0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравей mpiaтова значи 0в календар но детенцето е при мен и ми е сменило езика без да видя. Извинявам се за което.
Не е нужно-просто ми стана интересно!
Добро утро на всички. Аз наистина сега ще пека агнешко. Искам да ви почерпя - днес имам имен ден, но не знам как да ви изкарам тук разни вкусотии. Хайде заредете се с хубаво настроение и да е много хубав деня!
Нещо на последък ми се губят Бисерче и Игълче,дано всичко да е наред при вас момичета ВЕСЕЛ ПРАЗНИЧЕН ДЕН ПЪЛЕН С МНОГО УСМИВКИ И ГОТИНИ ЕМОЦИИ!
На мен пък ми се губи Натали!? Отдавна не се е появявала тука... Дано да е тя скритата лимонка този месец!
Меги,гледам че и вие като нас здраво работите по въпроса :wink:Хайде този месец,изпълнен с хубави празници,да е нашият
Любекс, я да зарязваш това черногледство! Ако ще те успокои, при мен също БТ не е показателна за О. На УЗ доки доква О на 14-16 ден, а графиката ми не мърда и БТ не се покачва. Вземи да кръстосяш следващия месец фоликуметрия и тестове за О и ще видиш, че имаш овулация! Ааааааа, това настроение "Титаник" изобщо не е за теб!