0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Съобщение.
« Отговор #100 -: Септември 26, 2008, 11:29:48 am »
Е,то беше ясно,че след като само те кандидатстват,на тях ще го дадат - наистина не е изненада за никой. Ами честито на тези,които ще се възползват от услугите на Олимед. :)

Дано все пак има момичета,на които ще помогнат!

Предложили били най-ниска цена на процедурата - има си хас,нали искат да спечелят конкурса...я да бяха си обявили истинските си цени...щяха да изумят и общински съветници,и всички 8O,и спечелен конкурс щяха да видят през крив макарон :wink:
« Последна редакция: Септември 26, 2008, 11:32:33 am от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #101 -: Септември 26, 2008, 11:59:32 am »
За пореден път се изгавриха с надеждите на хората.  :( Тъжно е...

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #102 -: Септември 26, 2008, 13:06:55 pm »
еееех, то ТЪЖНА ни е държавицата но вие се усмихвайте момичета, и без тях пак ще успеем:)

Пожелавам успех на всички които ще се възползват от програмата.
« Отговор #103 -: Септември 26, 2008, 13:14:15 pm »
За пореден път се изгавриха с надеждите на хората.  :( Тъжно е...

Определено !
Как пък така се получава следното....в интерес точно на Олимед:

Цитат
За изпълнител на конкурса се надпреварваха три варненски центъра - „Олимед", клиниката на д-р Иван Козовски и тази към „Майчин дом". По време на конкурса се оказа, че известният д-р Козовски отпада по бюрократични причини, а другият център бил без утвърдена акредитация за дейността. ...
Надпреварвало се били.....на кукуво.....пак се знае предварително кой на кого ще направо услуга....без да се гледа, че няма да е в интерес на потърпевшите ..... дано все пак хората, които ще се възползват да бъдат наистина качествено и най-вече резултатно обслужени.
Тъжно....мнооого тъжно.....
*
« Отговор #104 -: Септември 26, 2008, 14:05:52 pm »
Всичко друго беше ясно. Обаче ей това е новост за мен:
"...здравната комисия към Общинския съвет отблизо ще следи работата на медицинския център. Съветниците дори ще настояват постигане на по-висок процент успеваемост от обещания."

8O Не знаех, че така стават нещата бе... Иначе досега да бях бременна! Но за следващия опит ще знам - отивам при док, започвам да настоявам този път опитът да е успешен и ... ХОП! бременна съм! Ураааа...  :x
Няма ли наказания за такива безхаберници, дето пишат, без да са грам запознати с материята!... Нямам думи... щели да настояват...

*
« Отговор #105 -: Септември 26, 2008, 14:20:31 pm »
"Тя коментира, че още след гласуването на общинската програма, според която всяка одобрена бездетна двойка има право на един безплатен опит в рамките на 5000 лв., „Олимед" е съставила списък от над 50 семейства, които отговарят на критериите. Сред тях най-много са жените, прехвърлили 35 г." - цитата е от дадената по-горе препратка.

Ей, ама как тъй още преди да се знае нещо те били направили списъка. Ей това, вече не мога да го преглътна. Що ни мислят за малоумни - ние не ядем доматите с колчетата!  :x Да не говорим, че имаше фирма, която се занимаваше с това и те май правеха списъците. Дори обявата им вървеше тук по форумите. Бясна съм! Олимед имали 35% - ами имат като една от три на сезон забременее, ей ти ги процентите. Не, спирам да пиша, щото съм тотално бясна. Халал да са им парите, но.............. час от тези пари са сигурно от моя и вашия джоб!
Дано наистина успеят да зарадват семействата, които им се доверят!
Всичко друго беше ясно. Обаче ей това е новост за мен:
"...здравната комисия към Общинския съвет отблизо ще следи работата на медицинския център. Съветниците дори ще настояват постигане на по-висок процент успеваемост от обещания."

8O Не знаех, че така стават нещата бе... Иначе досега да бях бременна! Но за следващия опит ще знам - отивам при док, започвам да настоявам този път опитът да е успешен и ... ХОП! бременна съм! Ураааа...  :x
Няма ли наказания за такива безхаберници, дето пишат, без да са грам запознати с материята!... Нямам думи... щели да настояват...
Ами и аз не знаех, мила, ама вече сме наясно нали?!? Айде сега всички вече настоявайте и ще ви огрее.
Оф, Боже опази, от такива безхаберници......
Лек ден, момичета и вярвайте в собствените си сили! .............щото друг няма да ни помогне.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #106 -: Септември 26, 2008, 14:44:07 pm »
Още малко инфо по темата http://radio-focus.net/?s=4&do=n186004
Жалко , че за пореден път една добра инициатива се опорочава
*
« Отговор #107 -: Септември 26, 2008, 15:04:12 pm »
Жалко , че за пореден път една добра инициатива се опорочава
Мда,трябваше да се досетим,че ще стане така още в началото,като почнаха с протаканията и отлаганията :x...Още тогава трябваше да ни е ясно,че "има нещо гнило в Дания",както се казва в едно велико произведение.

Но ние все се надявахме....че току-виж нещо се променило в БГ...За пореден път обаче е ясно,че всяка добра инициатива неминуемо се опорочава накрая,така че както е казала и Дживотинче - да вярваме на собствените си сили - а аз бих добавила - и на лекарите,на които вече сме се доверили - напълно достатъчно е!

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #108 -: Септември 26, 2008, 16:01:56 pm »
Това е поредната простотия на управниците.Аз в целия форум до сега само 1 или 2 момичета съм прочела да ходят в Олимед,как пък точно те.Аз нямам думи ,спечелили били, трънки ,как да не спечелят като всичко е било нагласено.Боже как ме е яд чак не мога да намеря думи да изкажа недомолството си.Е,дано поне който се е насочил там да е от тия 35% и дано грижите за пациентите им да е добро,че май само кофти работи се носят за тях.Абе борбата продължава със собствени сили.УСПЕХ момичета ще се справим и без помощите на общината.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*

audifen

• **
  • 99
  • Обичам да обичам!
« Отговор #109 -: Септември 26, 2008, 16:27:20 pm »
Не мога да пропусна да се включа и аз по така интересната тема!
"Съветниците дори ще настояват постигане на по-висок процент успеваемост от обещания."
Това ми прозвуча, като партийно поръчение, в предвид на това от чия инициатва излезе предложението - сигурно ще има другари да стоят в маниполационните и да следят как се извършват процедурите - Еба си простаците! - извинете ме, ама просто немога да се въздържа! Какво можем да направим сега - пак ли ще им се размине, ей така да се гъбаркат с хората. Айде да поискаме да видим документацията на клиниките, защо от юли месец беше ясно, че АГ няма да участва, а извинете ме но Майчин дом е клиника с такова реноме и ултра огледан управител и те няма да се готови с лицензи. Явно пак има далавара кой на кой да даде едни пари. Айде няма да казваме, кой ще е доставчика на лекарства...
Още веднаж моля за извинение за гневния си тон!
Пожелавам успех на всички момичета, които ще участват в програмата!
marina75съгласна съм с теб, че ще си постигаме мечтите сами, но аз определено няма да гласувам повече, па ако ще и глоба да ми наложат. Сега градоуправниците ни имаха прекрасния шанс да ми купят гласа за години напред и то само ако бяха направили нещата прозрачни и справедливи!
« Последна редакция: Септември 26, 2008, 16:30:45 pm от audifen »
*
« Отговор #110 -: Септември 27, 2008, 11:02:57 am »
Момичета вижте за какво става въпрос по долу дано дано се оправят нещата:
http://www.moreto.net/novini.php?n=26524
http://moreto.net/novini.php?n=26528
*
« Отговор #111 -: Октомври 23, 2008, 10:56:14 am »
Пак съм аз
http://moreto.net/novini.php?n=27593

С две думи пише, че  двойките сами ще избират клиниката за своето инвитро ве4е може да се подават документите  :D
« Последна редакция: Октомври 23, 2008, 11:11:47 am от dendy »
*
« Отговор #112 -: Октомври 23, 2008, 11:48:47 am »
Абе и това май не е съвсем вярно. Аз вчера питах в Общината и ми казаха, че документи още не приемат, както и че нищо не е сигурно.
Между другото днес има сесия и дано там вече получим някаква яснота. Че то направо се отече работата................. :x
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #113 -: Октомври 23, 2008, 12:32:13 pm »
Съвсем се обърках,аз лично се отказах преди време да ходя до Общината и да ме връщат с думите, че няма яснота и приемането на документи предстои.Реших да следя тук какво пишат момичетата,защото те дори са по информирани от служителите там. Във вторник чух по радиото в колата исказване на доц.Клисарова, че са подадени 108 или 118 молби, е как става това,как знаят бройката като не приемат документи. Коментара продължи,че предимство ще имат тези, на които не им остава много време,т.е. наближават границата им от 40 год.,но това го допълвам аз,а предното ми звучи ужасно...Интересувам се от продъжението на събитията...
Успех на всички момичета.
« Отговор #114 -: Октомври 23, 2008, 14:28:27 pm »
Моята информация също е , че днес има сесия и би трябвало вече да се реши какво ще става. Казаха ми ,че документи все още не се приемат. А на въпроса ми дали само в Олимед ще се правят опитите , ми отговориха , че и това не се знае.
« Отговор #115 -: Октомври 29, 2008, 13:24:26 pm »
http://varna.dir.bg/2008/10/29/news3530986.html
Заседанието от миналия четвъртък продалжава днес. Една от точките е за избора на клиники.. :D
« Отговор #116 -: Октомври 31, 2008, 16:35:26 pm »
Вчера звънях в Общината и ми казаха че от понеделник (03.11) започва приема на документи.  :balk_46: , от информационния център се взема бланка за попълване и после се подават на гише 23. А за клиниките ми казаха, че все още няма решение, но почти 100% е сигурно че ще участват "всички лиценцирани клиники на територията на Варна". Супер!  :lol:
*
« Отговор #117 -: Октомври 31, 2008, 17:25:51 pm »
silvi4ка мерси за инфото, а докумените са същите които иска ЗК ли?
« Отговор #118 -: Ноември 03, 2008, 13:58:51 pm »
Да, така бяха ми казали отдавна като бях звъняла, същите като по ЗК.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #119 -: Ноември 03, 2008, 21:17:14 pm »
 Някой днес подал ли е документи? И от колко часа работят?