0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ПМС или това аз ли съм???????
« -: Май 23, 2008, 20:02:27 pm »
Здравейте сладурани!
Реших, че е време и аз да отворя нова темичка.
Не знам за вас, но когато мен ме подгони ПМС аз самата понякога не мога да се позная, гледам лошо и само чакам да намеря повод да "схрускам" някой/не в "оня" смисъл/ :fighting:, чувствам се по - подута от най - надутия балон, мога да изям света. А честно да си кажа не знам как ме понася съкровището. Тази сутрин бях почти в истерия, че ми е взел колата, а той милия просто решил да я измие и зареди, така се разфучах, че на обяд ми я докара и съответно на мен ми стана съвестно. Сега ще се извинявам със специална вечеря. А вие как се спраяте?

Това, което не ме убива, ме прави по - силна.
*
Re: ПМС или това аз ли съм???????
« Отговор #1 -: Май 23, 2008, 20:13:57 pm »
И аз горе долу съм така, само дето нямам кои знае колко силно изразени ПМС. Иде ми да хвърлям и да пс..м, ама овладявам се :) Моя мъж няма избор, търпи ми изблиците  :lol:
И след като отминат симптомите, всичко си идва по старому :)
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #2 -: Май 23, 2008, 20:19:09 pm »
Да момичета и аз съм така нервна, с честа смяна на настроението. Направо не знам как ни търпят мъжете. :bonk:

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*
« Отговор #3 -: Май 23, 2008, 21:17:58 pm »
Тайната е, че ни обичат  :dating: :bed: :balk_21:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #4 -: Май 23, 2008, 21:25:23 pm »
Радвам се, че аз нямам такива проблеми. Само това ми липсваше, де. Но познавам жени дето наистина не се търпят повреме на М. Чак мъжете им идват и се оплакват, а моя се хвали: "Мойта сие все същата, промяна няма".
Но мога да кажа, че повреме на стимулациите които имах, на два или три пъти така избухвах, че чак сама не можех да се позная. Но той ме изтърпя, защото му е ясно каква е ситуацията.
Бих казала, това е на хормонална основа и всеки организъм реагира различно. Хормони, хормони... :lol:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #5 -: Май 23, 2008, 21:38:23 pm »
 И аз съм като буре с барут в тези дни :oops: мога да му направя луд скандал за нищо  - например, че е намокрил тоалетната хартия докато  се е къпал :oops: :oops: :oops: и после ми става много жал за него :oops: :oops: :oops:
А по време на стимулациите ревях истерично без да знам защо - просто ми ставаше мъчно  :crazy:
Хормони, хормони... :lol:

« Отговор #6 -: Май 23, 2008, 22:08:22 pm »
  Аз помня само веднъж да съм си била непоносима.Беше дошъл да ме вземе от работа и като стигнахме до вратата пред нас ,една от бабите клюкарки го извика за нещо да се качи на горния етаж,а ключа беше в него.Остави ме да го чакам точно две минути и като се върна така му се развиках,ама такива неща му наговорих,че той милия сведе глава като винивно дете.Ама толкова мъчно ми стана ,че веднага започнах да му се извинявам със сълзи на очи,а той ми вика-Какво ти става,ще ти идва ли?  Е,един час след това наистина ми дойде!   :lol:  Този ден никога няма да го забравя,толкова не се чувствах добре в кожата си,че чак не можех да се понасям.Слава Багу веднъж ми се е случвало.  :D
*
« Отговор #7 -: Май 23, 2008, 22:25:02 pm »
Момичета, аз пък имам зверско главоболие след раждането. Това ми е вторият цикъл и просто не мога да мисля нормално - така ми кънти главата. Никога преди това не ме е боляла, единственият ми симптом бяха страшни болки в яйчниците, които слава Богу сега ги няма. Някой има ли идея от какво може да е този главобол? Опасно ли е?
Гласях се да си пусна тема, пък то ето ти готова! :)
« Отговор #8 -: Май 23, 2008, 22:37:50 pm »
  Аз също имам ужасно главоболие дни преди да ми дойде.Дори се налага да пия обезболяващи.Страното е ,че това го наблюдавам от 1-2 години,като с времето болката се засилва.Започва със събуждането,та чак до вечерта.Не съм раждала,но пък и не винаги сум била така.Явно се дължи на хормоните!  :?  Може все пак да се консултираш с лекар,ако наистина те притеснява и смяташ,че не е нормално.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #9 -: Май 23, 2008, 22:47:15 pm »
Да момичета и аз съм така нервна, с честа смяна на настроението. Направо не знам как ни търпят мъжете. :bonk:

И аз съм така , когато наблежи момента ставам нетърпима  :?
*
« Отговор #10 -: Май 23, 2008, 23:07:00 pm »
  Може все пак да се консултираш с лекар,ако наистина те притеснява и смяташ,че не е нормално.
Гинеколог или ендокринолог?
Старашно е, сега в тоалетната дори ми стана черно пред очите...т.е. спрях да виждам за няколко секунди, но не съм губила съзнание, май...
« Отговор #11 -: Май 23, 2008, 23:17:14 pm »
  Може все пак да се консултираш с лекар,ако наистина те притеснява и смяташ,че не е нормално.
Старашно е, сега в тоалетната дори ми стана черно пред очите...т.е. спрях да виждам за няколко секунди, но не съм губила съзнание, май...
  А сигурна ли си ,че това се случва само когато ще ти идва? Да не би да е от кръвното?
*
« Отговор #12 -: Май 23, 2008, 23:22:09 pm »
Два пъти ми идва, два пъти съм така. Кръвното е добре, мерих го. Нормално за мен, т.е. леко ниско, както ми беше преди да забременея. После го докарах до 80-120 към края на бременността и от тогава до днес не съм го мерила.
И аз се зачудих, да не би пък "старото" ми кръвно сега да не ми понася? От кръвното може ли чак такъв главобол? Наистина е зверски...
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #13 -: Май 23, 2008, 23:51:54 pm »
Главоболието и причерняването може да е от кръвно, може да е и от много други неща. Често се случва също при гладуване. Главоболие може да имаш и от болни зъби, например. От хормони също може, но ако не си в процедура, не взимаш лекарства и си имаш нормален цикъл, и имаш такова зверско главоболие, си мисля че не е нормално. Посъветвай се с лекар, Лан. Дано бързо се избавиш от това.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #14 -: Май 23, 2008, 23:59:25 pm »
 Хм,аз съм с ниско кръвно и съм стигала до 80 на 40 ,но имах всякакви други неприятни усещания ,включително и причерняване,но не помня силно главоболие.Знам,че от високото кръвно боли глава,но отзад и може да има повръщане.Може благодарение на хормоните след раждането и деликатното състояние на жената преди цикъл да получаваш някакви мигренозни пристъпи. Не знам,но питай гинеколога дали да потърсиш друг вид лекарска помощ за това главоболие,но не мисля че трябва да се мъчиш така ,особено щом чак ти причернява.
*
« Отговор #15 -: Май 24, 2008, 07:58:15 am »
А защо не се консултираш с невролог?
*
« Отговор #16 -: Май 24, 2008, 09:59:50 am »
Благодаря за съветите, май първо на личната и на гинеколог.
На невролог не знам - все пак явно е свързано с цикъла, ако ме заболи в друг ден може и на невролог.
А днес ми е добре - предният цикъл всичките 6 дни ме боля, днес е третият и нищо, докато снощи направо не се траеше...

Иначе аз съм такова ангелче по време на цикъл :witch:, на мен злобата ми избива в останалите 24 дни от месеца! :lol:
*
« Отговор #17 -: Май 24, 2008, 12:08:18 pm »
Освен силните болки в корема и кръста-промяна в настроението нямам,за което съм благодарна. :)

« Отговор #18 -: Май 25, 2008, 08:37:33 am »
Охххоо, вие не знаете каква ставам...  :witch: :witch: :witch: ама милото ме трае, какво да ме прави :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #19 -: Май 25, 2008, 10:10:56 am »
 Ох , ставам много нервна и заядлива с мъжа ми. Снощи не ми подреди едни песни в диск в поредността , която аз исках и избухнах. Много съм нервна в тези периоди. После  много плаках , ама и аз не зная защо, просто ей така ми се плачеше...