0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: С нова надежда за +++++++++++! 05.V-11.V.2008
« Отговор #160 -: Май 07, 2008, 10:26:39 am »
Здравейте и от мен момичета. Как сте?
Любе,мила,  и аз съм с кофти настроение.
Причина- нали по време на овуто си бях при мама, а мъжо- при неговата и май нищо не стана. Защото като се върнах на 04,05 веднага си направих ову тест- отрицателен, а на 28,04 и 29,04 беше с бледа втора черта. Дано нещо да е станало тогава, ама се съмнявам.
Оф, затрупана съм с работа.
Ще ви наблюдавам днес.
Чао муцки, целувам ви. :P
« Отговор #161 -: Май 07, 2008, 10:29:40 am »
ОЧАКВАЩИ   :bfp:

Dragica           28-29.04
anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
krasiko           09.05
Olimpia           9-10.05
ВиЛиЛи            9-10.05
Becu              10.05
power             10-11.05
veni_I_koci       11-12.05
Sof               13-14.05
svetal4y          13-14.05
nomine            15.05
hrisibg            22-24.05
Dgina             17-18.05
NOWILKA----------- 16.05

:00001754: 

ivaqna
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
Raliuna
tina_72
clevergirl
bibica
Vickson
Meggy
tancheto
malkoto_dqvolche
parsi
lqlyo
aleks

Преместих се при очакващи. Хайде,мацки, този месец само на мен ще ми дойде, така че започвам да ви чакам една по една да се хвалите с ++++. :grouphug: :youwoman:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #162 -: Май 07, 2008, 10:53:25 am »
Здравейте и от мен скъпи ми момичета, много много ми липсвахте.
Първо честита нова темичка - да ни е пълна с +++++
Любе мила дна голяма за теб  :bighug: :bighug: :bighug: защото тези дни не ми харесва настроението ти, но пък силни гунки и цулвки за теб и тичай при чичо док.
На всички лек и успешен ден, много работа ме чака тези празници ужас -  :balk_119: сега ще е здраво.
Май и аз ще съм с Новилка, ще чакам лелката днес или утре, защото симптомите са на яве, ужас с това но кво да направя.
Обичам ви всичките.
 :balk_21:

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #163 -: Май 07, 2008, 11:02:36 am »
ОЧАКВАЩИ   

Dragica           28-29.04
anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
krasiko           09.05
Olimpia           9-10.05
ВиЛиЛи            9-10.05
Becu              10.05
veni_I_koci       11-12.05
Sof               13-14.05
svetal4y          13-14.05
nomine            15.05
hrisibg            22-24.05
Dgina             17-18.05
NOWILKA----------- 16.05

ivaqna
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
Raliuna
tina_72
clevergirl
bibica
Vickson
Meggy
tancheto
malkoto_dqvolche
parsi
lqlyo
aleks

добро утро милички,аз се махнах от очакващи,защото днес лелката ме навести цели 3 дни по-рано,даже не можаж да се понадявам този месец.Какво става с моя цикъл вече не знам идва и си тръгва когато си поиска,абе кво да ви разправям- някакъв ужас е направо.

:bighug:на всички и много успешен ден!
07.10.2009
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #164 -: Май 07, 2008, 11:09:49 am »
След дългите празници днес отново трябва да сме на работа. На много от нас изобщо не ни се ходи, искаме да си стоим вкъщи и да си гледаме децата. Но и това ще стане някой слънчев ден и тогава ще искаме да ходим на работа, но няма  :D. Така че наслаждавайте се на работата, а след това ще се наслаждаваме и на най-прекрасната работа на света да бъдем МАЙКИ.[/center]

така ви завиждам на всички,че днес отново сте на работа.Аз вече повече от месец съм безработна и не мога да си намеря хубава работа,вече почнах да се отчайвам и почвам да си мисля,че направих голяма грешка като напуснах предишната работа ,без да съм си намерила нова.
07.10.2009
*
« Отговор #165 -: Май 07, 2008, 11:15:08 am »
След дългите празници днес отново трябва да сме на работа. На много от нас изобщо не ни се ходи, искаме да си стоим вкъщи и да си гледаме децата. Но и това ще стане някой слънчев ден и тогава ще искаме да ходим на работа, но няма  :D. Така че наслаждавайте се на работата, а след това ще се наслаждаваме и на най-прекрасната работа на света да бъдем МАЙКИ.[/center]

така ви завиждам на всички,че днес отново сте на работа.Аз вече повече от месец съм безработна и не мога да си намеря хубава работа,вече почнах да се отчайвам и почвам да си мисля,че направих голяма грешка като напуснах предишната работа ,без да съм си намерила нова.

power: не се притеснявай за това, ще си намериш нова. Наистина добре е човек преди да напусне да се подсигури с нова работа, защото и парите не са без значение, колкото и да не ми се иска, но все пак това вече е факт. Стискам ти палци много скоро да си намериш и да си доволна от нея и от шефове и т.н. А пък нали знаеш коя е най-важната работа за нас. Така че успех!

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #166 -: Май 07, 2008, 11:37:48 am »
Уфффф, искам дълга отпуска! Не издържам днес, а съм едва от 3 часа на работа!
power, не знам дали ти на нас - работещите завиждаш, ама аз на 100% ти завиждам на теб! Днес от сутринта съм във водовъртеж от скенери, принтери, ксерокси и нека не пропущам КОМПЮТЪРА!!! Избеснявам! След празниците се е струпала толкова много работа, че ми иде да вия! А съм едва в началото! И на всичкото отгоре циците ме болят адски много! Докато съм седнала забравям за тях, ама стана ли... тръгна ли да ходя...болката е неописуема!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #167 -: Май 07, 2008, 12:09:14 pm »
Здравейте,мои скъпи приятелки!!!

Днес настроението не е никак хубаво,но според мен се дължи на гадното време,което е наистина гадно.И на работния ден след дълга почивка. :xГадост!! Много ми се иска да пооправя настроението ви някак,но едва ли ще стане.То и на мен ми е леко натупорчено.Винаги последните 4-5 дни преди да ми дойде  много се отдавам на смели мечти и надежди.Ама пуста надежда, като умира последна.
Ифи,няма нищо мила!Само дано такъв цикъл да не се повтаря,защото може да говори за някой нередовен хормон.Но ако е еднократно не се плаши.
Хайде за сега толкова,пък после как. :D
*
« Отговор #168 -: Май 07, 2008, 12:37:07 pm »
Здравейте мацки как я карате  :wink:
Аз миналата седмица ходих при док. Няма бебче  :( Имам хормонален дисбаланс, в следствия на килограмчетата, които натрупах. Сега ще свалямеееееееее, няма как.

« Отговор #169 -: Май 07, 2008, 12:51:49 pm »
Галичка,успех в свалянето.Но мисля,че няма да е толкова трудно,като знаеш защо го правиш.
Аз като бях при д-р Даскалов преди около месец и стана въпрос нщо,че пушим и те с Мели веднга наредиха да ги спираме с мъж ми.От следващия ден двамата спряхме да пушим,от раз!!!А аз си пушех по кутийка-сериозна работа.
Та мисълта ми е,че в зависимост от мотивацията,понякога трудните неща не са толкова трудни.
Но никога не бих си простила,ако знам че със спирането на цигарите е можело да имаме бебче и 1 ден по-рано,а аз да не ги спра.
Та така,като ти пригладнее много,спомни си за какво го правиш и всичко ще е ОК.На мен за този месец без цигари дори не ми се е пропушило,нито веднъж!!!Чак ми е трудно да повярвам.
Но наистина човешката психика има уникална сила и възможности!Възползвай се от своите!!!
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #170 -: Май 07, 2008, 12:55:00 pm »
Здравейте, момичета, ама как може да сте изписали тоооооолкова много за 2 даже 1 ден!!!!! То не бяха коли, свекърви.... :))))
И така да се включа и аз за колите: Ифи, ако Jeep-a НЕ Е с мотор на мерцедес е пъъълен боклук!!!!! Харчи около 18, 19 на 100 и мотора се скапва за отрицателно време. Наши приятели си купиха такъв и ..... е много зле. Що пари за ремотни дадоха и пак не моат да го продадат. Хората си знаят и не купуват такъв. Из немските и испанските форуми със гледала..... мноооого го плюят. После ( въпреки че още не са продали гадния) си купиха втори Jeep с мотор на мерцедес вече и нещата са по-добре :)))) Въпреки че пак доста харчи - около 10, 12 на 100.
Мен също много ме кефи Jeep-a, но не бих си купила такъв никога! Засега си караме малки, сладки колички с милото, но сме решили че появи ли се бебчо, че и повече от едно искаме:))) ще си купим голяма кола, най-вероятно ще да е някой Джип или микробусче :)))))
« Отговор #171 -: Май 07, 2008, 12:57:24 pm »
Здравейте момичета,

През последната една седмица не съм писала във форума, за което се извинявам. Не бях в страната и нямах тази възможност да ви пиша, както и да ви подкрепям. Но, ето ме отново на линия.
Пожелавам на всички успешна седмица!!! Стискам палци на всички бебеправещи :)
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #172 -: Май 07, 2008, 13:09:33 pm »
И сега малко по темата на темата :)))

ОЧАКВАЩИ    

Dragica           28-29.04
anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
krasiko           09.05
ВиЛиЛи            9-10.05
Becu              10.05
veni_I_koci       11-12.05
Sof               13-14.05
svetal4y          13-14.05
nomine            15.05
hrisibg            22-24.05
Dgina             17-18.05
NOWILKA----------- 16.05

ivaqna
nezisgbg
Simoni  
lubaboiko
eveishan
Raliuna
tina_72
clevergirl
bibica
Vickson
Meggy
tancheto
malkoto_dqvolche
parsi
lqlyo
aleks

Аз се махам от списъка на очакващите. Не ми е дошло още, но с БТ 36,8 няма да ми се размине. Дано само да не подрани, че съм планирала да се прибирам в България за инцеминация следващия месец.
Освен това моето боледуване се оказа че си е доооооста сериозно и сега съм на антибиотик за 8 дена!!!!!!  8O, направо се изумих!!!!
Паралелно с подгитовката и провеждането на инсеминацията ще започвам бурна бизнес дейност в Бг :)))) Май няма да имам възможност и време да влизам във форума, но ще наминавам поне в неделя да ви чета:)
Започнах и диетата на Дюкан :))) Че и аз бая килца натрупах от хормонален дисбаланс!!!! Ужас!  Сега след като синхронизирахме хормоните трябжа да оправя и килограмите :))))))
Соф, тея гърди дето те болят, ха дано да е от успешно отразения график, даден ви от доктора :))))
Ами засега това е от мен :) Стискам ви палци на всички които чакате да се похвалите с ++++ резултат!
« Отговор #173 -: Май 07, 2008, 13:24:46 pm »
Много ви обичам и ви пожелавам нещо такова от все сърце!!!
« Отговор #174 -: Май 07, 2008, 14:23:07 pm »
ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗА ВАС!!!!

Да не забравя да ви кажа!!!В неделя ще ходя на една екскурзия до Троянския манастир!Там е тази чудотворна икона.Знайте,че ще се моля,колкото за себе си ,толкова и за вас!!!За съжаление не занм точно в колко часа ще съм там,но знайте че целият ден молитвите ми ще са с вас и за вас!!!От цялото ми сърце!!!

« Последна редакция: Май 07, 2008, 14:26:27 pm от ВиЛиЛи »
« Отговор #175 -: Май 07, 2008, 14:29:40 pm »
, мили мои!
Гледам, че яко сте се отприщили на тема коли! Ние пък с мойто искаме да си купим караванка - кола-къща, така навсякъде ще сме си у дома и ще можем всичко да събираме в нея - децата, кучето, котката...
Любе, какво е това настроение, мила? Не се отчайвай  :balk_21:
Галичка, съжалявам, толкова се надявах това закъснение да е от най-хубавите  :hug2:  А килограмите ще ги свалиш, няма страшно!
Соф, на мен пак ми мирише на нещо, с този гърдобол...  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Ха дано!!!
ВиЛиЛи, браво за цигарите! И аз от раз ги спрях, пущините, ама милото още ги мъчи. Радвам се на оптимизма ти и позитивизма, който излъчваш,   :bighug: Благодаря за молитвата!
Don't worry, be hippy
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #176 -: Май 07, 2008, 14:48:18 pm »
Привет и от мен след дългата почивка май на никой не му се ходи наработа а? Аз съм вече втора година по майчинство пък още не ми се започва работа. Пък и не бързам нали все още се надявам на :bfp: не знам на мен поне работата не ми липсва имам си занимавка и то голяма пожелавам я на всички. Е разбира се радвам се и на тези който си обичат работата и с нетърпение чакат да минат почивните дни, но си мисля че те са значително по малко а? Целувки и :bfp1:+ :bighug: за всички.

*
« Отговор #177 -: Май 07, 2008, 15:12:45 pm »
Здравейте
Добре дошли на всички които не са влизаали отдавна.Съчувствам на всички, на които не им се работи.Аз от февруари съм в къщи и уж правим бебе.
Соф,стискам ти палци.Тебе те следя много че заедно ни идва всеки път тъпата гостенка.Мен започнаха да ме болят по късно гърдите този месец
та да видим.
Абе късмет на всички
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #178 -: Май 07, 2008, 15:29:10 pm »
svetal4y, ВеТи, ха ДАНО да сте прави! Аз не смея да се надявам... Въпреки, че обикновено гърдите започват да ме болат около 3-4 дни преди цикъл, а сега са започнали... още от миналата седмица! Все пак онова за Надеждата...

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #179 -: Май 07, 2008, 15:39:05 pm »
Ха, дано Соф, ха дано..От сърце ти пожелавам.