0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: С нова надежда за +++++++++++! 05.V-11.V.2008
« Отговор #120 -: Май 06, 2008, 19:20:34 pm »
Ифи,ти направо кръвен ли мислиш да направиш?За по-сигурно?Ми кво пък,нищо не губиш.Поне няма да се чудиш всяка една минута-сега защо усещам това,сега защо не усещам онова...И разни такива гадни,затормозяващи мисли.А иначе,нали си знаеш,че ние сме с теб.

Пък и ХАЙДЕ!!!!Тази седмица още нямаме ++++резултат.Време е някой да се похвали.

Аз се чудя Симони къде зачезна.Почти всички,дето бяха по разходки,се завърнаха и се отчетоха,а нея нещо никаква я няма.Да не би да крие нещо хубаво?!?А дано де!
« Отговор #121 -: Май 06, 2008, 19:24:08 pm »
Гледахте ли БТВ Новините?Даваха едно бебенце,днес родено и кръстено Геортия,ама с толкова много косичка!!!ЛееееееЛеееееее!!!!!!!! :D 8O

Наскомимиииииииииииии,видях тееееееее!!!!!!!!Не се крий ей!!!!!!!!Казвай какво става с теб!!!!
« Последна редакция: Май 06, 2008, 19:26:00 pm от ВиЛиЛи »
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #122 -: Май 06, 2008, 19:28:06 pm »
Не не кръвен защото то ако е станало нещо е от миналия месец и вече уринен тест би отчел според мен. Знае ли човек - само два дни ми тече - що пък да не се надявам  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #123 -: Май 06, 2008, 19:39:27 pm »
Ифи,  :crossfingers:
ВиЛиЛи, ха дано, 4ул те Господ. Той милия така иска да е вуй4о и така се надява :)
Наистина Симони, Бисер4е ги няма. Дано вси4ко да е наред при тях и да ни изненадат
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #124 -: Май 06, 2008, 19:43:58 pm »
Здравейте, милички!
Аз най-сетне се завърнах от дългото пътуване и госктуване при мама.
Мъчно ми е сега за родния край, за Дунава, спокойствието, но пък вие много ми липсвахте и само ви мислех.
Утре ще гледам бързичко, бързичко да изтичам да си платя нета, че нали ни нямаше на 29-ти и 30-ти и утре може би ще е последен шенс.
Защото милото ме заплаши и наистина не е заръчал на баща си да плати нета, ама аз ще се оправя.
Какво ще правя без вас - той да си ревнува колкото иска. :wink:
Много, много ми лиспвахте и само чаках да дойде днес, да си пусна компютъра и да видя многото щастливи новини.
Ца съжаление не можах да ви изчета, (утре ако успея на работа), че и сега се крия от милото ( мисли си, че пращам смс-си на приятелите). :wink:
Радвам се искрено за бебенцето и стискам палци за най-спокойните и щастливи девет месеца.
Ифи, стискам палци за утрешния тест и хайде, не се бави много, че ще се побъркам така от чакане на вашите тестове.
на всички, милички, желая този месец да е най.хубавия - все пак това е най-хубавия месец( не че защото съм родена през май, ама не си ли е така :lol:)
Ще видите как в най-прекрасния месец ще се случи нашето дългоочаквано чудо.
Дано и при мен да се наредят нещата, та да се зарадвам за рождения си ден, нищо че е след три дни, то може и на патерица да си имам подарък:lol:
Стискайте ми палци - тия дни ще си пускам вече омразните щитовидни хормони и дано вече всичко е наред и аз да мога да се впиша в списъчето на ловуващите, че ми омръзна вече това пазене :x :x :x
Мисля в понеделник да ходя и при д-р Даскалов, че да се почват вече тези фм, снички и т.н.
Малко ме е страх от неизвестността, но пък крайно време е да се насоча към специалист, че тези по каса вече ми взеха нервите.
та това е, милички, от мен.
Много ви прегръщам и за съжаление не мога да се включа в темата ви, че не съм ви прочела и да не взема да се изцепя с нещо казано вече или неподходящо :)
Целувам ви сладко, сладко и ще се опитам пак да ви видя тази вечер, че милото вече много взе да ми лази по нервите с това каране и следене дали съм във форума.
Цунки и до после.

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #125 -: Май 06, 2008, 19:49:39 pm »
Ифи направо утре пускай тест и не ни дръж в напрежение,че аз лично ще врътна. :D
Вилили ти много нависоко си се нацелила в това Ферари-пожелавам ти да си го купиш пък за бебетата ще си купиш отделно един микробус/не се шегувам-ами от сърце ти го желая/. :blowingdust:--- :bori_011: :bori_012: :bori_015: :bori_016: :bori_008: :bori_017: :bori_018: :bori_019: :bori_020: :bori_021: :bori_022: :bori_023:

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #126 -: Май 06, 2008, 19:53:56 pm »
naskomimi Дано да получиш най-хубавият подарък желая ти го от сърце  :bori_007: :bori_004: :bori_005: :bori_002: :bori_011: :bori_012: :bori_015: :bori_021: :bori_020: :bori_019: :blowingdust:
parsi Ами като го направя сутрината веднага ще докладвам вечерта защото в работата ни е забранен нета  8O 8O 8O Макар че знам резултата - просто ще го направя за да ми се махнат бръмбарите от главата  :oops:
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #127 -: Май 06, 2008, 19:56:59 pm »
Хм стана ми смешно колко си приличат двата ни последно поста  :P :P :P
« Отговор #128 -: Май 06, 2008, 19:58:45 pm »
То нали бебчето е запланувано за преди 2 години :(,та трябва да стане всеки момент :? и аз няма да имам време да му се порадвам.
А иначе е Маккларън,но много ти благодаря за сърдечните пожелания - да ти се връща!!!!
Ифи-утре сутринта пиш,и после да докладваш веднага!!!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #129 -: Май 06, 2008, 20:11:46 pm »
Хм стана ми смешно колко си приличат двата ни последно поста  :P :P :P

Благодаря ви, милички, може пък да е за хубаво! :wink:
Прегръщам ви силно! :youwoman: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #130 -: Май 06, 2008, 20:45:25 pm »
Айде пак здрасти докатоо чакам вечерята да стане.НЕска зълвата готви.Не се случва толкова често, да не вземете да ми завидате на идилия и със зълва и със свеки.Щот със свекито повече се разбираме.
Наскомими, добре дошла отново.Надявам се че си си починала добре.
Симони наистина я няма доста отдавна- може и тя да е хукнала по гори и поляни а може и да има хубава вест.Ще се чуе накрая.
Любе,, и аз мисля че джипките се карат по-лесно.Ама аз трудно паркирам.Та затова се радвам на витарата щот къса.
А Тундрите и Доджовете и другите ми ти там горили им се кефя многоо но само отстрани.НЕ се наемам да ги паркирам освен на стадион.Хихихи.
Но на теб определено ти пожелавам от сърце скоро да ти се наложи да си купиш такъв пикап- за да возиш багажи колички и дечурлига.Така че събирай пари... :balk_21:
*
« Отговор #131 -: Май 06, 2008, 20:47:23 pm »
Ифи, прощавай мила.Аз съм толква ентусиазирана.Извиних се че темата не е типично женска ама тук мнгоо фенове се оказаха.Сори, че така къаръшката си улучила в неподфходящото време да четеш.
А с мъж за коли нали знаеш че трудно се спори.Все едно той да ти каже каква боя за коса да си купиш
Апропо на теб щом толкова ти щипе по-добре си купувай безамонячни.Явно си с деликатен скалп.
« Отговор #132 -: Май 06, 2008, 20:52:42 pm »
Леле момичета не мога да ви изчета.
Аз само за това намирам време напоследък:(
Първо: ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ! Със здраве да си носите името:)
Тук си е съвсем нормален работен ден, а на всичкото отгоре бях и в командировка. Офффф този месец май ще е като предния, претрупан.
Мен можете да ме махнете от ловуващите, а в очакващите нямам какво да правя, нещо ми се изгуби О!
everything_possible, благодаря ти мила, че си ме прибавила и мен в списъчето в началото!
Дано ти е лека ръката, с този прекрасен дизайн, и се напълни темичката с ++++++!
Успех момичета:)
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #133 -: Май 06, 2008, 20:53:29 pm »
Ифи, прощавай мила.Аз съм толква ентусиазирана.Извиних се че темата не е типично женска ама тук мнгоо фенове се оказаха.Сори, че така къаръшката си улучила в неподфходящото време да четеш.
А с мъж за коли нали знаеш че трудно се спори.Все едно той да ти каже каква боя за коса да си купиш
Апропо на теб щом толкова ти щипе по-добре си купувай безамонячни.Явно си с деликатен скалп.
Не сладур - МНООГО съм руса - а там няма как да не щипе  8) :balk_101:
А бе то е ясно - джип ще е но от последната обиколка премина на форд човека  :balk_90:
*
« Отговор #134 -: Май 06, 2008, 20:56:33 pm »
То нали бебчето е запланувано за преди 2 години :(,та трябва да стане всеки момент :? и аз няма да имам време да му се порадвам.
А иначе е Маккларън,но много ти благодаря за сърдечните пожелания - да ти се връща!!!!
Ифи-утре сутринта пиш,и после да докладваш веднага!!!
:oops: :oops: :oops:-ужас-излагация :D

*
« Отговор #135 -: Май 06, 2008, 21:00:19 pm »
А бе то е ясно - джип ще е но от последната обиколка премина на форд човека  :balk_90:
[/quote]
Еее,ако беше моя мъж как щеше да ти се израдва :DТой толкова обича руси мацки,а пък не е случил на такава. :D
Но поне какво беше-"русо гладно нема" :wink: :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #136 -: Май 06, 2008, 21:02:41 pm »
Айде лека , че аз утре ставам в 5ч.сутринта вие какво си мислите. :( Нали се движа с пешеходката.

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #137 -: Май 06, 2008, 21:05:12 pm »
Еее,ако беше моя мъж как щеше да ти се израдва :DТой толкова обича руси мацки,а пък не е случил на такава. :D
Но поне какво беше-"русо гладно нема" :wink: :lol: :lol: :lol:
[/quote]

Бе то добре че е блондора  :P :P :P Иначе съм като гарван
« Отговор #138 -: Май 06, 2008, 21:49:35 pm »
Аз пък да ви кажа като сте се разговорили за свекърви,колкото и да не им се вярва на всички аз със мойта се разбирам толкова перфектно че някой който не ни познава мисли че сме майка и дъщеря.В крайна сметка няма какво да делим толкова.За нея най-важно е че се разбираме със сина й. :wink:
Късметлийка  :balk_600: Моята не е лоша, ама свекъра има едни разбирания....пък свекито го слушаааа и става тя една...  :?

Iffi.13, джиповете са ми слабост, признавам си  :oops: Преди време имах Мицубиши Паджеро. След него смених доста колички, ама джипа си е джип  :P Да ви препоръчам един модел- Шевролет Каптива ;) Моя братовчедка го има и е върха  :)

« Отговор #139 -: Май 06, 2008, 21:54:14 pm »
В тая женска тема има ли изобщо някоя дама,
която да не е фен на коли или джипове?
Ама нали знаете,то е казано:
 Господ събирач!
 :lol: :lol: :lol: