0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте!
На 07.04.2008 беше моята лапароскопия т.е на 10-я ден от цикъла ми. Мисля си да ли е възможно да е станало чудото но разума ми казва, че е малко вероятно но все пак има неща който ме озадъчават и не спирам да мисля за това. От близо две седмици ме боли кръста, чувствам се отпаднала, спи ми се, а и вечер имам лека темп. По принцип цикъла ми е около 35 дн но сега вече е 41-я ден. Моят лекар е далеко чак в Плевен. Толкова много искам да съм бременна, че се стахувам от разочарованието, което ще дойде след М.

И да ви кажа как мина моята лапароскопия т.к. не съм писала. Имало е много сраствания /явно от предната коремна операция/, тръбите са проходими и яйчниците стимулирани.

Кажете си мнението момичета какво мислите, възможно ли е да има бременност или не. Принципно възможно ли е?
*
Re: Бременност след лапароскопия - възможно ли е?
« Отговор #1 -: Май 08, 2008, 18:22:05 pm »
Всичко е възможно.
Тест правила ли си?
« Отговор #2 -: Май 08, 2008, 18:51:22 pm »
Да, преди 2-3 дни но вечерта и показа, че е отрицателен.
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #3 -: Май 09, 2008, 09:12:43 am »
Теста - рано сутрин и то с първата урина. Вечерта може и да не отчете. Аз правих един така през деня и ми показа <->, пък всъщност не било съвсем така.
Успех и дано да се сбъдне мечтата ти  :bfp: :crossfingers:
« Отговор #4 -: Май 09, 2008, 19:38:48 pm »
 :balk_144: Днес ми дойде М. С надежда почвам нов цикъл.
julia_m  Благодаря ти за позитивните думи.
*
« Отговор #5 -: Май 11, 2008, 12:07:24 pm »
Simply, не бива да се притесняваш, защото когато яйчниците са "пипани"  е нужно малко време да се регулира функцията им. Следващия цикъл пак може да имаш "странности" в цикъла, но всичко ще се нормализира!