0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

тест бременност???
« -: Януари 27, 2006, 19:54:19 pm »
Здравейте!
Имам питане за теста sure check..днес пражих сутринта такав!
В овулациа по изчисления бях на18ти!
Та теста ми показа странен резултатЕдна черта , а в другата половина на теста всичко беше в розово!
Чудя се дали теста не е нещо дефектен или просто е искало да отчете втора черта но не е успял както трябва!Или просто оцветитела в самия тест е бил в повече!Много ми е странно..до сега никога не ми е показвал тест така!Ще се радвам да изкажете мнението си!И на някой случвало ли му се да види на тест такова нещо!
 8O
тест бременност???
« Отговор #1 -: Януари 27, 2006, 19:55:58 pm »
Госте, направи още един тест. Дано той да отчете ДВЕ черти!!!
*

Anonymous

тест бременност???
« Отговор #2 -: Януари 27, 2006, 20:11:25 pm »
Цитат на: little_rabbit
Госте, направи още един тест. Дано той да отчете ДВЕ черти!!!

Ще направя, но ще изчакам до вторник!И няма да е  sure check :cry:
Все ми се струва че пазара се е наводнил с тоя тест и не се прави май много качествено....ех знам ли де!
тест бременност???
« Отговор #3 -: Януари 27, 2006, 21:13:13 pm »
Мда, Шуърчека е китайски. Моят любим тест е английски и се казва Клиър Вю (не Блу, който е с по-малка чувствителност). Но не навсякъде го има... Е, винаги човек може да си го поръча от Данет (има банер на началната страница на сайта).
*

Anonymous

тест бременност???
« Отговор #4 -: Януари 27, 2006, 23:23:05 pm »
Благодаря за савета..ще си порачам ако не намеря в аптеките!
 :P
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
тест бременност???
« Отговор #5 -: Януари 27, 2006, 23:31:15 pm »
уфф, заек, и компютъра, от който ни пишеш в момента, е китайски, бас ловим...
всичко е китайско вече, стига с тез предразсъдъци!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

тест бременност???
« Отговор #6 -: Януари 28, 2006, 06:26:38 am »
Цитат на: jam

Мнеее, компютъра ми не е китайски, но предния ми телефон беше точно китайско Сименсче. Сегашния ми, обаче, е правен в ЕС  :P
тест бременност???
« Отговор #7 -: Януари 28, 2006, 08:42:40 am »
Госте, ами минали са само 9 дни от овулацията ти. Какъвто и тест да вземеш, с каквато и чувствителност да е няма гаранция за безпогрешен резултат. А що се отнася до този тест, сигурно е бил дефектен.
Съветвам те да изчакаш поне до дадата на която трябва да ти следващия М пък дано да са две чертичките.
Дано слънчо огрее и моят дом ...
*

jam

• *
  • 14924
тест бременност???
« Отговор #8 -: Януари 28, 2006, 10:12:07 am »
Цитат на: little_rabbit

Мнеее, компютъра ми не е китайски, но предния ми телефон беше точно китайско Сименсче. Сегашния ми, обаче, е правен в ЕС  :P

китайски е, китайски е, вервай ми.. не гледай кво пише на кутията :)
гледай кво пише на чарковете вътре. никой вече не произвежда електронни компоненти в Европа или САЩ. всичко се прави в Далечния изток и евентуално може само да се асемблира тук.
тва дет разправят за "бяла и жълта техника"... всичко е само въпрос на марки. аз от 10 години работя само с компютри и монитори IBM, е вервай ми, не са произведени нито в Америка, нито в Европа :)

та така, сори за офф-топика
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
тест бременност???
« Отговор #9 -: Януари 28, 2006, 10:20:56 am »
Я, да си дойдем на думата за мониторите. Дайте някой сайт , че искам да си купя.
*

jam

• *
  • 14924
тест бременност???
« Отговор #10 -: Януари 28, 2006, 10:26:45 am »
Цитат на: Lali
Я, да си дойдем на думата за мониторите. Дайте някой сайт , че искам да си купя.

Лалугер, пусни си темата в кафейния форум, че ше ни бият модераторите  :lol:
аз не съм компетентна по монитори, само си припомням един скорошен разговор с мъжа ми, който каза, че от сума години купуват за офиса си само монитори втора употреба и са изключително доволни.
ти сигурно такова нещо не искаш, но ако случайно искаш - ще питам за фирмата.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
тест бременност???
« Отговор #11 -: Януари 28, 2006, 10:30:23 am »
Питай и ела в чата.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
тест бременност???
« Отговор #12 -: Януари 28, 2006, 11:53:18 am »
трябва да направиш нов тест и трябва да са минали поне 15 дни от овулацията.На мен този тест ми отчете бременност.Стискам палци да видиш 2 чертички.
<br />
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
тест бременност???
« Отговор #13 -: Януари 28, 2006, 14:59:03 pm »
Цитат на: Lali

Лалугер, пусни си темата в кафейния форум, че ше ни бият модераторите  :lol:
:bonk:  :bonk:  :bonk:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
тест бременност???
« Отговор #14 -: Януари 28, 2006, 15:38:23 pm »
Цитат на: Meli
:bonk:  :bonk:  :bonk:

:lol:  :lol:  :lol:
*

Anonymous

тест бременност???
« Отговор #15 -: Януари 28, 2006, 20:46:00 pm »
ле ле ...тук вместо да помагате на готста ..го преварнахте на пазар :director:
тест бременност???
« Отговор #16 -: Януари 28, 2006, 21:19:13 pm »
Гостееее  :balk_163:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
тест бременност???
« Отговор #17 -: Януари 29, 2006, 11:45:57 am »
Гостееее,  :balk_21:
Ами така е, събота и неделя, скукаааа :twisted:
тест бременност???
« Отговор #18 -: Януари 30, 2006, 10:38:35 am »
Цитат на: Anonymous
ле ле ...тук вместо да помагате на готста ..го преварнахте на пазар :director:

Бързо един доброволец, докато не съм посочила да ходи да купи тест и бегом при нуждаещите се да им държи легенчето  :wink:
Аз мисля, че му се отговори на госта, даже и мнение получи във връзка с тестовете. Така че да ходи да си купи тест и отново - това е.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Anonymous

тест бременност???
« Отговор #19 -: Януари 30, 2006, 23:27:37 pm »
Благодаря на всички ви:)
Това е наистина един страхотен форум!Правих нов тест който показа отрицателен резултат:(
Но не мисля че е рано за тест :P
Пожелавам успехи на всички ви! :rainbow: