Аничка,
много е неприятно това.
Май си е пак за доктор работата. Аз не бих давала съвети. Дано пък се включи някой препатил.
Мешко,
скорошно оздравяване на Мия!
Ние след малко излизаме на разходка с новата количка. Тук времето е хубаво, но следобяд се очаквали валежи, та да използваме сега.
Я, да се "похваля" и тук.
На мен ми откраднаха количката и се наложи на следващия ден да си купя нова. Всъщност, тя и предната си беше нова, защото реално я бях ползвала по-малко и от месец. Бях на консултация, количката я оставям в дъното на един коридор, да не помислите, че е била на тротоара, не, не беше. Като свършихме консултацията, количката вече я нямаше. Докторът каза, че за 8 години това е първия случай. Е, аз съм била "късметлийкта". И така, това беше в петък вечерта, в събота си купих същата от "Штъркел"-а, само че, новата е червена, а предната беше лилава.
За щастие, количката ми беше сравнително евтина. Беше модел Princess Roll на Mag England от 236лв. На всичо отгоре, мъжът ми беше в командировка в петък и събота и сама сложих бебето в кошничката и хукнах към магазина. Добре че поне, м-н Штъркел е наблизо до нас.
Та такива работи. Съветвам ви много да внимавате с количките си. Между другото в магазина казаха, че за 3 години, аз съм била втория такъв случай.
Голям късмет, а?.....
Единственото хубаво в цялата ситуация е, че детето си беше в мен, в ръцете ми. Че не са ми откраднали и детето! Е, тогава щях вече тотално да превъртя.
А, добре, че и чантата към количката беше с мен, защото там са ми портмонето с личната карта, дебитни карти, мобилни телефони и на Миша всякакви амбулаторни листи от различни прегледи.