0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: С нова надежда за +++++++++++! 05.V-11.V.2008
« Отговор #100 -: Май 06, 2008, 15:10:13 pm »
Вилили, предлагам ти да си потърсиш нещо с повече сянка.Да не ревеш после... :D :D :D
:D :D :DНеееееееема се плашиш за мен.Аз по рождение си имам 1-2 бои,та слънчо хич не ме плаши.Като ида на плаж и съм като пържола-само се обръщам,та да е равномерен загара и да не остана някъде алангре. :D :D :D
Браво,за свекито.Ми редно е от време на време и те да се държат адекватно!!
« Последна редакция: Май 06, 2008, 15:12:19 pm от ВиЛиЛи »
*
« Отговор #101 -: Май 06, 2008, 15:13:18 pm »
Ами аз не съм от тези които има за какво да се оплакват от свеки.Случила съм.За което съм много благодарна.
« Отговор #102 -: Май 06, 2008, 15:18:51 pm »
То и аз не се оплаквам от моята-ВЕЧЕ.
Ама в началото имаше тя доста трески за дялкане и  :oops: :oops: :oops:аз ги издялках.
*
« Отговор #103 -: Май 06, 2008, 16:01:26 pm »
Аз пък да ви кажа като сте се разговорили за свекърви,колкото и да не им се вярва на всички аз със мойта се разбирам толкова перфектно че някой който не ни познава мисли че сме майка и дъщеря.В крайна сметка няма какво да делим толкова.За нея най-важно е че се разбираме със сина й. :wink:

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #104 -: Май 06, 2008, 16:14:10 pm »
Ще се застрелям ! НЯМА ОТЪРВАНЕ от джипове... Сега с милото сме в процес на избиране и като гледам и тук как се нищи темата ми иде да се гръмна  8O 8O 8O. При нас надделя май джипа - JEEP но минахме през всички възможни автомобили и само като чуя тема за автомобили ми става злеееееее, а като ви видях и тук за кво си лафите простоооо  :bonk: :BangHead: :BangHead: :BangHead:
*
« Отговор #105 -: Май 06, 2008, 16:20:16 pm »
Ифи - явно днес ти е ден мила :wink:

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #106 -: Май 06, 2008, 16:23:04 pm »
Няма що!!! 8) Сега любимия пак е по огледи - вика ми да ходя с него обаче на мен верно ми писна и отврям, форумчето и ЧЕЕЕСТИТООО! Е какво пък толкова - поне това ме разсмя добре! :balk_160: :balk_161: :balk_47: :balk_48: :balk_70:
« Последна редакция: Май 06, 2008, 16:25:05 pm от Iffi.13 »
*
« Отговор #107 -: Май 06, 2008, 16:25:29 pm »
хахахаха Ифи,на каръщина ти е тръгнало... :) Ние преди няколко месеца също много спорихме за това ,джип или лимузина да си вземем...Аз исках джипа,пък моичкия искаше нещо класово... Той надделя в крайна сметка,но и моя ред ще дойде все някога..

Светалчи,аз като видя на живо тези коли и не се срамувам да разпитвам собствениците им.. :) Същия кадилак спира пред офиса ни и аз най безсрамно си го огляждах и отвън и отвътре.Собственика дойде и ме пита какво правя там.. ?! :) Аз му казах че съм голям фен на колата му и той ми я отвори...Леле онемях!!! Вътре си е лукс братче ,нищо общо с едновремешните пикапчета ..Бял кожен салон,на облегалките тфт монитори,мани мани...Опасен е.. А как си харесвах Тойота хайлукс и като видях една до друга паркирани хайлукса и тундрата ,хайлукса изглеждаше като детска играчка... :)  И тогава си казах е това е машината...След това разбирасе видях и Тръка на Дженерал моторс,гумите му бяха високи до половината на нашата кола.. :) Общо взето като минахме покрай него успях да видя само тях и ауспуха... Та така с моята страст,искам да си купя един такъв и да се прибера в провинцията ,да си го карам.. а колкото до управлението,аз съм карала камион на Мерцедес и трябва да ти кажа ,че ми беше доста по-лесно отколкото старото ни голфче..

Опс ,май се поувлякох..
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #108 -: Май 06, 2008, 16:30:32 pm »
хахахаха Ифи,на каръщина ти е тръгнало... :) Ние преди няколко месеца също много спорихме за това ,джип или лимузина да си вземем...Аз исках джипа,пък моичкия искаше нещо класово... Той надделя в крайна сметка,но и моя ред ще дойде все някога..
Е и аз искам Ауди ама моя човек се е запънал на Гранд чероки и тва е. Аудито - новичко, лъскаво а тая гигантска пущина е стара като света и харчи като змей ама май туй ще е  :croc:
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #109 -: Май 06, 2008, 16:40:29 pm »

Ще почерпя от твое име.

Много благодаря.
Благодаря ви и за пожеланията.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #110 -: Май 06, 2008, 16:42:29 pm »
Но понеже нямам възможности ,за такива машини ,аз се придвижвам с най- яките други възможни :) :lol: :P

Това ми хареса. И аз се задоволявам с тези възможности. :lol: :lol: :lol:
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
« Отговор #111 -: Май 06, 2008, 16:51:18 pm »
Леле утре съм на работа...така не ми се ходи вече особено след тая отпуска,която ми дойде много добре. :xВсе се надявам да става вече бебчо,че да не се мерна две години. :)

*
« Отговор #112 -: Май 06, 2008, 16:51:58 pm »
Леле утре съм на работа...така не ми се ходи вече особено след тая отпуска,която ми дойде много добре. :xВсе се надявам да става вече бебчо,че да не се мерна две години. :)

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #113 -: Май 06, 2008, 16:55:29 pm »
Ще дочакаме момента мила!!!! И по цял ден ще си разхождаме бечетата а нощем ще ги дондуркаме молейки са да заспят поне за час та и ние да отморим  :bori_003: :ironing: :hangclothes: :bighug: 
« Отговор #114 -: Май 06, 2008, 17:10:38 pm »
Нещо взе много да ми запецва форума,като се опитам да публикувам пост.

А да знаете и аз от кога чакам да изляза в дълги болнични и после в майчинство!!!Вярно,че паричките ще са по-малко,но ми се иска още като разбера,че съм бременна и да си остана вкъщи.А сега както идва лятото-идеално ме устройва :oops: :) :oops:

А иначе одеве се опитах,но неуспешно да ви покажа каква е мойта страст.Аз съм вманиачена малко в насока "Бързи и яростни".И като изключим факта,че нямам пари за тази играчка,не бих си я купила,защото изобщо не става за возене на бебче! :) :?Е,аз така се успокоявам,че не си я купувам.И,че няма да си я купя./Дано да се публикува тоя път :( :? :x/
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #115 -: Май 06, 2008, 18:42:03 pm »
До сега правих онези безумни женски процедури с обезкосмяването, боядисването и прочее неща които така ненавиждам - КОГА ЩЕ СПРЕ БОЛКАТА ....  :balk_96: :balk_101: :balk_153: едното боли адски а другото щипе нечовешки. Ама пък после нали ше съм хубава  :balk_111: :balk_102: :balk_95:
*
« Отговор #116 -: Май 06, 2008, 18:43:29 pm »
Здравейте моми4ета!
чЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИ4КИ ИМЕННИЦИ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
Аз да ви по4ерпя, днес братлето ми е именник

« Отговор #117 -: Май 06, 2008, 18:47:44 pm »
!
Първо: Дани, отново си се справила перфектно с новата тема! Браво и дано да ни е на късмет!
Второ: Честит празник на всички, които празнуват! Честит имен ден на именниците, с пожелания за много усмивки, любов и сбъднати мечти!
Трето /за щастие/: Бебенце, честито, мила! Лека и усмихната бременност и здраво бебче след  :cloud9:! И повличай яко крачета!
Ивка, и ти мила почвай от сега с крачетата, щот съм сигурна, че след няколко дена втората чертичка ще е доста тлъста!
Исках много неща да ви кажа, ама докато ви прочета, забравих на коя какво...  :oops: Надявам се да не ми се сърдите много!
Целувам ви всички и хубава вечер!!!
Don't worry, be hippy
« Отговор #118 -: Май 06, 2008, 18:55:22 pm »
ВеТи,здравей-къде се изгуби толкова време?Навъртай се по-честичко насам.

Неши,да ти е живо и здраво братчето,и дано много скоро да го направиш вуйчо!!!МММММММММ и мерси за почерпката.Давайте да ни се черпим така преди да сме забременели,защото после като се преместим в другата тема,храната ще е тема-табу.Защото иначе мъжлетата ни ще са като финикийци между магазините. :lol:

Ифи,такова е.Няма начин,трябва да им се харесаме на околните,то даже повече на самите нас.Ама трябва да се борим всеки ден на фронта на красотата и да изстрадваме с много болка,кръв,пъпки,косми и.......всичко. :lol: :lol:
« Последна редакция: Май 06, 2008, 18:57:07 pm от ВиЛиЛи »
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #119 -: Май 06, 2008, 19:05:43 pm »
Ифи,такова е.Няма начин,трябва да им се харесаме на околните,то даже повече на самите нас.Ама трябва да се борим всеки ден на фронта на красотата и да изстрадваме с много болка,кръв,пъпки,косми и.......всичко. :lol: :lol:
Много е досадно и много боли...
Аз още не съм с осмелила да си направя тест  :oops: Обаче тези гърди дето така ме болят толкова дълго - по никое време ... още.. ще взема утре сутрин да пусна един - ей така  :oops: :oops: :oops: Пък каквото тест покаже  8)