0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Защо ми закъснява?
« -: Май 16, 2008, 13:00:12 pm »
Съвсем нова съм в този форум и преди да питам искам да пожелая на всичси много много много :bfp1:.Азсъщо чакам тези две чертички,ама пустата лелка не им дава шанс.Така ме  е яд.Та:по принцип бях с нередовен цикъл(или ще ми дойде 15 дена по късно,или по рано),но след едно 50 дневно закъснение отидох на доктор.Тя ми изписа Дуфастон и витамин Е да ги пия по схема 6 месеца.Пих и наистина ми се нормализира цикъла-една година бях като часовник,а сега ако има закъсненеи то е 2-3 до четири дена.По принцип имам доста предм.симптоми като болки в гърдите,корема и кръста,но миналия месец имах само леко придърпване ниско долу и закъснение от 2 дена(а така се надявах ,но:balk_136:и после :cry: :balk_145: :balk_146:).Този месец същата работа,само че още не ми е дошла пущината.Правих тест но беше отрицателен.Страх ме е да отида на доки да не ми каже,че нама нищо.Какво да правя?
Re: Защо ми закъснява?
« Отговор #1 -: Май 16, 2008, 13:16:00 pm »
И аз като теб съм нова и засега само чета не смея да давам съвети.Но можеби още е рано да покаже теста или закъснението се дължи на стрес не е задължително да има проблем.Стискам палци да видиш ++++.И аз тоя месец се надявам защото темп. още не е паднала, но симптоми никакви нито  ПМС , нито другите чаканите.Късмет ти желая дано да се похвалиш скоро :wink:
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #2 -: Май 16, 2008, 13:19:16 pm »
Добре дошла,
първо ти пожелавам скоро да видиш двете чертички!
Иначе за сегашният ти проблем, моя съвет е да изакаш 48 часа и да повториш теста, ако все още е <->, най-добре да идеш да те види док, за да прецени дали има смисъл да чакаш + или е нещо друго. След като толкова време си пила Дуфастон, правила ли си някакви изследвания или го пи просто, за да регулирате цикъла?
При мен например причината за закъсненията бяха кисти, но моите се регулираха с едномесечен прием, незнам при теб каква е била преди причината.
Пък с тия симптоми, може да сте свършили работа :)
Стискам ти палци хич да не ти идва лелката :)
« Отговор #3 -: Май 16, 2008, 13:31:41 pm »
Благодаря за пожеланията ЕНДУОРЛ.Дано да имаш повече късмет от мен и този месец да имаш повод за празнуване :balk_5:.
Когато отидох на док каза,че няма кисти и няма причини да не стане.Дуфастона го пех само за регулиране.Не съм правила никакави изледвания.Никои не ми и казал нито изписъл.
« Отговор #4 -: Май 17, 2008, 10:23:45 am »
Забравих да кажа,че когато ходих на доктор за регулиране на цикъла,тя ми каза,че имам леко недоразвита матка,но никакъв проблем да забременея.Вие как мислете? И какво змачи недоразвита матка?