0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Съобщение.
« Отговор #180 -: Декември 10, 2008, 17:03:38 pm »
Благодаря ти sapsovae ! ще еи трая до последно ,но не бих им ги оставила защтото 100% ще се вазползват от мен и небиха ги отстьпили на друго моми4е а по скоро биха ги продали!В4ера си пражвх тест - положителен дано и крьвния  не ме разо4арова  в петьк и на драго сьрце бих дала шанс на една от нас да ги използва!
:)
*
« Отговор #181 -: Декември 11, 2008, 11:01:59 am »
Момичета правете разлика междру фонда на ЗК и този на Общината. Общината поема целият опит заедно с лекарства, процедура и мисля 4е парите ще се превеждат на Клиниката, докато ЗК работи разли4но - дава лекарствата на пациента и ве4е ти можеш да си ги правиш каквото желаеш. Така че не мисля 4е ще има прехвърляне на средства от една двойка на друга, т.е това ще зависи изцяло на добросъвестността на нашите общински съветници  :wink:
« Отговор #182 -: Декември 17, 2008, 17:21:06 pm »
днес звънях в общината 4акат протокола до края на седмицата.някой да се похвали
който пее зло не мисли
*
« Отговор #183 -: Декември 17, 2008, 19:14:08 pm »
хаха и аз званях но нещо ни мотатсега ми казаха да се обадя другия понеделник-колко понеделника ве4е минаха незнам!НИщО не ме у4удва ве4е в тази жалка дьржавица! :(
*
« Отговор #184 -: Декември 18, 2008, 11:34:37 am »
Нефертити, мила, изчакай да качат протокола от Общинския съвет и тогава щели да знаят имената на одобрените. Поне на мен така ми казаха.
Колкото до некласиралите се, казаха ми, че догодина, март, април, след приемането на бюджет 2009 може да започнат да приемат нови молби или поне тогава ще има яснота по въпроса с програмата за 2009.
Значи чакаме март, април!
Успех на всички!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #185 -: Декември 19, 2008, 21:34:26 pm »
 В сайта на Община Варна е публикуван списък с одобрените по програма ин-витро.Честито
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #186 -: Декември 20, 2008, 19:52:11 pm »
   :D Честито на успелите!  http://www.varna.bg/adm/resh/resh_11_08.htm  Аз не съм одобрена.Късмет на избраните!
*
« Отговор #187 -: Декември 20, 2008, 20:21:41 pm »
и аз не сам одобрена,здраве да е! Оставаме си с надеждите за втория тур,ако има такъв! :(
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #188 -: Декември 21, 2008, 07:08:04 am »
А чува ли се дали ще има следващ път и кога ще се приемат документи.Е,знам че сега излязаха резултати от първия тур,пък аз питам за втори,но някой може да знае нещо.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #189 -: Декември 21, 2008, 10:56:17 am »
По из4етеното по саитовете разбрах 4е ще има и втори тур,но дали само искат да ни замажат о4ите незнам! остава ни пак надеждата с която маи свикнахме да живеем и която ни крепи друго не ни остава!
*
« Отговор #190 -: Декември 21, 2008, 22:34:39 pm »
А чува ли се дали ще има следващ път и кога ще се приемат документи.Е,знам че сега излязаха резултати от първия тур,пък аз питам за втори,но някой може да знае нещо.
Виж малко по-нагоре на мен какво ми казаха.
Успех на всички
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

Марина75

• 3039
« Отговор #191 -: Февруари 05, 2009, 09:00:19 am »
Здравейте,да дръпнем темата малко напред.
Някой скоро притеснявал ли ги е в общината?Знам,че са казали март ,април,но пък защо да не ги попритесним с малко въпросчета.Та интересува ме има ли някой инфо или да взема да звънна?

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
Re: Съобщение.(финансиране на ин витро от община Варна)
« Отговор #192 -: Февруари 05, 2009, 14:52:40 pm »
на мен ми бяха казали 4е които не е приет за първия тур автомати4но ще кандидатства за втори които щял да е юни месец,но нищо пове4е. предполагам 4е ако звуннем все някакво инфо ще полу4им.
*

Марина75

• 3039
« Отговор #193 -: Февруари 05, 2009, 15:04:59 pm »
на мен ми бяха казали 4е които не е приет за първия тур автомати4но ще кандидатства за втори които щял да е юни месец,но нищо пове4е. предполагам 4е ако звуннем все някакво инфо ще полу4им.
Благодаря,ще взема да им звънна.

*
« Отговор #194 -: Февруари 05, 2009, 17:34:26 pm »
Няма ли поне едно момиче от форума сред одобрените?

« Отговор #195 -: Февруари 05, 2009, 18:11:21 pm »
Ами аз съм една от одобрените,но освен че в момента тече конкурс за аптека,който щял  да отнеме около месец-два друго нищо не знам.Иначе това,че ще има втори тур и на него ще се одобрят още 50 двойки автоматично без да се налага двойките да кандидатстват наново и аз го четох в няколко статии.
*
« Отговор #196 -: Февруари 05, 2009, 20:24:34 pm »
Честито! Дано всичко се оправи по-бързо и се похвалиш с успешна процедура!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
*
Моля някой да сподели, ако знае дали ще приемат отново документи тази година?Виждам скоро никой не е писал в темата.
Здравейте момичета.Дали някой има прясна информация какво се случва?Аз в крайна сметка не разбрах одобрените от миналата година,задължени ли бяха да правят процедурата в "Олимед" или имаха право на избор?Също много ме учудва факта че само едно момиче писа тук от одобрените.Странно ми се вижда.Извинявам се ако сте писали в друга тема, насочете ми моля.

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."