Ади, и аз като теб имам проблем с бъбреците и послучая бях и в болница.Не искам да те плаша,ама я звънни на док. и поговори.Моя албумин също е в норма,но пак си се подух,защото заради бъбреците задържам течности.То при всеки е различно,но според мен се консултирай с док.
Оле,ами аз в събота бяха при специалист,изписаха ми лечение.....искат да пробват с тези уж билкови лекарства да оправят нещата,ако няма ефект ще минаваме на антибиотици.На лекарствата пише,че от тях трябва да спададт отоците.....но за сега стана по-зле.От прочетеното от момичета,мисля че определено това ще е от бременноста.
everton,да и при мен има такова изтръпване на ръцете още от самото начало....освен това много пъти ставах през ноща ,заради схващае на краката,мисля че се дължи на недостик на магнезий.
заради други причини,приемам магнерот и определено тези симптоми намаляха на минимум.
sunnyflower,миличка .с сигурност ще разбереш когато дойде момента и ще се пукнат водите
:Dвсичко ще е наред...желая ти безпроблемно раждане и прекрасна среща с твоето дългоочаквано съкровище
:Dтази седмица има прекрасен празник.....твоето мъниче ще се роди в прекрасен момент