0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Коя клиника да изберм за ICSI +TESE???
« -: Май 05, 2008, 20:37:06 pm »
 :( Неможем да решим на коя клиника да се спрем.Молим за помощ.
« Последна редакция: Май 05, 2008, 21:33:37 pm от milmom »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Коя клиника да изберм за ICSI +TESE???
« Отговор #1 -: Май 05, 2008, 21:58:17 pm »
Мила Milmom, едва ли някой тук ще се ангажира да те упъти на 100% към определена клиника.
Всеки може да ти даде съвет и да сподели лични впечетления от клиника или доктор, но решението е единствено и само ваше.А и досега в сайта е изписано доста за доволни или не от клиники и лекари.
Пусни търсачката като напишеш имена на доктори и чети:)
Има значение разбира се откъде сте?С какво време разполагате- ако изберете клиника далече от вашето населено място?Колко можете да чакате ако изберете определен лекар но нямя свободни часове за близките месеци??????
Много въпроси над които трябва да помислите.
Ако не те притеснява, напиши малко повече за теб/вас.
Аз правих моето инвитро и години по късно ИКСИ във АГ Варна и въпреки неуспеха засега оставам пак там за следваша процедура наесен, но бих се доверила и на д-р Стаменов, макар никога да не съм се срещала с този човек наживо.
Немога да ти дам съвет а само да ви пожелая да намерите своето место и да се похвалите с успех.
Желая ви го от сърце.
*
« Отговор #2 -: Май 06, 2008, 07:48:25 am »
Аз бих посъветвала първо да попиташ GOOGLE къде точно се прави и TESE. Със сигурност зная за клиниката на Щерев, но предполагам, че се прави не само там. Успех и разкажи после как е минало!
*
« Отговор #3 -: Май 06, 2008, 08:37:09 am »
В АГ Варна се прави ТЕСЕ също.
« Отговор #4 -: Май 06, 2008, 18:02:47 pm »
Имах предвид отзиви за някоя клиника
« Отговор #5 -: Май 06, 2008, 18:16:41 pm »
Аз мога да ти кажа,но е много дале4 . за Испания,IVI Мадрид.Ина4е сам доволна.
« Последна редакция: Май 06, 2008, 18:20:16 pm от kandela »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #6 -: Май 06, 2008, 18:36:36 pm »
В Център "Надежда" също се прави ТЕСЕ, в Солун също.

Определено трябва ембриологията да е на ниво!

Късмет! yahoo_17

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #7 -: Май 06, 2008, 23:20:21 pm »
В МЦ "София" също се прави ТЕСЕ.
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки
« Отговор #8 -: Май 07, 2008, 23:00:57 pm »
ние правихме в клиниката на Щерев и сега ни предстои ИКСИ със замразени човечета,д-р Бъчваров прави биопсията и смятам,че е много добър и изключително внимателен
*
« Отговор #9 -: Май 08, 2008, 16:14:59 pm »
Ние сме правили един опит в Репробиомед, при Табакова - ИКСИ/Тесе - където не те съветвам да ходиш!
Два опита в АГ Варна - биопсията я прави д-р Амар, а оплождането д-р Александров. За там съм  с две ръце!!! :lol:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #10 -: Май 08, 2008, 16:27:01 pm »
зависи от кой град си. ако Варна ти е по-близо, отиди във Варна при д-р Александров.
ако София ти е по-близо, изборът е по-голям.

ICSI+TESE правят и в клиниката на д-р Владимиров. доколкото знам, там биопсията се прави от д-р Кацаров.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!