0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тест за овулация
« Отговор #600 -: Октомври 23, 2012, 21:47:34 pm »
Говоря за сегашния месец. Липсват на 20,21 и 22. А тестовете с 3 пъти. Много е рно за тях, при положение че си имала нормална М.
« Отговор #601 -: Октомври 23, 2012, 21:56:21 pm »
Еми аз се разочаровах че на теста нямаше 2 черти и нещо се отплеснах. Мисля , че вече схванах как се попълват нещата и ще гледам да съм точна.
« Последна редакция: Октомври 23, 2012, 22:20:11 pm от iventceto »
кога и как се прави тект за овулация
« Отговор #602 -: Ноември 12, 2012, 15:06:46 pm »
искам да попитам някой знае ли кога се прави тест за овулация?
« Отговор #603 -: Ноември 18, 2012, 13:21:19 pm »
Здравейте момичета!
Аз правя тестове за втори месец.Миналият месец беше положителен на 22 ден.Вчера 21 ден започна чертата да се насища.Надявам се днес да е положителен.
БТ днес рязко се покачи.Какво може да значи това според вас? osi_12 osi_12 osi_12 osi_12
Няма как да съм бременна,защото секс не съм правила от 12 октомври,моя мъж пътува и го няма от известно време.Чакам го скоро.
Ето и снимката,надявам се днес да е положителен.

« Отговор #604 -: Ноември 18, 2012, 13:48:30 pm »
Това с БТ според мен се дължи на странични фактори. Много е рязко покачването - настинка, хрема? Продължавай с тестовете. Колко дни ти е цикълът по принцип?
« Отговор #605 -: Ноември 18, 2012, 13:51:04 pm »
Цикъла ми беше 31-33 дни,но от както пия Дуфастона след овулация,тоест след 23 ден,стана 38 дни,което е в рамките на нормалното според моя гинеколог.ЛФ  е около 16 дни,което е добре.
Иначе не съм болна.

« Отговор #606 -: Ноември 18, 2012, 14:12:19 pm »
Ами странно е доста това повишение тогава. Нека да видим и днес какво ще покаже тестът.
« Отговор #607 -: Ноември 18, 2012, 18:30:23 pm »

Ето и от днес,Моя лекар казва,че вяно О ми е на 22 ден и миналия месец беше така.И че не било задължително да са еднакви.Важното е да са по-наситени от предните.Имам и цервикална слуз и болки в десен яйчник.Утре пак ще направя :D

« Отговор #608 -: Ноември 18, 2012, 18:42:12 pm »
Защо не ги започваш по-късно щом знаеш, че О. е късно? Така само даваш излишни пари.
Виж и утре как ще е.
Моята О. е винаги на следващия ден след 2 еднакви черти, доказано с ФМ. Но при всеки е различно.
Щом твоят док казва, че е важно да потъмнява, как разбираш кой тест да вземеш за +, най-наситения ли?
« Последна редакция: Ноември 18, 2012, 18:43:49 pm от veseto_87 »
« Отговор #609 -: Ноември 18, 2012, 18:44:10 pm »
Да,наистина.Вече ще ги правя по-късно,защото много опаковки отиват.Важното и е са по-наситени от предните дни.
Ами да,най-наситения.Аз съм виждала много бледи тестове на жени.Моите даже са доста по-наситени.Важното е,че има наличие на хормона и то всеки месец по едно и също време.
Виж значи тестовете показват,щом следите с ФМ.Някои са на мнение,че не показвали,но аз не мисля така.
« Последна редакция: Ноември 18, 2012, 19:23:44 pm от pretty_shineee »

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: кога и как се прави тект за овулация
« Отговор #610 -: Ноември 19, 2012, 16:26:52 pm »
ако имаш предвид тестовете за овулация, които се продават в аптеките - на тях има указания. зависи от дължината на твоя цикъл. започва се средно около 10-12-тия ден от цикъла.

можеш да си направиш графика и да си следиш цикъла в безплатния онлайн овулационен календар тук:
http://calendar.zachatie.org
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #611 -: Ноември 20, 2012, 18:34:57 pm »
Да,наистина.Вече ще ги правя по-късно,защото много опаковки отиват.Важното и е са по-наситени от предните дни.
Ами да,най-наситения.Аз съм виждала много бледи тестове на жени.Моите даже са доста по-наситени.Важното е,че има наличие на хормона и то всеки месец по едно и също време.
Виж значи тестовете показват,щом следите с ФМ.Някои са на мнение,че не показвали,но аз не мисля така.
Ами явно е индивидуално. При мен показват, но не знам дали при всички е така.
« Отговор #612 -: Ноември 26, 2012, 19:51:13 pm »
Вчера имах + тест, с много наситена тестова черта, по-наситена от контролната. Днес двете са еднакви. Вчерашния ли да смятам за +?
« Отговор #613 -: Ноември 27, 2012, 10:00:42 am »
Пика на ЛХ е по средата - 16/17 ден от МЦ - от там смяташ 12-48 часа

Весе това е отговора на Денис ,аз и бях задала същия въпрос като твоя миналия месец.Стискам ти палци! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #614 -: Ноември 27, 2012, 11:01:38 am »
Благодаря. Аз ще направя и довечера, да водим, че знам че не е хубаво да има много поредни дни + тест.
Аз за този месец нямам надежди. Все пак след химическата бременност организмът не се е възстановил. Но исках да проследя нещата поне.
« Отговор #615 -: Ноември 27, 2012, 12:01:04 pm »
Ами да така казват ,че се прави от - до - тестовете ,но щом вчера са ти били еднакви ,ще видиш ,ше днес ще избелее тестовата!
« Отговор #616 -: Ноември 29, 2012, 09:55:58 am »
Аз вече 4 дни имам + тест за О. Писна ми вече, проблем след проблем. Нямам ПКЯ, не знам на какво може да се дължи...
*
« Отговор #617 -: Ноември 29, 2012, 10:28:21 am »
И четирите дни ли тестовата черта е по-наситена от контролната?Имайте в предвид, че тези тестове не са много точни, на мен въобще не ми отчитаха Ову, а имах такава, доказана с преглед.

« Отговор #618 -: Ноември 29, 2012, 11:10:27 am »
Не. Само в неделя беше по-наситена. Следващите дни са равни.
Аз си мислех, че може да има нещо общо с химическата ми бременност. И док каза, че не им вярва много, ама знам, нямам идея вече. Друг път не ми се е случвало! Ще видим днес какво ще покаже...
*
« Отговор #619 -: Ноември 29, 2012, 11:22:37 am »
Когато е по-наситена тогава ще настъпи Ову.Защото хормона ЛХ се съдържа в организма ни по всяко време и за това е важно тестовата да е по-наситена от контролната.