Здравейте момичета:)
Първо, аз не пия нищо, защото нямам диагноза и според мен не е редно да ми се дават хормони, в доза преценена на око от лекар който и понятие няма от ендокринология.
Както вече написах, домашния ти лекар или гинеколога ти те праща на лекар "вътрешни болести" така наречения Internist. Този на който попаднах явно няма понятие от жлези с вътрешна секреция или просто не му се занимава. Даде ми хормони само на база ТСХ 2,9 без да е направил той Т3,Т4, антитела и т.н. Грешката беше моя, че започнах да пия хормона, но все пак като се почувствах зле казах, че няма да го пия, а това беше САМО 5 дни по-късно, надявам се не прекалено късно.
Юлче, не знам ти при какъв специалист ходиш, ама тук в Германия имам предвид, ендокринолозите явно са кът.
Клиниката се е отказала да работи със здравната каса, защото икономически не може да се издържа...апаратурата е скъпа, изследванията също. Ето линк:
http://www.hormone-nbg.de/Аз също съм държавно осигурена.
Иначе навсякъде могат да ми вземат кръв и да ми я изследват, но за това ще почакам докато ми се постави диагноза. Затова и отивам в тази клиника. С диагноза после е лесно да се следят стойностите и да се напасва медикаментът.
Сега се чувствам чудесно, днес дори нямах сърцебиене и подобни неща:)
Леле...много дълго стана...ще пиша после дали съм доволна от отношение, обслужване и всичко там:)
Благодаря ви, че ми отговаряте:)