съм чела по форома знам че повече яйцеклетки се вадят аз бях стимулирана с меногон извадихами 13 от който 5 станаха доста добри две върнахме и 3 замразих и те по късно се хванаха но както казваш ти не там където трябва. :)