хахахаха Ифи,на каръщина ти е тръгнало...
Ние преди няколко месеца също много спорихме за това ,джип или лимузина да си вземем...Аз исках джипа,пък моичкия искаше нещо класово... Той надделя в крайна сметка,но и моя ред ще дойде все някога..
Светалчи,аз като видя на живо тези коли и не се срамувам да разпитвам собствениците им..
Същия кадилак спира пред офиса ни и аз най безсрамно си го огляждах и отвън и отвътре.Собственика дойде и ме пита какво правя там.. ?!
Аз му казах че съм голям фен на колата му и той ми я отвори...Леле онемях!!! Вътре си е лукс братче ,нищо общо с едновремешните пикапчета ..Бял кожен салон,на облегалките тфт монитори,мани мани...Опасен е.. А как си харесвах Тойота хайлукс и като видях една до друга паркирани хайлукса и тундрата ,хайлукса изглеждаше като детска играчка...
И тогава си казах е това е машината...След това разбирасе видях и Тръка на Дженерал моторс,гумите му бяха високи до половината на нашата кола..
Общо взето като минахме покрай него успях да видя само тях и ауспуха... Та така с моята страст,искам да си купя един такъв и да се прибера в провинцията ,да си го карам.. а колкото до управлението,аз съм карала камион на Мерцедес и трябва да ти кажа ,че ми беше доста по-лесно отколкото старото ни голфче..
Опс ,май се поувлякох..