Пич, точно като теб и аз години наред не обръщах внимание на това леко парене и понякога дискомфорт, докато преди година и половина това не се задълбочи и не започнах активно да се лекувам от тези гадини.
Не слушай тези шматки, които ти казват, че с един антибиотичен курс на лечение от 10 дни ще се оправиш - пълни глупости - това не е вагинална инфекция, а простатит. И тук нещата вече са много прее*ани - след 23 антибиотични курса, всякакви билки, какво ли не съм опитвал, но веднъж щом са влезли в простатата не можеш да ги изкараш от там. Пак повтарям това не е вагинална инфекция, която да излекуваш като тези шматки, които дори нямали "симптоми моля ти се - не ги боляло, ама нали е бактерия дай да я лекуваме". Сменил съм сумати уролози, докато не попаднах на наистина голям специалист, с който пробвахме какво ли не. В крайна сметка НИКОЙ ПО СВЕТА НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕКУВА ХРОНИЧЕН ПРОСТАТИТ. Парадоксално нали - в 21 век има заболяване, от което не се умира, но и няма адекватно лечение. Ако сега не си съгласен с мен, с времето и средствата, които ще хвърлиш на вятъра ще се убедиш в правотата на думите ми.
Направи си изследвания за хемороиди - може от там по кръвен път чревните бактерии да преминават в простатата ти, прави антибиограми и вземай антибиотици, но не се превръщай в подвижна аптека, най-добрия и нов антибиотик е TAVANIK - да ти го бият венозно в болнични условия, тези: Zinat, Панцеф, азитрокс, аугментин, нитроксолин мип, сумамед, Ofloxin, Amikacin, Ceftriaxon,
Вибрамицин, уназин, метронидазол не ми помогноха.
Успех!