"Тя коментира, че още след гласуването на общинската програма, според която всяка одобрена бездетна двойка има право на един безплатен опит в рамките на 5000 лв., „Олимед" е съставила списък от над 50 семейства, които отговарят на критериите. Сред тях най-много са жените, прехвърлили 35 г." - цитата е от дадената по-горе препратка.
Ей, ама как тъй още преди да се знае нещо те били направили списъка. Ей това, вече не мога да го преглътна. Що ни мислят за малоумни - ние не ядем доматите с колчетата!
Да не говорим, че имаше фирма, която се занимаваше с това и те май правеха списъците. Дори обявата им вървеше тук по форумите. Бясна съм! Олимед имали 35% - ами имат като една от три на сезон забременее, ей ти ги процентите. Не, спирам да пиша, щото съм тотално бясна. Халал да са им парите, но.............. час от тези пари са сигурно от моя и вашия джоб!
Дано наистина успеят да зарадват семействата, които им се доверят!
Всичко друго беше ясно. Обаче ей това е новост за мен:
"...здравната комисия към Общинския съвет отблизо ще следи работата на медицинския център. Съветниците дори ще настояват постигане на по-висок процент успеваемост от обещания."
Не знаех, че така стават нещата бе... Иначе досега да бях бременна! Но за следващия опит ще знам - отивам при док, започвам да настоявам този път опитът да е успешен и ... ХОП! бременна съм! Ураааа...
Няма ли наказания за такива безхаберници, дето пишат, без да са грам запознати с материята!... Нямам думи... щели да настояват...
Ами и аз не знаех, мила, ама вече сме наясно нали?!? Айде сега всички вече настоявайте и ще ви огрее.
Оф, Боже опази, от такива безхаберници......
Лек ден, момичета и вярвайте в собствените си сили! .............щото друг няма да ни помогне.