0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета.Гледха ме на УЗ на 17 ден и нямаще овулация,нито доминантен фоликул.Според лекарката е възможно да съм имала ранна овулация.Цикълът ми е 30 дневен.Въпросът ми е в такъв случай дори и да съм имала ранна овулация нямаше ли да се види спукания фоликул (яйцеклетка-сори не съм много в час с терминолигията)на УЗ?????Това е първия месец през който меря БТ и не бях мн постоянна.Така че ми е трудно да определя от  графиката.Следващия месец ще положа повече труд :oops:
*
Може да, ако те е гледала скоро след овулацията се вижда т.н. жълто тяло...но така както ми звучи: "Може и да си имала ранна овулация!" все едно нищо не е видяла...
LAN,благодая за бързия отговор.Всъщност графиката ми показва леко пока4ване на температурата от 12 ден-над 37.Има спад на 10ия ден-36.5.на 11 е 36.9.лошото  е че съм пропуснала да меря на 8 и 9 ден и не може да се види ясно дали има реално покачване.Маи доста объркано стана но имам предвид ако все пак съм имала овулация на 12ия ден нямаше ли да се види жълтото тяло на 17 иа ден?Извинявам се ако въпроса ми е банален ,но съм нова във всичко това и толква въпроси не ми са ясни. :oops:

*
все пак съм имала овулация на 12ия ден нямаше ли да се види жълтото тяло на 17 иа ден?
По-скоро не.