0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пак за тестовете???????????
« -: Май 07, 2008, 12:40:42 pm »
Имам един въпрос и той е- винаги съм била с много редовен цикъл(31-32 дени), никога не ми закъснява ли идва по рано. Този месец трябваше да ми дойде или на 4 или на 5 май, но не ми дойде. На 6 май правих тест за бременност и резултата беше отрицателен, а имам симптоми като болезнени и напрегнати гърди, апетита ми се е позасилил, пишками се по често (дори и всяка нощ, което до сега не е било), освен това усещам леко сутрешно гадене когато стана. Move ли да е рано а тест и кога да опитам пак?
* забравих да кажа, че скоро бях на преглед и съм напълно здрава

Благодаря ви предварително момичета, радвам се че ви има!   :bighug:
 :bfn1: или  :bfp:
Re: Пак за тестовете???????????
« Отговор #1 -: Май 07, 2008, 12:43:54 pm »
  Дай боже чудото да е станало! Когато бях бременна теста ми отчете положителен резултат на 4 ден от закъснението , така че изчакай още малко! А най - добре направи кръвен тест! Стискам палци! :wink:
« Отговор #2 -: Май 07, 2008, 12:49:53 pm »
Мерси миличка  :kiss:   Но за кръвния тест е малко трудно, защото в момента не съм си в България. Както каза ще изчакам още няколко дена и ще направя друг тест.
« Отговор #3 -: Май 07, 2008, 12:53:03 pm »
Дано да е станало стискам ти силно палци...Аз също съм в подобно положение като твоето...На мен трябваше да ми дойде на 2-3 май и до днес лелка няма...вчера на теста ми се стори че има една мноооого бледа черта ама мъжо каза че си я измислям и че нищо не вижда..Направих друг,който за съжаление е отрицателен...та си чакам...имам чувството че всеки момент ще ми дойде ама не идва пущината и тва е та ме мъчи този неизвестност...В петък мисля пак да пробвам ако не е дошло...
« Отговор #4 -: Май 07, 2008, 13:29:38 pm »
Докато не  е дошла гадината все още има надежда!!!Бъдете спокойни и мислете позитивно.И Четвъртък - Петък направете по още един тест.Ние ви стискаме палци,а на вас оставяме добрите новини!Дано!!!!!!
« Отговор #5 -: Май 07, 2008, 13:35:09 pm »
Мерси ВиЛиЛи...Дано,че вече душичката ми не издържа да се лута в тая неизвестност.Днес ми е 37 ден от цикъла и направо ще лудна вече...
« Отговор #6 -: Май 07, 2008, 13:47:10 pm »
lorencheto това за чертичката ми е познато и на мен така вчера ми се стори, а мъжа ми не я видя също като при теб  :oops: Дано всички имаме късмет и този месец и се похвалим с дълго чакания + резултат!
  :eggsperm: :bfp: :babyflips:
*
« Отговор #7 -: Май 07, 2008, 16:10:04 pm »
Много ми е познато това с чертичките, миналият месец направих над 10 теста, какво да направя като постоянно виждах втора черта, съпругът ми не.Но на вас ви пожелавам следващият тест да е с две хубави чертички.Успех!
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
*
« Отговор #8 -: Май 07, 2008, 17:37:55 pm »
Момочета това което чета тук е точно това което става и с мен
, и на мен трябваше да ми доиде на на 2-3 но до днес нищо. Около дата на която трябваше да ми доиде ме боля корема и яйчниците и после нищо. От снощи забелязахмалк розово зацапване. Вчера сутринта си правих тест и беше -------. кажете какво да правя
« Отговор #9 -: Май 07, 2008, 19:05:30 pm »
Rodi,  а по принцип редовен ли ти е цикъла? Случвало ли ти се е и друг път да ти закъснее?
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #10 -: Май 07, 2008, 20:03:05 pm »
И аз съм в това положение.Според средната продължителност на МЦ трябваше да ми дойде на 4.05, ноо няма нищо още. :(Теста е ---
*
« Отговор #11 -: Май 07, 2008, 20:12:20 pm »
Aми по - принцип ми е редовен, а и сега нямам никакви симпртоми че ще ми доиде. преди даже и гердите не ме боляха а сега направо е ужас.Какво да правя
*
« Отговор #12 -: Май 07, 2008, 21:10:52 pm »
Лелеееее, стискам ви палци на всички, милички, въобще да не ви идва, много ми се иска. Докато я няма пущината има надежда, повторете теста след няколко дни, а ако имате възможност най-добре пуснете кръвен. Успех ви пожелавам :-)

« Отговор #13 -: Май 07, 2008, 23:04:37 pm »
На всички :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #14 -: Май 07, 2008, 23:09:57 pm »

Мила, според мен си бременна! вси4ки тези симптоми не са като за менстр.Сигурна съм,4е след 3-4 дни теста ти ще е пол. :P :P :P :bori_003: :bori_006: :bfp:
*
« Отговор #15 -: Май 07, 2008, 23:16:04 pm »
Aми по - принцип ми е редовен, а и сега нямам никакви симпртоми че ще ми доиде. преди даже и гердите не ме боляха а сега направо е ужас.Какво да правя
ами защо не кръвен тест? хайде мацко  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
« Отговор #16 -: Май 08, 2008, 16:16:45 pm »
Здравейте момичета...Днес лелка няма още ама и теста си е болезнено отрицателен...преди малко го правих ама няма и няма. Кръста ще ме скъса от болки вече 4-5 дни,ама ни гадината е тука нито положителния резултат :balk_145:
*
« Отговор #17 -: Май 08, 2008, 16:24:39 pm »
Здравейте момичета...Днес лелка няма още ама и теста си е болезнено отрицателен...преди малко го правих ама няма и няма. Кръста ще ме скъса от болки вече 4-5 дни,ама ни гадината е тука нито положителния резултат :balk_145:
Недей да плачеш миличка-нали лелка няма.Колко дни ти закъснява? :bighug: :bighug: :balk_21:

« Отговор #18 -: Май 08, 2008, 16:26:33 pm »
Ами на 32-33 дни ...Днес ми е 38 ден вече
*
« Отговор #19 -: Май 08, 2008, 16:58:18 pm »
А защо не направиш кръвен тест?
На мен още на 1 ден след закъснението Шуър чек ми даде много бледа втора чертичка. Аз не чаках и минута, беж към клиниката за кръвен и той ми потвърди бременност. Успех